Летни рокли в колекциите на 2018 година е представено голямо разнообразие от стилове, който не само се повтаря стила на последните години, но и да направи нови тенденции диктуват начина на модерно момиче на вечната женственост.

Животът ни днес са истинска борба, скорост на действие това е почти най-важното. Но в края на краищата много момичета, бързам и летеше към и от работа, в градината, после вкъщи, където най-различни неща до вечерта и т.н. вярвам, че нося джинси, пуловер или топ, за тях, това е всичко, което можете да контролирате. Да, това е много трудно, да изглежда добре, да не говорим за обжалване. Но той ще ви помогне в тази рокля. И тъй като сега на пролет и Лятото, така че нека да поговорим за лятната си рокля.

Летни рокли – централен елемент от женския стил. В женски дрехи, всяко момиче се чувства по различен начин, променяйки походка, поза, движение, се чувствам като привлекателна жена. Ако с тези мисли са съгласни, тогава остава да изберете стил рокля, която ще подчертае силните си страни.

Летните рокли, модели и стилове

Летни рокли и техните стилове ще гледат само върху един аспект крою и силуэту, без това да повлияе на тема интериор, щампи и материи. Въпреки че, каква красива рокля от скъп плат?

Летни рокли – клеш (слънцето). Тези рокли можете да попаднете на много дизайнери. Разбира се, тези рокли-това е много плат, но този модел трябва да бъде обсъдено.

Вижте, например в колекциите на Алис Оливия, и Paul Costelloe

Trendy summer dresses
На снимката отгоре е Алис Оливия, Пол Costelloe
На снимката по-долу — Paul Costelloe

Trendy summer dresses

Лятна рокля-туника. Туника предполага свобода, това винаги е удобно и комфортно, особено на плажа.

Лятна рокля в ретро стил. Един от ярките примери за подражание 50-та и 60-та може да бъде намерен в колекцията на Барбара Tfank.

Trendy summer dresses
Барбара Tfank
Trendy summer dresses
Киара Бони La Petite робе, Даян фон Фюрстенберг
Джорджин, Марка Marchesa Notte С

Trendy summer dresses

Лятна рокля-сарафан. Сарафан отваря раменете, както и в зависимост от намаляване и нещо повече. Този вариант не и за офиса. Вязаное рокля ще изглежда добре на плажа.

Trendy summer dresses
Е кристиан Aadnevik, Herve Leger, Макс Азрии
Notte С Маркизой, Мариса Вебб

Trendy summer dresses

Лятна рокля-бюстие. Изглежда, че рокля-бюстие е в състояние да изненада и зарадва, но само в специални случаи. В действителност, ако вие предоставяте леко яке за тази рокля, да го носите, ще не един път през лятото.

Trendy summer dresses

Herve Leger, Макс Азрии, Густаво Cadile

Лятна рокля – на врата. Деколтето барес раменете и гърдите, като вие самите го искате. Ето защо, ние предлагаме широка гама от деколте „Angelica“ оглавник „оглавник“, V – образно дълбоко деколте, овална, кръгла, силует „спад“ или просто деколтета.

Trendy summer dresses
Salvatore Ferragamo, Е Кристиан Aadnevik
Trendy summer dresses
Роккобарокко, Herve Leger, Макс Азрии
Salvatore Ferragamo, Даян фон Фюрстенберг

Trendy summer dresses

Летни рокли – а-образен силует. Трудно е да се припомни, когато силует напуснал подиума? Изглежда, неговото съществуване завинаги…

Trendy summer dresses
Павел Costelloe, Памелла Роланд
Ребека Минкофф, Тори Бърч

Trendy summer dresses

Рокля-калъф. Бъдете сигурни, за да запазите тази дреха в гардероба си. В края на краищата, това е един от тези, които се крият излишните килограми.

Trendy summer dresses

Седеф, Памелла Роланд

Рокля – риза. Това не е задължително риза. Дизайнерите представят този малко по-различен начин. Вижте сами и ще видите, че тези рокли са наистина красиви.

Trendy summer dresses

Появи Линия Blugirl, Каролина Ерера

Модни летни рокли с чаршаф

Trendy summer dresses

Cristallini, Антеприма

Дълги летни рокли. Дълги рокли и дълги поли, хванал в женския гардероб, защото ти си толкова женствена и нежна. Затова дизайнерите смятат, че дългите рокли са тези, които могат да украсят не само вечер изход, те могат да бъдат ежедневни.

Trendy summer dresses
Алиса Оливия, Ралф Лорън
Луиза Беккариа

Trendy summer dresses

Асиметричен приятелка. С асиметричен приятелка не само се събличам и да показват своите недостатъци, но вместо това може умело да ги скрие.

В допълнение към тези, има силуети – рокля танк рокля-Лале, класически оборудвана силует и много други. Разнообразие от стилове и зависи от намаляване на ръкавите. И тук въображението на дизайнери не познава граници. Особено популярен ръкав „фенерче“, ръкав размери, ръкави-фенери, сред които има ръкави в стил арт нуво, цельнокроеные свободни ръкави.

Trendy summer dresses
Павел Costelloe
Badgley Днес, Марка Marchesa Notte С

Trendy summer dresses

Най-красиви модели на летни рокли. И накрая просто красива рокля в летните вечери може да дойде по-удобно не един път.

Trendy summer dresses
Алиса Оливия Алберта Ферети
Trendy summer dresses
Появи Линия Blugirl, Эрманно Шервино
Марка Marchesa Notte С

Trendy summer dresses

Колкото повече рокли в гардероба си, толкова по-добре. Помислете за варианти, мини, миди и Макси, отворени модели и сдържан и скромен. Сред това многообразие ще откриете своя собствен стил и дори не един. Важното е, предполагам, за да покаже себе си в най-добра светлина. Но това не означава, зачищать „невероятно“. Нека решението ви за стил, които подчертават вашия вътрешен Чар.

Trendy summer dresses

Лятна рокля Herve Leger, Макс Азрии и Киара Бони La Petite Роуб