стил

Модни летни лука за жени на 40 години: 13 стилни образи

40 години жени вече добре познават своя стил и характеристики, те апеллируют към вашия гардероб с ума. Но все пак в тази възраст съществува тясна дългогодишен навик, а не да бъде в плен на неговия вкус и същи образи, трябва да внимавате за тенденциите и мисля, че това е интересно, какво можете да добавите към носа си.

Ние предлагаме най-модерни и интересно лято за жени на 40 години

Работа с офис лук, в мярката на бизнес и доста елегантно, защото лятото иска повече удобство и комфорт в облеклото ви накара да се чувстват спокойни. За да направите това вижте блузи и поли директно намаляване. Комбинират ги с леко яке или кардиганом. И обувките трябва да се избират високи токчета или по-удобна танкетка.

По-фини комбинации, ако носите блуза и слаксы. Това облекло стройнит фигурата и създава едновременно делова и много елегантен вид.

За специален случай трябва да се обличам. Разбира се, може да следвайки заветите на Коко Шанел, облечен в черна рокля до коляното или малко под коляното, но тази година популярни макси рокли, така че по-добре да се предпочитат расклешенным рокля или сарафан в пода.

На лято ще бъде истинско комбинация от прости и светла туника. Да могат да се носят с прави или зауженными панталони. На краката могат да се носят леки мокасини, кецове или сандали.

Ежедневни рокли също ще са актуални през лятото. Те трябва да бъдат леки и естествени материи. Изображението е интересно, комбинират ги с необичайна чанти, летни шапки и бижута.

С риза и дънки – печеливша, носете ги смело, важното е правилно да изберем дънки според фигурата.

На 40 години, разбира се, не носете къси шорти, но прекрасна алтернатива-това скъсяване на панталони, които са на мода през 2019 година. Тези панталони могат да се комбинират с футболками, блузками, ризи и туниками. Най-добре е такива панталони изглеждат с туфлями на ток или танкетке.

Theme by Anders Norén