маникюр

Модни лакове за нокти 2018 цвят на нови 67 снимки

Днес маникюр за много момичета е неразделна част от хармоничен начин и част от ежедневния стил. Сега е важно не просто да се покрие пречистени от лак за нокти, но и да се създаде уникален, а най-важното — траен грим.

Именно затова е важно да изберете качествен лак палто покритие, което не един ден да се насладите и да се възхищаваме на вашия безупречен маникюр. Не икономисвайте от собствената си красота, в противен случай, както е известно, „оскъден плаща два пъти. За да се избегне всякакво съмнение, е важно да се знае всички предимства на маркови лакове, които понякога се налага да плащам порядъчна сума пари.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos18Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos23

На първо място, този лак има наситеност на цветовете и издръжливост на маникюр, създаване на уникален дизайн на ногтевых плочи с различна дължина. От друга страна, съставът на тези лакове съвсем не вреди на структурата и здравето на ноктите и някои от марките, и всичко даде на своите продукти осезаем терапевтичен ефект. На трето място, един флакон е достатъчно за по-дълъг период, защото маникюр трае много по-дълго, и течност за създаването му е необходимо много по-малко. На четвърто място, продуктът се изсушава ноктите много бързо, като по този начин се намалява времето за извършване на маникюр.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos8Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos9

Ако искате да изберете необичайна боя, прочетете този списък и да се даде на ноктите нов вид.

Топлина-запечатване на 2018 г., принципи тенденция ефект

Хубав лак има невероятна способност да променя цвета си в зависимост от промяната на температурата на околната среда. Не е трудно да си представим, че най-изразен ефект дава приятен за дълги нокти, тъй като температурната разлика е най-важният от ноктите вила е на значително по-висока от тази на свободния край на нокътната плочка. Например, когато първоначално да нанесете лак розово, но след въвеждане на студен въздух, върховете на нокътната плочка става лек нюанс на лилаво.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos34Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos99

По този начин, можете да гледате, като същите промени, маникюр, в зависимост от температурата на околната среда, на първо място, ноктите са от един тон, той се превръща в нежна яке в два цвята! Освен това, тази промяна не се случва мигновено, това се случва постепенно, че изглежда доста оригинално и свежо.

Холографски лак 2018 модни идеи тенденции

Остават най-атрактивни холограма на лакове, които преливат на светлината и привличат погледа. Но това не е всичко – те дават на ноктите завладяващ и впечатляващ обем. Те могат да бъдат безопасно да се прилага върху ноктите си или изкуствено. Това е достатъчно, за да се нанесе слой от този невероятен лак за нокти и вашите нокти ще блесне нова светлина.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos45Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos47Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos50Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos88

Иновации нотки блестят и се преливат така, че кара сърцето да бие по-бързо. За да бъда счетен за стилни дами, ще трябва да добави към своя арсенал този сложен парче.

Кракелюрного лак 2018 новини, модни тенденции снимка

Дълго време в света, доминираше в ретро стил – Ехо от миналото. Първата Реколта дизайн присъства само в интериора и облеклото. Днес кракелюрного ефект стилисти са се преместили към маникюру. Първо създават реколта нокти изисква определено умение и сръчност, тъй като „разделяне“ е приложен с фина четка за дизайн. По-късно, когато са били изобретени специални пращене лак за нокти, необичаен маникюр, за да станат достъпни.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos21Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos22

Ярък дизайн наподобява цвета на величествената на python, така че най-вероятно ще се зарадват на любительницам змийска кожа.

Късмет, противотум. фарове 2018 модни тенденции дизайн снимка

Много светъл решение за вашия начин. Като правило, такъв цвят покритие гама включва розово, зелено, оранжево, синьо, корал и т.н., Неонови боя е много популярен сред любителите на нощния живот, защото при ултравиолетова светлина флуоресцират. Лъки-Халогени може да стане оригинален завършек на вашия стилен начин. Да се прилага с повишено внимание, защото под ултравиолетови лампи, всички пропуски ще бъдат видими с невъоръжено око.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Тъпа червила новини 2018 модни тенденции за стилен дизайн цени

Смята се, че покритие за ноктите с матиран тон, бил открит за първи път не толкова отдавна – в края на миналия век, и по-точно в началото на деветдесетте години. И от 2009 г. насам, мат цветове отново се връща на предишната популярност, след като завладява сърцата на много жени. Повечето блестящ седеф нюанси заменени с мат възможности. Например, станаха много популярни в използване на нюанси на сиво, черно, синьо и лилаво, за разлика от подобни перла нюанси.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos107Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos108Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos114Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos115

Магнитни лакове за нокти 2018

С помощта на лак за нокти с магнит, можете да създадете различни проекти, включително и триизмерни чертежи. Магнитни лакове се нанасят като традиционен. На първо място, желателно е да се прилага основна рамка, която предпазва ноктите от вредното въздействие. По-нататък в един слой се нанася върху декоративна част, която ще задържи магнит.

За най-голям ефект, е необходимо да се покрие нокътната плоча специален окончателния състав. Свали този лак може да обичайно средство за отстраняване на лак за нокти.

Акрилен лак за нокти 2018 модни тенденции за стилен дизайн новости снимка

Акрилен лак е напълно безвреден за здравето. И акрил може да съдържа различни добавки, които могат да укрепят структурата на ноктите вила. Акрилно покритие създава солидна обвивка, която предпазва от вредното и нежеланите въздействия на нашето света, постоянен контакт с влажна среда, действието на различни химически вещества и т.н. освен това, поради акрилни ногтевые плоча стават твърди, не стратифицира и да се счупят, и ги външната повърхност е гладка и напълно гладка.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos10Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos17Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos20Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos60 — копие

И така, акрил, използвани като защитна формула, която придава на ноктите крепост. Обикновено, акрилен лак прозрачен цвят. Той може да се използва като обикновен основен слой. Разбира се, има акрилни бои гланц и мат. Те могат да бъдат използвани като напълно самостоятелен инструмент.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos53Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos27

Блясък на ноктите 2018 модни тенденции новости снимка дизайн

Както подсказва името, става ясно, целта на този курс е да се създаде естествен, едва забележим блясък, за да направите повърхността е гладка, гланцирана. Поради факта, че структурата на лака е почти еднакъв, детето е много малко, за този ефект много лесно да се постигне.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photosTrendy nail polishes 2018 color new 67 photosTrendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Всеки шиммер за тези, чиито нокти са безупречни, но на тях не им е достатъчно диаманти, както и тези, които са видими дефекти на нокътната плоча. Малки подутини, пукнатини, чипс лесно се изпълни благодарение на специалната текстура на лака.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos25Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Гел лак за нокти 2018 г., което изсъхва без UV-лампи

Предимства на лак за нокти с ефект гел:
1. Наситен цвят, повишена устойчивост и ултра блясък;
2. Нанася се върху ноктите като обикновен лак за нокти;
3. Не изисква специално оборудване, без изсушаване на лампата;
4. Нокътната плоча не намали, преди да нанесете, не са пострадали;
5. Се отстранява обичайно средство за отстраняване на лак (за разлика от шеллак, където се изисква специален разтвор и професионална помощ);
6. Вие може да се направи професионален маникюр в домашни условия!

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos29Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos42Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos82Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos86Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos107Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos26

Твърди лак за нокти 2018 нови модни идеи тенденции снимка

Твърди лак-това е една отлична алтернатива на миналото режийни ноктите. Нийл-арт изглежда много естествено и различни цветове и уникален дизайн, правят този метод маникюр е божи дар за всеки, който иска да получи отлични резултати в най-кратки срокове. Твърди лак представлява готови самозалепващи се плочи, удароустойчив ABS пластмаса.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Комплект настилки можете да изберете, фокусирайки се върху своя собствен и на желаната дължина на ноктите. Запис на маникюр впечатление на къси или средни. Всеки комплект включва 24 покритие, кърпа за обезмасляване и мини-пилка за нокти (педикюрный комплект).

Късмет мъниста 2018 модерен дизайн идеи снимка

Болонки (френска кюлчета) – това е бисер, който има формата на малки топки, изработени от стъкло, което е просто страхотно цветово разнообразие. Освен това, Размерът на топки може да варира от мм (такъв бисер, например пясък) до 4 мм (по-скоро на кристали). Що се отнася до цветови вариации – броят им клони към безкрайност. Отличителна черта на този материал е лесен за употреба.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos1 да проявят търпение, да се изложи на мъниста в определен ред — просто хаотично ги разпръсна върху още влажния лак покритие – резултатът ще ви зарадва със своята оригиналност и смелост. Искате красива фигура – внимателно натиснете мъниста в лак портокалова пръчка.

Дизайн слайдер за нокти 2018 модни тенденции идеи снимка

Изисканост и изтънченост на ноктите-това е възможно благодарение на уникалното свойство етикети, предназначени за този тип проекти, които не са визуално утолщает нокътната плоча. По този начин, въпреки своята минималната дебелина, снимките не се ограничават майстори или сюжет или тема живопис. Стикер в ръцете на опитни майстори, се превръщат в тези миниатюри, които ни позволяват да се създаде за нокти ноктите си цялата картина-разкази.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos65Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos66Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos67Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos68 уникален слайдер дизайн е, че нито вие, нито капитана на маникюр не е задължително да имат умения художник и умее да рисува. Просто използвайте етикети. Още повече, че не всеки точност на окото може да се определи „автентичност“ на нокти фигура е изпълнена ръчно или като слайдер дизайн. Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos69Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos70Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos72Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos75

Нокти с ефект на пясък през 2018 тенденция нови снимки

Ефект на лак скрита захар в състава си. Всъщност това е обикновен лак за нокти стандартната смес (с изключение на малко по-дебел) с малки частици „песъчинки“. Всъщност това, разбира се, не е Речен пясък, а специален силиконов пълнеж. Силикон е добро сцепление, с покритие, така че, когато се прилага състава на ноктите, вкрапления остават цветни. Това е, лак те не слайдове, като равен маникюр.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos89Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos90 силиконови частици могат да бъдат с еднакъв размер, или една бутилка може да бъде няколко фракции пясък. Някои производители обозначават е стойността на бутилката, така че Купувачът има предимството на избор. В допълнение към пясъка, лъки захар могат да се добавят блясък за ефект на пясък смотрелся по-ярки и по-ясни. Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos92Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos91Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos55Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos31

Лак за нокти Хамелеон 2018 стилен дизайн, модни тенденции снимка

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos61

За да се разбере как лак за нокти Хамелеон не е трудно. Самото име ме кара да мисля за това, че ноктите при определени условия, започва да променя цвета си. По-точно невен реагира на температурата на околната среда. Това навън е студено, ръцете си ще красят в един цвят, но в топло помещение той ще бъде съвсем друг.

Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos43Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos44Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos76Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos77Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos78Trendy nail polishes 2018 color new 67 photos

Theme by Anders Norén