мода

Модни Коктейлни рокли за момичета и жени

От един коктейл рокля се различава от вечерта? Като цяло, почти всяко вечерна рокля с прост силует може да се нарече коктейл. Основната разлика на тези рокли е дължина. Най-честата коктейлна рокля с дължина до коляното и малко по-долу, оборудвана силует и луксозни материи, като кадифе, жакард, коприна, сатен, коприна, Джърси.


Guy Laroche, Джейсън Ву, Тадаси Shoji

Един коктейл рокля-това е украшение за свободните жени, които не желаят да се разделят с женственост и облича в мъжки дрехи, тип дънки-бойфренды и груби обувки в мъжки стил. С този коктейл дава достатъчно комфорт, тя е удобна дължина, често възможности, без ръкави, така че в тази рокля достатъчно свобода.

Първоначално тази версия облекло като костюм за свободни жени, които обичат забавлението с коктейли и алкохолни напитки. Те могат да управляват времето. Въз основа на тези рокли, Коко Шанел е създала своята малка черна рокля, която за мнозина се превърна в настоящата форма.

Модни колекции 2018-2019 г. много красиви елегантни рокли с дължина над коляното, те могат да станат чудесен дрехи почивка за клубна и развлекателни дейности, включително гала. Съвременната мода позволява много неща, но много къси рокли не трябва да се изпада в коктейлю.


Снимка по-горе Бэджли Мече, Блюмарин, Денис Басо
На снимката по-долу — Оскар де ла рента, Наим Хан, Christian Siriano

Коктейлни рокли 2018-2019 г.

Студен сезон диктува своите правила, колекции на модни марки в продължение на много рокли от дебела топла тъкан, а също така често рокли с ръкави с различна дължина. Някои модели имат вземем това космато финала, който е много красиво и уютно, и други отразява модните тенденции на сезона 2018-2019.

Всяко коктейл рокля, независимо от колекция трябва да отговарят на основните изисквания — тя трябва да бъде светла и радостна, и всички толкова съблазнителен. Изберете един коктейл рокля като вечерна рокля, ако вие сте срам за своята фигура и ще се чувствате свободно в тази рокля.

Повечето момичета в никакъв случай на събития, където дрес-код предполага вечерни рокли. Реални вечерни рокли с дължина до пода, особено с влак, ще трябва на приема, където ще бъдат първите лица на държавата, Кан и Москва фестивали и други подобни събития.


Reem Acra

Искате да създадете истински ретро? Допълват един коктейл рокля от колекцията на 2018-2019 година шапка, клатч, токчета и ръкавици с дължина до лакътя или по-висока. В актуалната колекция, изборът на аксесоари е огромен. Въпреки че, ако сте свикнали с плоска подметка, възможни са и такива комбинации.


Альтузара

Боттега Венета

Долче & Габана

Elisabetta Франк

Джанбатиста Вали

Джонатан Симхая

Снимка отгоре — Krzysztof Роза
На снимката по-долу — маркес

Theme by Anders Norén