мода

Модни и красиви сватбени рокли с пера

Сватбени рокли с пера са се появили не в този сезон, а не в миналото, те са били популярни преди много години. Украса на костюми с пера има древна история, но най-близък и светъл период – „ревущих на 20-те години“. Така че, ако ви харесва мода 1920 година, сватбена рокля с пера-това е чудесен избор.

Освен красота на перата правят рокля наистина топло и уютно. Ако много пера, сватбена рокля може да се конкурира с палто, и това е много важно в студения сезон. Може би затова в много сватбени есенно-зимните колекции можете да намерите много такива рокли.

В миналото, пера бяха дадени на специални свещени ценности. В традициите на много народи пера могат да се носят от мъжете и жените, но тя все още трябваше да се заслужи. Сега пера може да се носи от всеки, въпреки че рядко човек се осмелява да се носят пухкави облекло. Съвременният човек в перьях не се сравняват с ловеца или свещеник, а обикновен петел. Затова съоръжения с пера, сега принадлежи на жените, въпреки че те не винаги могат да си позволят…

За много момичета, сватбата-това е едва ли не единственият шанс да носят рокля с пера, защото облекло, богато украсени с пера, изглежда по-добре на ярък фестивали, карнавали, на Седмицата на модата и партита в стила на „Великия Гэтсби“. По този начин на предстоящата сватба дава чудесен шанс нарядиться в пера.

Най-добрият материал за тази рокля е страусиных пера. Ако сте покровител на животните, може да не се притеснявате за птици, днес никой не се занимава с лов и беспощадное изчезване птици. Щрауси успешно развъждани и отглеждани в стопанството, като обикновена кокошка. Ако наистина ви е жал за птици, можете да изберете дрехи от синтетични пера.

Най-изгодно изглеждат сватбени рокли с дължина до пода или midi. Пол-дължина рокля с влак е една от най-луксозните, но това не е най-удобният вариант. Времето в студения сезон е непредвидим и може да се наложи да се разхождат и се снимат на улицата. Мисля, че ще се превърне в рокля с пера в дъждовно време!

Така че оптималната дължина за пера рокли до средата на коляното. Къси рокли, а особено модели mini с пера под кръста, нарязани на фигурата си на две части. Освен това, те визуално да добавите обем в бедрата, а петите укорачиваются.

В допълнение към модели с напълно пернат пола, много сватбени рокли, където пера като декор се използват в много ограничено количество. Страусиные пера могат де елече, раменете и на маншетите.

Theme by Anders Norén