стил

Модни дънки пролет-лято 2020

Няма нито една жена в света, който да е в килера не висеше дънки. Последно-най-универсалният и често използван елемент от облеклото се използва от жени, съвсем различни възрасти и статуси. И всичко благодарение на това, че дънки изглеждат чудесно в ежедневни, делови и дори вечерни лука. Друго предимство на този на продукта е, че е удобство и възможност да коригира пропорционално тяло, с правилно подбрани модели.

Днес ще ви разкажем за най-модерните дънки пролет-лято 2019, която непременно трябва да се добави в тази година към вашия гардероб, ако искате да създадете един наистина стилен и модерен стил.

Дънки-скинни

Кльощава през последните години са станали изключително популярни сред жените. В частност, този модел се хареса на дамите, които могат да се похвалят с тънки крака. Освен това, както е показано на модните блогъри в света, с тесни дънки, можете да създадете абсолютно всяка посока, и тази гъвкавост просто не може да не зарадва.

Boyfree

Моля, обърнете внимание, че през 2019 г. тенденция на висока талия и съкратен дължината на краката. Тема на тази тенденция е пряко и на един човек, който е доста ефектно ще изглеждат страхотно в спокойна начин.

Варенка

Понякога нещата от миналото се връщат в съвременната мода. Това се отнася пряко към варени дънки, които са били популярни преди няколко десетилетия.

Разкроена дънки

Ако искате да създадете образ в ретро стил или в стил хипи, вие винаги можете да се обърнете към модерни през този сезон, 2019 клеш дънки. Но още по-смел начин може да се получи с последната, ако изберете модел с по-кратка дължина на краката си и не твърде голям clesham. Чудесно, това дъно ще работи в тандем с неща от ежедневието, бизнес или вечерна начин.

Мама дънки

Се интересуват от начина на съвременната дама е подходящ мама дънки. Свободно намаляване, прави и с висока талия, но не се фокусира върху флексия на краката, идеална за създаване на ежедневна ансамбъл. Най-ефектен дамски дънки ще се свърже с ботуши или кедами.

Оръфан дънки

Свободолюбиви и жени, които не се страхуват да вземат смели и стилни снимки, които със сигурност ще харесат издържат дънки. Ако последните не са твърде ясно, тези дънки могат да се носят дори в офиса, ако дрес-код позволява такава свобода.

Theme by Anders Norén