мода

Модни дънки есен-зима 2018

Fashionable jeans fall-winter 2018

Такава дреха, като дънки има в гардероба си, ако не всички, повечето хора със сигурност. Популярността им се дължи на практичност — те бързо да се облича, те са удобни и те всички отиват. Днес има много стилове на дънки: дневна с опростени модели на сложни експерименти дизайнери и всеки сезон колекцията допълва с нови и интересни вариации, кои дънки са на мода за есента и зимата на 2018 г., описани по-долу.

Модни бойфренды есен-зима дънки 2018

Дънки-бойфренды не отстъпва на водещите си позиции, който вече сезон, и кратката есен, а през зимата те все още са популярни. В своите стилни, колекцията на Долче&Габана показаха доста необичайни момчета, украсена с много златни копчета, което прави модела известна помпезностью. Интересни варианти на подобни дънки, предлагани от марката Navro изненада публиката със светли дънки-бойфрендами, той е бил представен като модел на стандартния модел подобен стил, и необичайна комбинирана jeans деним и кожа. Но създателите на дънки модна марка Ани, насочени към външни декоративни шевове.

Fashionable jeans fall-winter 2018

Fashionable jeans fall-winter 2018

Модни дънки есен-зима 2018

Зауженные дънки отново се върнаха на мода. Повече от всичко на този модел е подходящ за снажен високи красавици. Светло синьо тесни дънки от дизайнери от дъб, с дълги парцаливи чехъл идеален за ежедневни разходки, а за модел в тъмно синьо от Стеллы Маккартни подчертае стройната фигура и скриване на малки несъвършенства. Поне оригинален вариант на шатъра за дънки на съда модата изпратено: Ани, 6397, Тога.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Модни скъсани дънки 2018

И в този студен сезон дизайнерите не престават да експериментират с окъсани дънки. И доказателство, интересни модели от Джонатан simkhai от скъсани ивици по ширина на крак, за която можете да видите на цветни вложки. Не по-малко оригинално изглеждат скъсани дънки цвят е светло синьо и Джеръми Скот, допълнителен Чар на модела придава на малки златни бродерии.

Fashionable jeans fall-winter 2018
Дънки-банани

Имаше популярност през 80-те години, дънки-банани в тенденция. Те украсяват всяка женска фигура, правят имиджа на стилен и привлекателен. На одитни са били забелязани сини дънки-банани от Анна октомври свободни и удобни, нищо излишно, всичко внимание към модерния стил. Модел от Ruban цвят на класическия деним, украсени с метални бутони, което го прави изискан и елегантен. Освен това, дънки-банани в своите колекции представиха: А. П. В., Ксения Шнайдер, Navro, Тео.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Дънки-Капри

Още една модна тенденция в есенно-зимния сезон 2018-това са дънки Капри. Благодарение на своя необичаен дължина на панталон, по-горе камъните, те отлично се съчетават с широк асортимент от демисезонная и зимни обувки, особено стилно, когато дънки и обувки или ботуши, краката в облегающем чорапогащи или чорапи. Такива дънки в своите колекции изпратено от: Катя Сильченко, спечели сто, Елена Бурба, къща Дагмар, Navro.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Мода класически дънки

Класически дънки, никога няма да излязат от мода никога, и за да бъде в тенденция, този модел задължително трябва да има в гардероба на всяка жена. Те перфектно се съчетават с най-различни неща и може да се превърне в начин на всеки стил. Можете да се уверите в това, като разгледате свеж вариации на класически модели дънки в модни част от лък от: Ашли Уилямс, Емилия Викстеда, Здравейте, Анна октомври.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Мода тръба дънки

Тесни дънки се ползват с невероятна популярност в началото на 90-те години, и ето те отново на мода. Разбира се, стандартният приятелка на тези дънки е претърпял някои промени и допълнения, така че се появяват нови и интересни идеи. Такива са били забелязани в колекциите от: Линдер, М-проект, Матю Адамс Долан, topshop уникални.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018Комбинираната дънки

Комбинацията от различни материали, в една дрехи винаги изглежда много интересно. В есенно-зимния сезон 2018-това е още и модерен. Не пощадиха комбинация от варианти и дънки, те са представени в колекцията дизайнерът Ксения Шнайдер, за Вашия модел, тя избра различни нюанси на деним плат и го сложи на панталоните широки ленти. И държавни училища е забелязан на тъмно-сини дънки с бяла ивица по протежение на вътрешната част на крака. Не по-малко от оригиналните модели бяха представени: марка elenareva, Никол Милър.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Модни разкроена дънки есен-зима 2018

Модел клеш дънки никога не излизат от мода в продължение на няколко години, и в този студен сезон тези дънки са популярни. На базата На база стил. Много от дизайнерите са дали пълна свобода на своята необуздана фантазия. В резултат на светлината се появиха множество интересни варианти, сред които особено искате да подчертае работа: поток, къща Холандия, Lika4Lika, Червен Валентино, Вионнет, Задиг&Волтер.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Дънки се отличават 2018

Какво да правя, когато конвенционалните модели дънки скучно? След това можете да се обърне внимание на следните дизайнерите експериментират в своите есенно-зимните колекции на сезона 2018 година. Обзаведени дънки винаги са били популярни сред представители на нежния пол, особено ако декор, които могат да се задават куп през целия път. Модел на Роберто Кавали, който може да допълни бохо-лук, и дънки от Джонатан Симхая да стане част от вечерното облекло. Перфектно ще допълнят ансамбли и Navro дънки и Долче&Габана.

Fashionable jeans fall-winter 2018 Fashionable jeans fall-winter 2018

Theme by Anders Norén