мода

Модни детски колички за новородени 2018-2019 снимка новости

Модерна количка – това отдавна е повече от просто устройство за транспортиране на бебето. Сред майките на много от феновете количка марки и модели, които разбират тънкостите на дизайн и дизайн не по-лошо, отколкото хората в колите. Промишленост количка не престава да зарадва деликатеси.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesИзборът на детска количка изглежда не е трудна задача. Не е трудно точно до момента, докато бебето не се роди. Но с новото бебе, може да откриете, че същата „идеалната“ количка за новородено не е безопасна, е непрактично, твърде стегнат или твърде обемисти и неудобни за употреба. Докато не направите грешка и да изберете наистина най-добрият вариант? Нека да видим, какво ново предлагат от известни производители в текущия сезон.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesВсички детски колички, разглеждани в класацията, е била разгледана по следните основни критерии.

1. Тип количка:

    Или класическа количка с люлки. Това е една от най-разпространените модели за новородени. Тази количка е предназначена за деца до 8 месеца, но най-активно започват да се измъкваме от нея по-рано. Количка 2 в 1. По същество, това е комплект, който освен на базата (на колелото и рамката) още два блока — кош и така наречената „разходка“ (прогулочный блок). Тази количка е предназначена за използване в продължение на дълъг период от време и е подходяща от раждането.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

    Количка 3 в 1. Това е почти толкова, колкото и предишния вариант, но в допълнение към двете компютрите се добавя още и столче за кола категория 0+. Количка-трансформатор. Особеност на тази количка е, че леглото може да се трансформира в седалка за разходки. Традиционно този тип за новородени не се препоръчва. Детска количка. Този тип колички са предназначени за деца, които вече могат да седят, така че този най не се смята.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties2. Сигурност и комфорт. Тази категория се отчита наличието на меки подплънки, просторна и утепленная кош с високи страни, възможност за регулиране на вентилация дълбока качулка и ветрозащитный възглавници.

3. Удобство за родителите. Те предлагат гъвкавост, бързина, възможност да се откаже или да се трансформира, за различните варианти на корекция, както и други облекчения за родители.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties4. Цената. Цена колички не последният параметър, който ние трябва да изберем една или друга модел. По-често на скъпи колички са по-трайни и могат да послужат като няколко деца. Но трябва да се помни, че избора на скъпа количка вие, наред с други неща, да плащат за марката. Затова най-добре е в този случай, не започнеш от цената и марката, и от удобството и функционалността на конкретен модел.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

Модни детски колички Майма (Майма) 2018-2019 снимка характеристика

Проблемът за избора на детски колички от огромен асортимент, който се предлага в магазините, не е нова. Всеки родител иска да намери идеалния вариант. Избор някои майки отговорност на детски колички Мим. В тази статия ще разгледаме две основни линии продукти на този модерен испанската марка. Компанията Маймы представя себе си и своите продукти, като иновативните, който съчетава в себе си естетика, функционалност и комфорт. Внимателно изучаване на нуждите на семейства, основателите на колички Мим въведе някои революционни характеристики.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesПашкул системи под — откопчавам седалка, която е вградена в стойка. Производителят твърди, че за трансформиране на седалката е само 15 секунди! Количка Мим (по-специално, „Мим Кобе“) има за цел да се адаптират към нарастващите нужди на семейството. Мим Кобе е предназначена за едно дете и за двама като новородено и трехлетка, като близнаци и pogodak. Количка Мим за първи път е оборудван седалки от этиленвинилацетата.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesТози лек и здрав материал, които вече са използвани в производството на спортни стоки и в производството на автомобили. Всеки елемент на количка е възможността за трансформиране, съответно, всеки родител ще може да се регулира количка под непосредствените си нужди. Количката може да се похвали, може да се каже, автомобилен дизайн, плавни линии, разработила рационализирани форми, гладки текстури модерни цветове.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

Количка tutis Зиппи 2018-2019 снимка на нови функции

Компанията светът е много известен литовски производител, който стои в авангарда на производството на най-добрите детски колички, столчета за автомобил и аксесоари. Компанията е известна на пазара от 1994 година. За това време в колички успя да растат не едно поколение деца. Успехът на облегалката на количката се намира в дългосрочни експерименти, европейско качество, най-новите научни разработки, напреднали технически и дизайнерски решения. Широко прилагане на най-новите технологии, щадящи околната среда материали, отчитане на мненията на детските ортопеди, педиатри, психолози, множество награди в областта на сигурността, основните характеристики на продуктите на компанията са много.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesМултифункционална количка от литва производителя. Моделът е оборудван с кош, прогулочный блок, и, в някои конфигурации, в детско столче. Реализирана възможност за регулиране на дръжките по височина в диапазон от 74 до 110 см от нивото на пода, както и на наклона на облегалката и височина на крака в прогулочном блока. Заслужава да се отбележи, че Ширина на шасито е 63 см Спирачна система се състои от две отделни спирачки, ляв и десен волан съответно. Предната двойка колела, което осигурява добра маневреност.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesОфициален сайт колички Зиппи много в русия, директория, количка tutis Зиппи от много производители. Успехът на облегалката на количката осигурява брилянтна команда дизайнери. Нашите продукти са извършили революция в стила. Това, което преди смятахме колата, някакъв мебели или просто необходимо, но не задължително красива предмет, изведнъж се превърна в модерен и стилен аксесоар или дори начин на изразяване и гордост. С инвалидни колички е много ярък за родители модерен, стилен и красив! Дизайн колички постоянно се актуализира, като предлага нови идеи и колекции, така че клиентите винаги могат да бъдат сигурни, че можете да отидете на стъпка в стъпка с модата, а техните дете към добрия стил на приучается с най-първите дни на живота си.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

Най-популярните детски колички за разходка 2018-2019 снимка новости

Количка Квинни Moodd-това е чудесен избор за съвременните родители, които ценят стил, функционалност и високо ниво на качество и максимален комфорт за потребителя. Количка Квинни Moodd-това не е просто количка, това е изящество на движенията, маневреност и лекота на управление, функционалност и практичност всеки детайл, проектирана това е съвършенството на съвременните тенденции в своята област.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo noveltiesМодулната система позволява да трансформират количка в универсален, независимо от времето и време на годината. На шасито На едно движение монтира кош за новородено или столче за кола група 0+ Макси Кози Пебл или Макси Кози CabrioFix (купуват се отделно). Предназначена е за деца от 6 месеца до 3,5 години, в случай на използване на параметър за достъпност. Инсталиране на плетена детска люлка за бебе и използвате количката на Quinny Moodd с раждането му.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

Най-компактната количка 2018-2019 семена Папилио снимка

Количка от 6 месеца до 3 години. Количката може да се използва от раждането, с вмъкнат за новородено или люлка семена (продава се отделно). Количка Папилио семена (Led Папилио) – това е една уникална и изключително стилна количка от датската компания „сиида“. Това е най-компактна количка в света. Количката е много лесно и бързо се сгъва до изключително малки размери и се побира дори в най-малката кола. Но въпреки компактния си размер, тя е изключително удобна за детето.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

Прогулочный блок може да бъде лице, на майката и на лицето. Прогулочный блок е изработен от висококачествен материал на принципа на хамак и 4 наклон на седалката. От вятър и дъжд детето да защити голяма качулка, а в горещо време качулка mosquito net за по-добра вентилация. Рамката на количката е изработена от магнезий-алуминиева сплав и тежи само 12 кг и Детски колички, Папилио много качествена и удобна количка за вас и вашето дете.

Fashionable strollers for newborns 2018-2019 photo novelties

Theme by Anders Norén