мода

Модни дамски шлифери 2018

Тренчи, бушлаты, офицерские caftans, гусарские Доломаны – ето няколко теми от женски гардероб. Не, това не е грешка. Всички тези елементи от различни родове войски преминаха в женския гардероб.

Тренч (англ. тренчкот или „тренч“), както и палто палто от дъжд с разпознаваеми елементи: двубортный, с отложным яка, маншети, пагони, кокетка, колан и цепка отзад. Истински мъжки палта от вълнен или памучен плат с водоотблъскваща импрегнирани, понякога от кожата.

Спомнил си за cloak история, трябва да се отбележи, че той се появява през 1901 година. Този модел, спомената по-горе, е създадена собственик на фабрика габардин Томас Burberry (Берберри). По-късно той се превърна в доставчик на горната дреха за британската армия.

Войници са нарекли този дъждобран – тренчкот („палта“). След войната много бивши войници продължиха да се носят тренчи, и Нос спечели популярност. Окопа беше позволено да изглежда по-уважаван и делови, и, следователно, е спечелила вниманието сред бизнесмени и участници. Шапка и пелерина се превърна в неизменна част от много по детективски филми.

Появява се жена тренч, запазвайки едни и същи период и неговите основни елементи. И се оказа, че той има по-голямо търсене сред жените от всички възрасти. Това беше тогава, и се издава не само дрехи в други цветове, освен класическите бежово, но с промяната на някои подробности. Така че там е розов, тюркоаз, сиво, зелено, синьо и т.н., на шпакловка и тренчи без скобата или палто с ципове.

Fashionable womens trench coats 2018
Топ фото — Колекция на Майкъл Corse
На снимката по-долу е човек Laroche, Тодс, Аалто

Fashionable womens trench coats 2018

И че той днес е модерен женски тренчкот?

От сезон в сезон дизайнерите създават различни вариации на тема тренча. Въпреки това, всяка от тях се намират, макар и не всички, но отличителни елементи на класическия тренча. Това е, което го прави да изпъква във всяка тълпа. Козината е универсална и практична, тя може да се комбинира с много стилове. Сега е време да кликват върху класическият тренчкот и вижте опции, които са усвоили най-новите модни тенденции.

Например в колекциите на Аалто, Майкъл Corse, Guy Laroche, Тодс, Zang TOI дизайнерите предлагат най-класически Вид на окопи. Но… ако погледнем, те са оригинални членове на най-новите модни тенденции.

Ако сте собственик на стройна фигура и висок растеж, смело изберете оригинален модел, който създава съсредоточете се върху по-големи предмети или извънгабаритни добре. Например, широки ревери или с колан, външни джобове или асиметрия. Една от тенденциите 2018 г. са за увеличаване на обема на линията на раменете, талията или бедрата. Но този период уникално е предназначен само за висок, снажен и млади.

Fashionable womens trench coats 2018
Дион ли, същества на вятъра
Шарън Wauchob

Fashionable womens trench coats 2018

Облечени в траншеята за изненада на всички, препоръчва Симоне Роча. Женствен и романтичен образ – лесен ръкави на палтото може да се носи като рокля или тънък пуловер.

Fashionable womens trench coats 2018

Симоне Роча, Атсуши Накашима

Къса двубортные палта са подходящи дребничка момичета. Този силует визуално удължава краката, особено в комплект с тесни панталони или bottomtime.

Fashionable womens trench coats 2018
Оливие Theyskens, Маргарет Хауел
Diesel Black Gold, Москино, Zang Toi

Fashionable womens trench coats 2018

Можете да експериментирате с цвета, не си струва да спират само на бежевом, хакове върви перфектно в тандем с нежно-розов, светло-жълти и горчичные нюанси, черно и тъмно синьо палто с червен цвят.

Fashionable womens trench coats 2018

Эскада, Габриела Хърст, Боттега Венета

Момичета с пищни форми ще отговарят на палтото във формата на трапец, плавно перетекая, лека найлонова кърпа. Като голяма фигура, е добре да прости и елегантни модели. Дори ако талията не са твърде изразени и в този случай, можете да изберете модел във формата на трапец или права линия без акценти на талията.

Fashionable womens trench coats 2018

Пол Смит, Берберри, Габриела Хърст

Траншеята през 2018 година може да бъде не само от материали класически дестинации, а също и от лачена и матирана кожа, с принтом като клетките палто от твида, памук, кашмир. Като украса може да използвате и копчетата с различен характер, уведомление шнурове, ципове и други видове декори.

Fashionable womens trench coats 2018
Боттега Венета Corse Михаил Коцюбинский.
Шарън Wauchob, Тодс

Fashionable womens trench coats 2018

Двубортные палто, колан, кокетку, презрамки, отложной яка и бежово цвят – това е класическият тренчкот, който, както нито едно друго въплъщава в себе си британски стил. Така че ще палто през новия сезон ще изберете, със сигурност ще е на мода! Най-добрите производители от окоп, разбира се, британската марка Burberry и aquascutum.

Theme by Anders Norén