мода

Модни дамски костюми есен-зима 2018-2019 снимка

Есенни и зимни костюми 2018-2019 жени въплъщават основните тенденции от последните години. Класически „wild“ ще мирно уживаться с костюми „мъжки“ стил. Освен това, в дизайнерските колекции са представени не само делови костюми, но и ежедневни и дори много елегантни варианти, идеален за специални случаи. Така че тази година мога спокойно да се отдаде на няколко костюми, за да бъде най-стилни и уникални, при всички обстоятелства. Моля, обърнете внимание на http://bftrade сайтът. Баня/ търговия на Едро дрехи.

Класически костюми

Както в бизнес костюми, класически жените, те все още е костюм с пола и сако. Това само подчертава индивидуалността и женствеността, пола в него са най-вече отделяща се или пола-молив, и позволява трапециевидные модели, но се придържа към класическите преки стилове. Яке трябва да бъде или тънки, или имат малък каишка на кръста, който ще направи правилния акцент. Така че, спокойно може да подчертае достойнствата на женската фигура.

Брючные костюми

Бизнес брючные костюми отдавна позната и любима на жените, защото те са много удобни и гъвкави, и строги и кратък. Брючный костюм вече много години е лидер сред други офис носят жените се чувстват уверени и комфортно с него, така че той се превърна в един вид класика бизнес стил. Брючный костюм можете смело да комбинирате с различни ризи и блузи, тя винаги ще изглежда нов и свеж.

Костюми с двубортными жакетами

В крайна сметка, двубортная яке, изключително популярна през този есенно-зимен сезон, съответно и костюми, в съчетание с тях също тенденцията 2018-2019. Моля, обърнете внимание, че двубортный яке трябва да се подчертае женската фигура, а да не се крие от тях. Това безформени и gramatskiy якета веднага изчезват. Като правило, такива якета трябва да имат два реда копчета, което е по-добре да изберете по-контрастни цветове. Под това яке може лесно да се носи като риза, и романтична суитчър или топ. И той чудесно се съчетава както с панталони и с пола.

Костюми в мъжки стил

Последните модни тенденции и ни показват, че в мъжки стил или, както го наричат в стил унисекс, набира големи обороти, защото ние все по-често търсят заеми от различни мъжки части в женски дрехи и под бизнес костюм, не е изключение. Като цяло, стилът бизнес костюм мъжете трябва да бъдат панталони и панталони обикновено свободно намаляване със стрелки могат да бъдат намалени. Що се отнася до якето, след това той най-често Х-образни. Всички линии на костюм е направен в прости форми и линии, цвят-сдържан и лаконичен.

Модели на други марки

Съвременните модни дизайнери са разработили много други модели бизнес костюм. Моля, имайте предвид, че панталоните през този сезон е за предпочитане да изберете 7/8 дължина, тези модели са перфектно съчетани с дълги сака и якета.

Модерни цветове

Един от най-известните и може да се каже, класически цвят, ахроматичен цвят, а именно сиво, черно и бяло, както и в зависимост от пола им цветове и комбинации. И на върха на популярността в есенно-зимния период 2018-2019 цвят на английската през есента: тъмно оранжево, кафяво, блато и всички нюанси на червеното. Остава синьо, тъмно синьо и цвят на мастилото.

Модерен принт

Един от най-големите щампи есенно-зимния сезон 2018-2019-клетка, в клетката може да бъде в различни варианти, до мажор, ла минор, шотландски и така нататък. Костюми в клетката е тенденция този сезон. Ивица също се среща често в модните подиуми, но това често тънки и вертикални.

Модни тъкани

В студеното време на годината реалният плат за бизнес костюм остане изолирана, а именно, вълна, твида, вълна и така нататък. От дизайнери предложиха на кожата, а именно кожени бизнес костюми. Те изглеждат много интересно и оригинално. Ако дрес-кода на Вашата компания позволява на тези костюми, няма да съжалявате. Защото в този костюм ще изглежда луксозно, привличане на внимание. Освен това той е много гъвкав и перфектно се съчетава с всякакви аксесоари и блузами.

(= прозореца adsbygoogle. adsbygoogle || []).поштовх({});

Модерен интериор

Що се отнася до интериор, декоративни елементи в бизнес костюм трябва да бъде минимално количество. Ако все още са налични, те трябва да бъдат скромни, скромни и точно, като Перлена жени, неброский кърпичка в джоба на сакото, само на каишка и така нататък.

Както можете да видите броя на модни костюми тази година големи и фантазия дами там, където се развихри. Много интересни снимки няма да се скучаете. И практичност ще останат доволни.

Theme by Anders Norén