прически

Модни цветове ванилия лилаво – тенденция 2020

През 2020 г. да излезе на преден план, женствени нюанси, и най-невероятната от тях е модерен цвят и ванилия лилаво. Този елегантен цвят изглежда страхотно на светли коса с тъмни корени. Светло лилави отблясъци в края на къдрици или отделни направления, боядисани, по цялата дължина, и не е ли чудесно? Каним ви да видите компилация от най-привлекателните и атрактивни изображения, от които да черпят вдъхновение, за цялата 2020.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

През този сезон руси нюанси-това е и топлите пастелни тонове. Популярни цветови тенденции в последните месеци, че с нас ще бъде до 2020 г. – ванилия лилаво. Както се вижда дори и от заглавието, това е много необичаен вид на блондинка, която в зависимост от предпочитания, можете да направите повече или по-малко наситен, играе с различни нюанси на люляк. Освен това, ванилов лилав цвят на косата е изключително гъвкав. Не вярвате ли? Просто погледнете кориците на модните списания, за да бъдат сигурни.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Този фантастичен нюанс дошъл в света на модата от ванилия, салон таванско помещение във Ванкувър, Канада, и е бил проектиран от майстор в цвят Крис Вебер милахами. В основата на модна тенденция-руса коса, с нотки на люляк и, като правило, с тъмни корени.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Косата с цвят на ванилия, люляк бързо стана известен по целия свят се дължи на вирусно разпространение в социалните мрежи. Можете да поръчате на различни прически с такъв необичаен цвят за всяка дължина на косата – от дръзко ултра къси прически за дълги, струящихся бляскава къдрици.

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Предимство на тази сянка, разбира се, е това, че тя отлично се съчетава с всяка прическа, независимо дали е кратък боб или pixie за коса със средна дължина, може да бъде с дълга коса, права, къдрава, буйни, тънък — цвят ванилия, люляк състояние да прослави всяка прическа!

Fashion coloring vanilla lilac – trend 2020

Ние препоръчваме този нюанс за естествени блондинки, които искат да добавят в своя тонът на косата по-ярки отблясъци. Всъщност, ванилия и люляк прекрасен пастелно нюанс, който подчертава кожата и придава на косата уникален и оригинален тон, който ще ви помогне винаги да бъде в центъра на вниманието!

Theme by Anders Norén