Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

В този сезон не ще могат да носят чорапогащи с ликра, с телесен цвят и прозрачен. Възниква въпросът: какви чорапогащи се носят тази зима? За да отговорим на този въпрос, „мода“ е подготвил за вас хит-парад на най-модерен през този сезон колготках.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Дебелите черни чорапогащници 2018-2019 снимка

Тези чорапогащи може да се нарече универсален. Ако вырешили ги сложите, вие със сигурност не сте пропуснали. Те могат да бъдат в комбинация с кожени къси панталони, мъниста, рокля, пола и сако или обемен пуловер. Тези чорапогащи вашият начин със сигурност няма да го развалят. За да се гарантира, че тези чорапогащи не съезжают, купувайте модел с повдигащ, които са може би най-гениални изобретения в света чорапогащник.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Чорапогащник на точки или да лети

Много модерен през този сезон, както и достатъчно гъвкав, за да бъде чорапогащи в плитка букашку или грах. Обичам своите стилисти и дизайнери, както и, разбира се, на съвременната мода. Тези чорапогащи са добър аксесоар, който стои заедно с шал, чанта и бижута. Много производители произвеждат тези чорапогащници в различни цветове, но въпреки това той ще бъде ограничен в черно. Тези чорапи може да се носят с къси обувки, ботильонами или ботуши устойчив ток. Отличен избор, ще стане тъмно и свободно рокля, чорапогащник на точки или къси панталони и лачени Челси.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Прозрачни чорапогащи 2019 снимка

Битови прозрачни чорапогащи в този сезон може да бъде само черен. Единственото изключение може да бъде чорапогащник невидими 10-15 ден, който може да се носи само в случай, че вашата компания да се постави на дрес-код. Тези чорапогащи не трябва да се носят с ботуши, този вариант е подходящ само за леки обувки, като мокасини, обувки, ботуши и Дерби. Под обувки могат да се носят черни непрозрачни чорапогащници.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Чорапогащи 2019 снимка

Тези чорапогащи са били модни тенденции миналата пролет. С тях можете да направите различни образи. през есента на тази тенденция започна да мине, но най-накрая изчезна. Въпреки това, изображението с мрежи стана по-сдържан и аскетичным.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Бял чорапогащник снимки 2019

Бял чорапогащник не е задължително да премахвате от живота си, след като сте окончите в началното училище. Те могат да се носят по никакъв начин. Най-важното-да се придържаме към основните правила, които ни казват как да ги носят правилно.

• Бели чорапогащници могат да се комбинират с няколко вида обувки. Разбира се, чифт ботуши в този списък не попадат. Можете да се ботильоны обувки, обувки, обувки, обувки на Мери Джейн модни обувки.

• Бял чорапогащник – този продукт ярки и лъскави, което причинява редица сдружения: първокласници за смешни снимки на медицински сестри. Можете да разгледате снимки или видео с хитове, където голям брой интересни идеи. Например, бели чорапогащи може да стане прекрасно допълнение към образа в стил фолк.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Ярки чорапогащи

Това е почти същото като бял чорапогащник, но те много по-лесно да се комбинира с други дрехи. Можете да носите светло-сини или сиви чорапи. Също така е интересно ще изглежда чорапогащник оттенък прашни рози. Особено интересни за гледане, между другото, са издържани в един цвят. Този образ ще изглежда много елегантно.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Ярки чорапогащи

Ярки чорапогащи е много популярен в Русия. С настъпването на студеното време все по-често по улиците могат да се видят момичета с цветни краката. Въпреки това, светли чорапогащи трудно да се съчетават с други дрехи. Във всеки случай, не Можете да ги носите с първата дрехи и обувки. Начин, в който искате да включите ярки чорапогащи, трябва да бъде обмислено от началото до края.

Ярки чорапогащи ще изглеждат добре с свободни каре рокли. Те също така могат да се комбинират с необикновени дрехи (с изключение на горната дреха), а също и смели модни тенденции, дрехи, изработване или с много бижута под формата на искри или пайеток.

Освен това, ярки чорапогащи перфектно се съчетават с дрехи контрастни цветове, но тогава ще трябва да изберете нюанси, които са същата яркост. Най-гъвкавият вариант ще сини чорапогащи, които могат да се комбинират с къси деним пола и обувки на ниско движение.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Фантазийные чорапогащи

Тези чорапогащи-това е нещо, в същото време красивите и бездушных. Не трябва да говорим за обема на бедрата, където ивица или с леопардовым принтом ще изглежда нелепо. Но с дрехите всичко е още по-трудно. Чорапогащник с шарките, аз предпочитам мини-поли и отворени обувки.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Ако сте решили да се носят чорапогащи, трябва да се помни, че си цвят, фактура и модел ще определят целия си начин. Така че имайте това предвид, така че не трябва да се купуват дрехи фантазийные чорапогащи. Тези чорапогащи не се разбираме със сака или с класически палта. Най-добрата комбинация ще бъде мини-пола, обемен пуловер. и ботуши на равна подметка.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?

Мрежести чорапогащи

На последно място са мрежести чорапогащи. Стилисти препоръчват чорапогащник, за да се избегне. Те не могат да се комбинират с повечето видове дрехи и да отиде, освен Hepler Одри от филма „как да открадне милион“. Така че, ако сте решили да си купите тези чорапогащи, приема образа на актрисата, която се състои от черна рокля с леко расклешенной пола, високи токчета и сенки с блясък. Вие също трябва да знаете, че тези чорапогащи не са подходящи за работа и през деня. За да ги носите, вие можете да направите това на партията.

Fashion tights – 2018-2019: how to choose?