Ботуши – обувки с високи голенищем, което затваря коляното. Но дължината им варира, така че те могат да достигнат до средата на бедрото. Функции и стилове се сменят всеки сезон, като модна тенденция са непостоянни, и дизайнери се опитват да задоволят многобройните изисквания на модата.

Желание украсяват себе си-това не е нещо ново в историята на човечеството. И освен това, той вече отдавна са се появили в мода, вкус към новото. Ето защо през есента и зимата 2018-2019 ние виждаме в колекциите на най-разнообразни възможности на жените ботуши. Така че, нека да разгледаме това, че ботушите ще зарадва любителите на красота и оригиналност.

Есента-зимата е студен сезон, и желание да носят мини-остава. Това е, когато са ботуши, които ще се чувстват удобно и топло.

Модерни обувки с висок голенищем

Класическата дължина на ботфорты – вал малко над коленете, но в есенно-зимния сезон 2107-2018 много модели с дължина до средата на бедрото. Трябва да се отбележи, че този модел е само за тези, които имат стройна фигура и дълги крака.

Тези ботуши може да се види в колекцията на Balmain, Антонио Берарди. Те са отличен и луксозен, не само силует, но по качество и красота на материала. Велур и кожа създават елегантен и тържествен начин на Амазонка. И освен това, той най-добре ще допълни в новогодишната ансамбъл.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Бальмен, Антонио Берарди

Ботуши класически есен-зима 2018-2019

Повечето от нас са далеч от хармония, това сега често казват, правете го и живейте както ви е удобно, така и яж толкова, колкото организмът иска, така че не всички трябва да носят тези обувки. В най-добрия случай, ако не висок, но тънък, вие можете да носите ботуши класически модели на висок ток.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Акилано Rimondi, Браски

Ботфорты на нисък ток и равна подметка

Висок и тънък, подходящи ботфорты на равна подметка, а момичета са малки на ръст е по-добре да изберете модел на ток. Ако необходимия комфорт в присъствието на поне малко ток няма да боли. Те имат истинско удобство. И подбират им дрехи не е толкова сложно.

Стил милитари, кожени и велурени якета, кратък палта и тренчи – всичко това с такава bottomtime ще изглежда достатъчно красиво и хармонично, дори ако сте стройни, като бреза. Но е важно да запомните, че ботфорты на равна подметка загуби всичките си привличането на енергия.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Shiatzy Чен, Тога, Алексис Mabille

Обувки-чорапи или ботуши-чорапи участък-ботуши

Нови стилове често се срещат комбинираната ботуши от велур и текстил или кожа и велур. Тази конструкция обещава плътно прилепване на крака, благодарение на еластична текстилна вложка. Възможен и такъв вариант като комбинация от кожа обувки с плюшени на отглеждане е по-лесно да се каже, обувки-чорапи.

Някои дизайнери са направили обувки и ботуши са толкова високи, че можем да ги наречем ботуши-чорапогащи. Техните материали се избира с участък материали, или по-тънки, от мека кожа, специални шалове, а също така може да се използва от еленова кожа, велур или кадифе. В комбинация с тези bottomtime може да е по-плътен гамаши, къси поли, рокли и панталони.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Бальмен, Фенди, Антонио Берарди

Ботуши ботуши – 2018-2019 – материали

Кожата е един от най-добрите материали за изразяване на качеството и на красотата на всички неща. И тя топчет не по-малко важно. Модели от естествена кожа ботуши качеството на покрития и щамповане. Кожата на влечугите в различни цветови нюанси или имитация на много популярни през есенно-зимния сезон 2018-2019.

Велурени ботуши перфектно се съчетават с дрехи в етнически стил и стил „бохо“, както и вязаная трикотажная облекло.

Участък ботфорты монтиране на крак по цялата дължина. Това се отнася особено за такива материали, като велур, кадифе, велур. Кадифени ботуши-това определено обувки за специални случаи, защото те са особен реагират на метеорологичните условия и на по-всекидневен вариант, особено ярки цветове, ще изглежда не на място. Но за страни, те са големи.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Майкъл Corse, Луи Viton, Москино

Цветовата палитра ботильонов в сезон 2018-2019

Яркост последните години, понякога дори шокиращата гледка, но, въпреки това, кадифени ботуши стилисти препоръчват да изберете наситени цветове – тюркоаз, зелено, синьо, бордо и червено.

Като говорим за черния цвят. Това е основният цвят на сезона. По-ярка, не може да бъде. Почти във всяка колекция миг през ума нещо червено, ако не всички, като Givenchy. Но това е за смели момичета.

Червени ботуши са идеално подходяща за ярък акцент в начина на. Златист цвят-това е прекрасно, но върви добре само с вечерни дрехи почивка. Кафяви и черни обувки не са изгубили значението си, няма съмнение. Те са прекрасен и благороден вид, с множество групи с различна цветова палитра.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Фенди, Алексис Mabille, Givenchy

Червени обувки могат да се носят не само в разговорния вариант, но и през нощта. Този цвят заедно с червено е много популярна през 2018-2019 година. Интересен вариант може да бъдат комбинация от червени ботильонов с дрехи в зелени тонове.

Лачени ботуши, а също и червено – смел акцент в образа. В студения сезон 2018-2019 дизайнери препоръчват да ги носите уверено модата.

Сред декоративни елементи заема специално място чрез шнурове, катарами и каишки. Чрез шнурове има предимно декоративна функция.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Филип Плейн, „Прада“, Келвин Клайн, Кристиан Диор

Ако искате наистина доста необичайни ботуши, трябва да се свържете с дизайнери Москино, Shiatzy Чен.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
2 снимка Moschino и Shiatzy Чен

И аз бих искал да насоча вниманието Ви към ботуши Ванеса Сиуърд. Да, това ботуши, защото те са малко под коляното, но погледни към идеята на дизайнера, където ботуши се превърнаха почти в ботуши и да носят топли чорапи или гети, които ще бъдат малко над ръба на обувката. Просто внимателно експериментирайте с цветова комбинация. Може би, вашите обувки ще се превърнат в оригинални ботуши.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Ванеса Сиуърд

За да съответства на ботуши и обувки-чорапи?

Въпреки факта, че днес, ботуши-една от най-популярните модели, те не могат да бъдат препоръчани за всяка жена. Изборът на обувки е огромен, но за да започнат да разгледа най-подходящия модел, трябва да идващи от тяхната форма и растеж. Висок и тънък момичета с дълги крака ботуши, разбира се, най-добрите модели.

Момичета стройни, но не е висока, стилисти препоръчват обувки с глезена малко над коляното на висок ток. Но малкия и пълен pychecker си струва да мисля за други обувки. Ако си ръст и фигура позволяват да се носят ботуши, а след това да разгледаме следния аспект – удобство и комфорт, и комбинации от тези елементи дрехи имаш в гардероба, или да си купи нови.

Момичета малък ръст могат да експериментират с модели, без токчета, но, очевидно, този модел е идеален за висок и снажен.

Ако ще се носят дънки, трябва да се уверите, че избраният модел ще ви позволи да ги сложите.

Момичета с пълни крака ботуши не е най-добрият вариант, но ако искате да ги носят, избирайте модели с широка горна част и без ярки цветове, без ревери и декоративни елементи.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Снимка отгоре — Бальмен, Браски, Изабел Марант
На снимката по-долу — Акилано Rimondi, Сен-Лоран

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019

Модерни обувки – с какво се носи?

Ботуши изглеждат добре с мини поли и рокли, облекло „оверсайз“, носят с прав силует или по-свободно размери, например, рокля-пуловер. Много женствено и нежно, се смесват с тесни дънки.

Обемни пуловери, мъжки ризи, сгушено в дънки или риза с тесни панталони се съчетават добре с botfortas. Освен облекла за свободно намаляване, може да се счита за твърда линия и рокли.

Чорапогащник за botfortas по-добре да изберете обикновена, мека текстура и приглушени нюанси на близки по тон с botfortas. В този случай, визуално да удължите краката си и да изглеждате по-тънък и килограми намаляват.

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019
Седрик Шарлье, Изабел Марант, Francesco Scognamiglio
Акилано Rimondi, Алис + Оливия, Алексис Mabille

Fashion boots and boots-stockings autumn-winter 2018-2019