мода

Модни ботильоны есен-зима 2018-2019

Модерни обувки-това е истински произведения на изкуството, създадени от талантливи дизайнери. Такава модерен есенно-зимен сезон 2018-2019, авторите са посветили много красиви модели, сред които особено искате да подчертае разнообразие от удобни, практични, елегантни ботильоны. Какви варианти предпочитам да бъде в тенденция, нека разберем заедно.

Модни ботильоны с кожа

При избора на обувки е важно да се обърне внимание, освен на естетика и практичност. Централен хит на сезона-ботильоны с кожа притежават тези качества. Началото на есента костюм мода ботильоны с отворени пръсти, те са представени в колекция на Ели Сааб, и за по-хладно време, струва си да погледнем по-отблизо към модела: миу миу, Кристофър Кейн.

Ботильоны дантела – тази тенденция най-студения сезон 2018-2019

Ценители на класическите модели можете да опитате на крака, с перфектна комбинация от стил и изтънченост. Такива качества притежават модерен ботильоны дантела есен-зима 2018-2019. Благодарение на дантела обувки седи добре на всяка краката и изглежда страхотно. За да опитате подобна модел предлага: Филип Лим, акне студио, Atlein, Дейвид кома, Джорджо Армани, Джулиен Макдоналд, Salvatore Ferragamo, и против.

Елегантна шнола

СНиПы винаги са били украшение на жените, както и факта, че през 2018-2019 ботильоны на ток ще бъдат в специална почит сред модата, не може да не зарадва. Материал и стил на такива обувки впоследствие могат да бъдат доста разнообразни. Това е лачена кожа, като Александър Terehova и Hellessy, екстравагантен стил от дизайнерите Александър Уонг, Фаусто Пулизи, Нарцисо Родригес, и дори велур от Monse.

Модни ботильоны есен-зима 2018-2019 с отворени детайли

Идеален вариант за есента на 2017 година ще ботильоны с открита местност. И независимо от това, каква част от видимата краката. Доста популярни в момента за отваряне на пръсти, пета, цялата предната част на крака. Тези модели са показали: Антонио Маррас, Эрдэм, Джанбатиста Вали, Джонатан Симхая. Elisabetta франка, Гринько, Тальбот Рунхоф и нула + Maria Cornejo.

Отново на мода еленова кожа и велур

През есента и зимата през 2018-2019 г. модницам си струва да се обърне внимание на популярни велур и велур. Уникални модели от велур ботильоны на Световното изложение представиха дизайнерите Ели Сааб, Емилия Викстеда, Маниш Арора. И Фей дизайнери, Хуэйшань Джан, Джон Галиано и покаже на Торнтън Bregazzi можете да видите велур ботильоны в най-смелите вариации.

Модни ботильоны 2018-2019 Челси

Отоплителния сезон 2018-2019 година донесе стил на мъжкия и в женския гардероб. Ясно доказателство, че модни ботильоны Челси. За хладно промени, в продължение на една година на изпълнение на различни стандартни кожени модели, елегантни ботильоны с ярки щампи на животни, като Долче и Габана, ТОДС и Луи viton. Най-малко оригинални ботильоны Челси показа: Balmain и Comme des garcons, в пристанищата.

Посочи ботильоны

Остри обувки популярна преди 10 години, отново в тенденция. Не обиколи тази тенденция и модерни ботуши есен-зима 2018-2019. Такива остри модели умело комбинират женственост и оригиналност в идеална хармония, като бизнес и ежедневни облекла, и романтична, както и вечерни рокли. За да се изпробват тези модели се предлагат: christian Wijnants, Эллери, Фей, Дейвид кома, Джил Стюарт, ярка, Никол Милър,-Бял.

Ботильоны с широк голенищем моден хит есенно-зимния 2018-2019

Ботильоны с широк голенищем и не са плътно по крака, друга модна новост в този студен сезон. Въпреки че му е доста проста, и дори малко дързост, тези модели са отлични в хармония с различни стилове и може да се допълни с всякакъв образ. Като доказателство за това, трябва да се търсят модели. Представени на модерните модни такива ценителите на висшата мода, като Christian Wijnants, Gucci, Москино, а Détacher, Селин, Кристофър Кейн, магазин jil Sander и roksanda.

Брутальная Обувки

Високи и ниски, с шнурками и с цип, в комбинация с груби подметки – обувките на брутальном стил, а-ла-обувки, доказани през миналия сезон, все още набира популярност. Този път дизайнерите на добре свършена работа и се представи модницам много оригинални идеи, сред които особено искате да подчертае работа: Альтузара, Каролина Ерера, Фаусто Пулизи, Никол Милър, R13 и Рахул Мишра.

Танкетка и платформа – тенденция за сезона есен-зима 2018-2019

Обемна и изключително стилни ботильоны на танкетке и платформа пленява модерен свят обувки. Такива модели могат да се носят като доста твърд и жесток характер, и изглеждат много елегантни и женствени, всичко зависи от това какво предпочитате. За да изберете подходящ чифт ще помогне на варианти забелязани на подиуми Антонио Маррас, Артър Arbesser, Маркес Алмейда, Мери Катранзу, Sacai, Vivienne Westwood.

Модни ботильоны на ниско 2018-2019

Практични и удобни обувки винаги са били ценен елемент в гардероба. Есен-зима 2018-2019 ги прави още и тенденция. Дизайнерите на акне студио, Александър Маккуин, ателие АТП, Соня Рикель, магазин sportmax и Йоджи Yamamotoснова да работят, и покани феновете на тези модели с много нови и интересни идеи.

Спортен стил

Активни и мотивирани жените вече могат да се радват, защото в студен сезон 2018-2019 обувки мода докосна и спортен стил. Ниска скорост, практичност и удобство за дизайнери: Артър Arbesser, Кристофър Кейн, дари джи 1941 г., Дион ли, Eudon Чой и Иссей Мияке.

Моден ниски ботильоны

Ниските обувки ще станат още по-популярни през настъпващия студен сезон. Дизайнерите са добавили модели на невероятен аромат. Така, Anrealage, Акилано Rimondi, Марни представени модели с уникален ток. Антонио Маррас, Lemar, Нарцисо Родригес показа отворени ботильоны. И в шоу от Габриэлы Хърст, Lacoste, Памелла Роланд, Salvatore Ferragamo усети нота на класиката.

Висок ток ботильоны — хит на сезона

Модно шоу на световно ниво, отново се издига на пиедестал обувки на високи токчета. Модни новини ботильоны на висок ток, може да се види на такива известни модни дизайнери като Долче и Габана, Guy Laroche, Хайдер Акерманн, Джил Стюарт, Криция, Осман, Тога, срещу.

В заключение може да се каже, че модата през студения сезон не ще лиши. Разнообразие от модели ботильонов есен-зима 2018-2019 толкова голяма, че всяко момиче, което иска да бъде в тенденция с лекота да намерим своите обувки.

Theme by Anders Norén