Модни асиметрични прически за момичета

В колекциите на новия сезон много красиви рокли с асиметрични кроем, но асиметрията е актуална не само в облеклото, асиметрични прически са много популярни. Много известни личности избират прически с неравномерной дълги, асиметрични бретон, с выбритой на главата или на необичайна коса. Така че ние трябва да разберем, кои са най-подходящи асиметрични прически.

Trendy asymmetric haircuts for girls

1. Асиметрични прически са подходящи за почти всички, но особено на тези, които има кръгло или пълно лице. Скъсани направления или неравни дължини на косата може да подчертае скулите и вече се съкрати на лицето.

2. Напротив, ако лицето вытянуто, и вие искате, за да изглежда по-хармонично, да направите прическа с къси назъбени челками.

3. Асиметрия на прическа е идеална за квадратен лице. момичета с такъв тип външност, трябва да се избират прически с наклонени линии в ушите и странични проборы. Не се препоръчва за дълги и гъсти бретон.

4. Груб прическа-това е чудесен начин визуално да добавите обем. Ако имате малка глава, добавете малко асиметрия в тилната част на косата да изглежда по-буйни.

Trendy asymmetric haircuts for girls

5. Дългата наклонена бретон-добър вариант за тези, които искат промяна. Това прави изображението по-неформални, но при желание лесно да го убие и да свали от лицето си.

6. Всички видове асиметрични, плетене и коси – това е много женствена вариант на подреждане, който е подходящ за жени от всички възрасти. Заплетая плитка на една страна, да се вгледате внимателно в огледалото. Много момичета дясната част на лицето се различава от лявата. По този начин, Можете да отворите по-красивите части, и на другия стил за вашата коса.

Trendy asymmetric haircuts for girls

7. Вие не трябва да избират асиметрични прически ако имате от природата буйни, непокорни на косата и не Сте готови да прекарват много време на снасянето. В този случай прическата ви ще изглежда разхвърляна.

8. Всички останали се полага ассиметричную прическа ще бъде лесно. Ползват термоодеялом, подсушете косата, а след това я закрие направления на Плойку в посока срещу растежа на косата. Само отгоре увийте отвътре – това ще даде на обема. След това избършете косата с мек поток на въздух от сешоар — това е ефекта на небрежно трупат. В края на консултациите лак.

Асиметрични прически-добре от другите, за да създаде уникален индивидуален стил и да подчертае собствената си личност, и че днес може да се счита за най-важен моден тренд.

Trendy asymmetric haircuts for girls
Trendy asymmetric haircuts for girls
Trendy asymmetric haircuts for girls