прически

Модни аксесоари за коса през лятото на 2018

Оригинални идеи за декорация може да се види в колекциите на Емилио Пуччи, Долче и Габана, Blugerl, Fendi и много други. Дизайнерите ни предлагат цветни шалове и тюрбани, колела, гребени, фиби, във формата на цветя, колела, украсени с разноцветни камъни, цветя или плодове. Такива бижута оригинално изглеждат на лесни прически, създадени на гладка коса. Косата ви ще изглежда елегантно, дори ако това е само кок.


Можете спокойно да използвате и своите дизайнерски идеи. Не бързайте да изхвърляте необичайни копчета, мъниста и дори фрагменти от Хохломской стенописи, дърво и кожа, а особено на веригата, кристали и стеклярус. Най-необичаен и оригинален, в един екземпляр, ще ви стане украшение. Можете да си купите обикновен гребен или панели, които никога не излизат от мода, и ги украсяват с пайети, кристали, мънистен. Фиби за коса, направени от кожа, дърво или мъниста подчертават вашата уникалност и индивидуалност.


Модни аксесоари за коса 2018 можете да създадете със собствените си ръце и в двата стила, и те идеално ще допълнят вашия имидж. Това е особено набира популярност на продукти, произведени със собствените си ръце.

Като пример, нека разгледаме тук вариант, където има място и обръч и гребен, и цветя и мъниста.

Отрежете лента от филц в Размер, равен на дължината на обръч (гребенка), или както аз виждам вашите дизайнерски идеи. След това се залепи на обръч или гребен. А сега помислете за това, да украсяват – да се носи филц брошка или цвете, можете да шият мъниста, изкуствени перли и голям, красив бутон или лук, а може да бъде същото, както красиви копчета. Бутони за по-лесно първо нашить на фетр, а след това подклеивают до венчику (на билото). Вашата работа е в производството на бижута ще ви донесе удоволствие. Като една от тях, може би, ще получите вдъхновение за създаване на шедьоври.

Theme by Anders Norén