стил

Модни аксесоари есен 2019

Без стилни аксесоари, начин просто ще недовършена. Така че съветвам ви днес да се мисли за закупуване на някои неща, които ще ви помогнат да създадете стилен и невероятно красив лък. В края на краищата, всяка дама иска да изглежда перфектно, нали? Затова днес сме подготвили за вас една статия, в която ще разкажа за това, какви аксесоари в тенденция и в предстоящия сезон. Те ще ви помогнат да създадете невероятно ярък образ.

Модерни шапки за есента на 2019

На върха На популярността тази есен ще разнообразни широкополые шапки, такива нюанси, като тюркоазено, червено и горчица. В крачка с тях не по-малко популярен модел на убора — поема, който, благодарение на фантазията на дизайнерите се е превърнал в произведение на изкуството: те могат да бъдат направени от кожа, вълна, в стил гръндж, райе, каре, или по-романтични възможности, унизанные перли.

Fashion accessories fall 2019

Модни чанти за есента на 2019

Дизайнери за идващия сезон и попита някакви странни модни чанти с необичайни форми, лесно може да се разрежда, дори и най-строг и демократични начин. Тя може да бъде многоугольной, трапецовидна или геометрични чанти. Въпреки това, той не е в модни колекции и не по-класическите модели от кожа, които са представили Фийби Пало. В допълнение към класиката и геометрия в модата през настъпващия сезон ще чанта в стил барок, расшитый венециански лъвове, под формата на гоблени, с големи ярки цветове, които са кръстат бод торбички или кутии за бижута.

Fashion accessories fall 2019

Луксозни шалове и ръкавици за есен 2019

В края на есента трябва да се обърне внимание на кожени шалове, които получи особена популярност през следващия сезон. Освен тях, дизайнери представиха много други опции шарфиков. Така че тенденцията ще шалове от коприна шалове и пера.

Ако говорим за ръкавици, можете да забравите за стар съкратен кожени модели, те на смяна идват по-женствени и елегантни варианти на формата на продълговат модели, които са украсени с дантела, цвят на кожа, велур или дори кристали.

Fashion accessories fall 2019

Модни колани, колани и вратовръзки за есента на 2019

Фирмата обичам да правя акцент на талията, така че ние Ви препоръчваме да закупите на модни колани, колани и вратовръзки. Интересна тенденция да се носят няколко ремъци, и те не трябва да бъдат еднакви, може да се направи хармоничен комплект, и с помощта на напълно различен цвят и текстура. Актуални в предстоящия сезон на аксесоари от естествена кожа: дебели презрамки, тънки презрамки или плетени модели.

Fashion accessories fall 2019

Слънчеви очила Мода есен 2019

Есента-не е време да се откаже от слънчеви очила. През предстоящия сезон, които ви очакват в тази област аксесоари като новост, и не е тенденцията на застаряването на: очила-пеперуди, летци, кръгли tikadi, а за модел, тъй като в „Матрицата“.

Fashion accessories fall 2019

Theme by Anders Norén