Модна тенденция за 2019 година

Fashion trends for 2019

Това не е далеч, през 2019 г., и любител на блясък и стил, това е време, за да се интересуват от най-новите модни тенденции. От сезон на сезон с промяна на проекта, и следват фини промени модни идеи е почти невъзможно. Но за да се решат основните посоки, това е възможно!

Fashion trends for 2019

Модни дрехи 2019

Деним

Улични модни тенденции за есента и зимата 2018-2019 ще се хареса на любителите на стила casual. В края на краищата, „дневен блясък“ не само не е загубил своето значение, но все повече на мода.

Fashion trends for 2019

Модерен деним за ежедневна гледка

Скъпи дрехи от известни дизайнери, спокойно може да се оставят за по-грандиозни от техники, които само няколко пъти в годината. Останалото време може да прекарате в удобни дънки, модерен суитчър или риза и обувки на равна подметка, и ще спрат да се предположи, елегантен и стилен.

Fashion trends for 2019

В новия сезон деним ще бъде кралица на уличен стил. Почти всеки елемент от гардероба си днес, може да бъде изработени от дънки, независимо дали риза, рокля, панталон или гащеризон. Fashion trends for 2019

Деним яке оверсайз

По този начин 2019 отново верни неща оверсайз: това може да се каже не само за тенденциите в дънкови якета, както и за основните посоки в женски дрехи като цяло. Накратко, че каквото и да изберете, потърсете модели оверсайз, особено ако това яке в стил деним или деним пола дължина на midi.

Кожа лукс

На петата хипер-популярен деним идва кожени облекла. Естествени и изкуствени, официални и ежедневни, скъпи и икономични… днес, за да намерите кожена пола в никакъв нито един уважаван магазин.

Fashion trends for 2019

Модни кожени — най-доброто решение за пролетта и есента

Fashion trends for 2019

Кожени неща, въпреки многото предимства, има съществен недостатък – по-добре не го носят в горещите дни. Дори в нещата от естествена кожа ще бъде неприятно, така ефектните рокли и тесни панталони трябва да бъде отложено поне до есента.

Например, кожени неща, може би, по-добре се разглежда като капризен мода. През 90-те години, това е знак за принадлежност към социалния кръг, че е опасно да се справят, в нула – или символ безвкусия, или парти велосипедист. И сега, в навечерието на новото десетилетие, дрехи, кожата е основната тенденция на женската мода. Няма някой кожена неща в гардероба си за есента и зимата 2018-2019 минимум лошо, ако не е престъпление.

Fashion trends for 2019

Известни личности в кожени рокли

Fashion trends for 2019

Начинаещи модницам трябва да се вземе поне кожена пола, тя може идеален подход в офиса (ако във вашата компания няма строг дрес-код), и през нощта тоалетната.

И кожата е по-дълга козина не се превърне в скрит линк към „матрицата“. По-скоро това е признак на висок стил. Ако сте склонни към екстравагантност и эпатажа, опитайте се да комбинирате този слой с ярки аксесоари, например, червени обувки и червена чанта. Направи ултра-модерен. И не забравяйте скъпи очила в стил нео!

Fashion trends for 2019

Кожени палта Пенелопе Крус

Обувки

Във всички времена обувки – индикатор за статус и чувство за стил. Основни тенденции в света на обувките, ботушите и ботильоны ще останат почти същите, както през 2018 г., но въпреки това има няколко причини, за да актуализирате рафтове с обувки все още няма.

Така, абсолютен тренд на сезона – груби обувки, които са украсени с големи метални катарами, и с нитове с агресивни шипове.

Fashion trends for 2019

Груби обувки с лека рокля

Вече не чука, че на модните подиуми модели съчетават в себе си тези обувки с елегантен, ефирни рокли и дори неща в поле „тип бельо“. И народната мъдрост казва – че се появи на трибуната, а след това да изчакате хора.

Fashion trends for 2019

Модни обувки

Втората ярка тенденция, покрай който не може да не сте любител на обувки, прозрачни вложки. Това е не само сандали, но и обувки, ботильоны и дори обувки – всички модели.

Fashion trends for 2019

Прозрачни обувки

Разбира се, ако обувки, предназначени за студен сезон, прозрачен материал за въвеждане трябва да бъде достатъчно за температурата навън. Често това не е така. Въпреки това, нищо не ви пречи да се наслаждавате модна тенденция през топлите месеци на годината – доброто, на есен ще предостави такава възможност.

Комбинация от текстури

Че еклектична сега на мода, казват от началото на десети от години на този век. Но колко често сте чували, че смесването на материи, стилове и цветове-централен тенденция, не само в света на жените, но в мъжката мода? Но в есенно-зимния период 2018-2019!

Fashion trends for 2019

Еклектична женски и мъжки облекла

Комбинация от несочетаемого отдавна са престанали да бъдат новост. Съгласете се, в света отдавна е известно, че дори на сватбата, ако тя не е твърде класически, днес ние можем да носят ризи с къси ръкави и все още изглеждат абсолютно уместно.

Fashion trends for 2019

Мач несочетаемое!

Но реални тенденции 2019-това е съчетание на текстури, материали и тъкани. Кожата може да се комбинира с кадифе, трико – туид. Тази тенденция се проявява и в аксесоарите за тази есен в специална почит ще чанти, изработени от няколко вида материи и материали. Например, в тренд-комбинация от кожа и кожа – популярността на странна комбинация, вече може да се види на снимките на западните модели в instagram.

Класически

Стреми се да обхване основните тенденции, обсъждане на класиката прекалено скучно. Но за любителите на строг стил, ние подчертаваме: всички класически неща остават актуални, но без малки промени са направили. Те могат да приеме или да отхвърли, но знаем за тях:

    Малка черна рокля тази есен ще бъде много кратък. Събличам не е необходимо – може да се комбинира с плътни колготками, дълги палта и сака оверсайз.

Fashion trends for 2019

Къса рокля с плътна колготками

    Класически обувки-лодка придобиват украса във формата на големи камъни в различни цветове. Най-важното тук е да не се избират евтини модели с ниско качество камъни. В този случай рискувате да не се превърне в икона на стила, както и нейната антитеза.

Fashion trends for 2019

Прекрасни обувки, украсени с камъни

    Бели, черни и други класически нюанси са все още на мода, но те трябва да се допълват от ярки и наситени цветове. Например, твидовое палто класически стил тази есен могат да бъдат много ярки, почти лъскави цветове – жълт, червен, или дори фуксия.

Тези правила ще бъдат по-старата класика в модерна обстановка и интересни.

Цвят

Вино с цвят постепенно започва да се даде Скарлет. Преминаването от задълбочено, малко по-малко „тежки“ цветовете по-ярки, светли и, така да се каже, „несериозни“, което е характерно за целия есенно-зимния сезон.

Fashion trends for 2019

Модни ярки и светли нюанси

Така, тъмно-зелено, също губи позиции, вытесняемая богат на емералд.

Fashion trends for 2019

Ако ви е трудно рязко да си гардероб ярък цвят, започнете с малките неща. Например, за добавяне на изображението на изумрудения шал или чанта – нека това да бъде ярки и приятни детайли, които ще ви помогнат постепенно обичате цветя, привличат вниманието на минувачите.

Още един цвят за сезона, които вие просто не можете да пропуснете, е Златен. Освен това, във всички варианти, от лек до почти горчица. За да получите ботуши, панталон или палто златен цвят тази есен-това е нова цел за всички, които следят за новости в света на модата.

Fashion trends for 2019

Златна облекло — модерен пример от известни личности

Какви са модните тенденции, носи ни през есента? Остава само обръщане на лъскавите списания и се чудя, внимателно взирайки се в новата колекция. Но важното е да се запомни: по-важно не да живеят според законите на модата и тенденциите и на собствената си интуиция. Само вие знаете, че сте наистина комфортно и добре и затова само може да бъде за себе си главен дизайнер и критик на мода. Добър модерни решения!