мода

Модерни щампи на пролетта-лятото на 2019 снимка

Днес печат е най-популярният и най-търсените при хора от различни възрасти декоративно допълнение към всяка рокля от гардероба. През 2019 г., за пореден път дизайнерите потвърждават, че няма отпечатъци в рамките на следващата година не може да се мине, така че днес можем да разгледаме най-ярките и закачливите щампи.

В следващите топлите сезони ще доминира шокиращи цветове сорбат и печат ще действа като приятно допълнение.

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Повечето дизайнери предпочитат шарени принт в различни форми и нюанси. Столица на модата и усети аромат на цветя, която се играе с геометрия, различни видове клетки и тартан, да чета различни провокативни лозунги и учи много дестинации.

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Щампи мода в стил „романтизъм“ пролет-лято 2019 снимка

В стила романтизъм има огромно количество най-различни щампи, всички те въплъщават в себе си нежност, романтика, хълма. Щампи мода в стил романтизъм в сезоните пролет-лято са:

    Флорални щампи; шаблони; цветни пеперуди; линията на пресичане; огромно количество реми на „сърцето“.

Има също така и отпечатване на изображения на тези ангели пазители, хора и друга тема за любовта.
Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Модни през 2019, се считат за цветно или черно-бяло. Че много красочнее принт, толкова по-добре. Черно-бели щампи искам да кажа, етикети, цитати за любовта. Местоположение може да бъде:

    В средата на нещата; от двете страни; на гърба, на цялата повърхност.

През 2019 г., основната тенденция за модерните щампи ще направи това, което печат трябва да са като нарисувани върху повърхността на нещата, и при желание може да се допълни с кристали или камъни Сваровски. Липсва романтика в ежедневието сиво ежедневие? Добавете капка нежност към вашия виждането с щампи.

Fashionable prints of spring-summer 2019 photoМодерен игри отпечатъци 2019 пролет-лято снимка

Играта извежда надписи с изображения на любимите си игри. В този момент те са също така популярни, както и всички други видове щампи, тъй като хората искат да се подчертае кръга на своите интереси и развлечения.

Тези отпечатъци се нанася върху цялата повърхност на тениски или блузи, основното изображение се записва точно в центъра. След това в нея се описват други линии, щрихи и мотиви, за да се подчертае основната фигура. През 2019 г. това също е модерно.

Искате деликатно да се подчертае вашите интереси и предпочитания? Това е игра за печат.

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Повечето дизайнери могат да предложат различни цветове и различни теми в мотивите на същата игра. Нещата могат да бъдат отпечатъци като най-известните игри, надписи, имена на фирми и най-неясни.

Мода и се счита за през 2019 дизайн за всеки мотив и сюжет от играта в тъмни цветове. След това печат ще бъде най-разпространен нещата с цветове и меки нюанси, като резултат, той усърдно „развиват“ по цялата повърхност. За момчета дизайнерите са подготвили този вариант.

Същата възможност е предвидена и за жените. Но в по-голямата си част, момичета, не на същата игра, както и на момчетата, предпочитат нещо по-вкусно. Така и различни цветни мотиви, надпис и декорация кристали.

Лятна мода геометрия на модните подиуми пролет-лято 2019

Геометрични мотиви винаги са били популярни. След това за известно време хората забравили за него, като отидете в ярки цветя, ефектни щампи. Сега на мода на геометрични щампи отново се върна.
Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Най-модерните щампи в стил „геометрия“ ще бъдат:

    Клетки; гладки, еднакви кръгове с диаметър; кръгове с различен диаметър; права линия; правоъгълна форма; площади; комбинация от различни геометрични форми, по принцип, не се боя.

Вариации на тема ленти

Ленти, получени от моряците, Коко Шанел повече от сто години. Тъй като този отпечатък постоянно се променя, но никога не излиза от мода. През пролетта и лятото на 2019 година, ленти могат да бъдат тесни и широки, разположени надлъжно или напречно, за да се погрижат за смели, цветни палитри, или, за да бъде по-предпазлив в черно и бяло. За тези, които обичат сочни цветове в облеклото си, дизайнерите предлагат се отдръпне от черно-бяла класика и допълнят гардероба си с цветни ленти.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Важна подробност – ленти могат да се движат в различни посоки и да се създаде красив перлено бял модел. Особено ефектно изглеждат ленти рокли или сарафанах, ако те се повтаря контурите на тялото. Не забравяйте, че групата е способна визуално да променят пропорциите. Например, шарени разпечатки по силует, да го направи по-тънък. Напречни ивици, напротив, увеличава обема.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Вечна клетка

Клетка напомня за Англия и удобни одеяла край камината и най-смелите шотландски войници в килтах от Тартар. Карирани принт, вероятно никога няма да напуснат модни подиума. В сезон пролет-лято 2019 г. в тенденция всевъзможни вариации на тема клетки „гъша лапка“, glencheck, медресета, Royal Стюарт, Принц на Уелс, „шашечками“. Включително и в модата клетчатая тотал-лук.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Комбинация от различни видове клетки – още една модна тенденция този сезон. Например, Баленсиага използва комбинация от „Мадрас“ клетка „и“ пачи крак“. Но Эмпорио Армани в комбинация с конвенционалните големи площи наситени цветове с толкова ярък принтом „Арагил“.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Поп-арт-печат

За да направите грозно и бездуховное потребителското свят приятно, творчески и естетически – основната цел на поп-арт. Изрезки от вестници, списания и комикси, цветни опаковка на шоколади и етикети за напитки и плакати – всички тези продукти мас-маркета е станал задължителен атрибут стил поп-арт. Той се появява в средата на хх век и са отново на мода през пролетта и лятото на 2019.

В модни дрехи, напълно постеля с щампи в стил поп-арт или с едно изображение, ефективно контрастен хомогенен фон. Освен това, той може да бъде дебел слой просто, класически cut, пряко и просто рокля-риза без ръкави. Интересна идея Келвин Клайн черно – бели изображения от рекламни ретро плакати на прозрачен материал с ефект на дантела.

Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Версаче и Прада предлага общ вид, с щампи на поп-арт. Ако вие вземете само един цял костюм с изображения, наподобяващи плакати, изрезки от 50-те-60-те години, ще изглежда не само оригинално, но и модерен. Бели тениски с надписи и трикотажная миди пола с цветни щампи, надписи от миналото е безспорен хит тази пролет.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Морска тема

Темата за лятото, морето винаги е бил най-успешният. През пролетта и лятото на 2019 г., тя стана изключително актуална. И това не е изненадващо. Изображението на обитателите на океана и да се създаде атмосфера на спокойствие, на слънцето и свежия морски бриз. Класическа морска тема – вълна, котва и кормилото – отдавна са отминали. Сега дизайнери залагат на най-красивите обитатели на моретата и океаните.

В модни летни рокли са такива екзотични морски риби, като Мавритански idol, рибата-пеперуда или риба-хирург. Цветни и големи картини риба върху ярък, наситен фон-това е един от най-модерните щампи за сезона пролет-лято 2019.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

В модната морска тематика са включени и други обитатели на моретата – щампи под формата на охлюви, раци, миди, на звездите. Особено ефектно изглеждат кръг от пола и топ-бюстие, с изглед към морето снимки. И така, общото мнение ще бъде много актуални това лято, което едва ли ще остане незабелязано. Леко пончо с модел от снаряди, дава свобода на движение и стилен лук.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Тази година дизайнерите отмени това правило, заявявайки, че е светло разпечатки не мога да сложа аксесоари. Ярък комплект с морски риби, може да вземете големи гривни, големи обеци и други модни аксесоари. Ако вашата цел е да се обърне внимание на една пъстра картина, тогава по-добре без украса.

Цветя, зеленчуци и други представители на фауната

Растителен принт подаръци от градината – ярък, модерен акцент пролетно-летния сезон 2019. На рокли, блузи и панталони, моден дизайнер парадират голям и сочен зелен грах, репички, моркови и домати. Тази картина коренно се различава от други растителни щампи и говори за весело настроение на своите домакини и неговото необикновено чувство за стил. Панталони с репички, броколи и лесна шифоновая суитчър тема „зеленчук“ е модерен вариант на стилни, смели и неунывающих момичета.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Без цветни щампи е задължително за всеки пролетен и летен сезон. Те създават романтичен и елегантен начин. Лъкове в бохемски стил на буржоазията с флорални принтом предлагат много известни дизайнери. Най-модните образи – рокли с големи абстрактни цветя, или рокля-комбинезон с пищни флорални мотиви.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Не по-малко актуални ще са и прекрасни цветя „мил’fler“. Вариант тенденция – pant инсталирате тотал-лук-печат на миниатюрни цветове.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Разбира се, много хора смятат, цветен мотив се повтаря година след година и че това е скучно. Но през следващия сезон, с мотив, тропически, но не така, както си бяха свикнали да виждат по-рано. В Ню Йорк повечето модни дизайнери на облекла, украсени с рисунки на хибискус и палмови листа, в това число FentyPuma, BajaEast, MichaelKors. Вакера дори отиде по-далеч от печат на тениската лого на марката на фона на тропически цветя.

Вълчи принт

Снимки, копирани от кожи на хищници – още един популярен принт сезон пролет-лято 2019. Ръководство продължава да влечуги. Чертежи За „под кожата“ питон, гърмяща змия или крокодил главата оценки диви щампи, които украсяват всичко, от дрехи, обувки и аксесоари.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Също така на щампи тенденция на кожи от леопард, тигър, Ягуар и други хищници. Основен акцент е поставен на цвят модел. Дизайнери са се отклонили от естествения район на разпространение и добави в богата цветова гама. Лилав, лимон и теракота обновяване на естествената красота на украсата плячка.

Модерен грах

В сезон пролет-лято 2019 отново на мода принт „грах“. Въпреки това, дизайнерите започнаха да експериментират с форма и цвят, избра класическата черно-бяла комбинация. Може да се промени само с размера на грахово зърно.

Може би си спомняте момичета карикатура Мини Маус е мишка, която беше облечена в пола и лък в голям грах. Той е толкова забавен мотив се появява в модните колекции на Каролина Херера и Емануел Унгаро. Поли, блузи и рокли в голям черно-бял грах в духа на героинята на Дисни покори модни подиума. Носталгия по сладка Мини Маус може да се види не само в грахова принт. Дори и форма на ръкавите във формата на сладки ушите на мишката приличат на любим герой от американския анимационен филм.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Блюмарин и Rodarte предлага луксозни блузи и поли, бели с фини черни грах. Основната украса – елегантна фигура и огромно количество летящи и ниспадающие воланы. Стил тотал-лук е съвсем подходящо за този печат. Комплект от асиметрична пола с волани и блузи с затейливыми къдри от плат с принтом „грах“ е идеалното олицетворение на модата прием конструкция общ поглед.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Племенни рисунки

Племенни щампи през 2019 г., ще доведе до нови усложнения на черно-бели и приглушени тонове, фините линии и познати графични елементи. Прости геометрични фигури са представени в два цвята цветова гама. Черно-бели щампи, дизайнерите са решили да се настанят в минималистичен вид. Включително проби, да се създават оптически илюзии, вдъхновени от героите племена. Много от дизайнерите ги наричат разпечатки на „ацтеките“. Дори и ако те не се използват модели на ацтеките. И тъй като ацтеките са били почти унищожени, ние не знаем как е изглеждал ацтекских тъкани. Всичко, което е останало от културата на ацтеките са каменни изваяния и пирамиди. За да създадете уникални щампи, дизайнери ориентирани на тъкани от Гватемала (Андската текстил), която е по-близо до стила на ацтеките, защото моделите в Гватемала често имат кръгла конструкция, както е показано на модели на ацтеките.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Абстракция

Дизайнерите създават колекциите си за следващия сезон пролет-лято 2019 отново се обърна към абстракция, за да използвате визуален език форма, цвят и линия, за да образуват състав, който съществува независимо от визуални препратки към реални неща. За всяка такава печат-това е мисъл на художника, неговите опити да пресъздаде илюзията за видимата реалност. Защо дизайнерите обичат този принт? Защото те могат да се отклоняват от реалността и да се прилагат към изображения на изображението, което в света на висшата мода много оценявам.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Как да изберете Печат, за да останете модерни през горещия сезон 2019? Една картина трябва да има широка гама от ярки цветове. Изключение може да се направи за черно-бели нюанси, които хващат окото. Такива отпечатъци, може да се каже, отчасти абстрактно.

Микс щампи

Ако не можете да решите, кой от отпечатъци, който предпочитате, дизайнерите в „Арсенал“ са намерили идеалното решение. През пролетта и лятото на 2019 те предлагат се комбинират различни щампи. В съчетание с напълно различни един от друг рисунки. Дъждобран с изображения в стил поп-арт могат да бъдат допълнени „леопард“ яка. Топ райе отлично се комбинира с пола от плат „под кожата на Ягуар“. Тази комбинация от щампи се нарече принт микс.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

По принцип, стилисти не се смесват повече от две разпечатки. Дизайнерите смело се смесват в една лука три или повече снимки. Един от най-известните примери комбинация от щампи и модерен налита на бой техника мозайка.

Ако ви харесва стил, микс печат, първо да се опита да се съчетаят два различни щампи – например, поп-арт и флора или шарени и грабители печат.Fashionable prints of spring-summer 2019 photo

Така че експериментът е бил успешен, стилисти предлагат 3 начина на смесване на снимки:

    Общата цветова палитра. Опитайте се да комбинирате две или три снимки от различни стилове, но в една цветова гама. За усложняване на задачата, въз основа на един общ цвят на няколко рисунки. Същото принтом, но с различни размери. Много проста техника, за да се смесват различни щампи. Смесете грах с точка, тесни ивици с голяма площ и с малко, и ще видите, колко стилно веднага ще лук. Делът на 3-в-1. В zamiksovat три неща, с различни щампи – лесна задача дори за експерт в света на модата. Можете да направите това, ако те смятат правило 60/30/10. Тези цифри дял, при която трябва да вземете отпечатъци. Ние говорим за техните размери. Най-голям – 60% от изображението по-малко – 30%, и малки чертежи дават само 10%.

Това са най-модерните щампи за сезона пролет-лято 2019, без която вашия начин ще бъде скучно и безинтересно. Използвайте ги по отделно или да се съчетаят няколко едновременно. Ако обичате експериментите, опитайте се да се съчетаят в едно изображение на модерен принт на поп-арт и киселина „леопард“. Ако сте привърженик на умереността във всичко, избирайте дрехи с флорални мотиви или на райета в различни цветове.

Theme by Anders Norén