Модерни рокли свободно намаляване на

Без съмнение, ще трябва да се съглася, че роклята свободно намаляване това не е нова тенденция. Рокля силует или рокли, чанти, трапец, директно намаляване или други свободни силуети бяха многократно отбелязани в модата на ХХ век. И че сега, в сезона пролет-лято през 2018 г.?

В пролетно-летния сезон тази тенденция е достатъчно сериозни позиции, които е невъзможно да се игнорира. Трябва да се отбележи, че различни стилове свободно cut много голям, и колкото и да се повтаря познатите силуети, дизайнерите са успели да ги тълкува така, че да има достатъчно интересни и оригинални модели, за които може да се каже – ние виждаме нещо ново.

Fashion dresses free cut
2 снимка отгоре — Chibi и гореща
На снимката по-долу — Роксанда, Лаура Биаджотти, Алберто Замбелли

Fashion dresses free cut

Свободни рокли са подходящи за жени на всяка възраст и доходи. Рокля свободно намаляване – това е най-удобно облекло. Тези рокли изглеждат чудесно във всички видове тъкани, ако само изберете най-подходящия стил.

Плат лесно и пластмаса, която е красива покривка пада, там нежно и топло, като кашмир и трикотаж. За вечерни и носят по-предпочитани от дантела, брокат или металлизированной тъкан.

Fashion dresses free cut
Шанел, Марио Костите
Toni Насир Zadeh, Скали

Fashion dresses free cut

В съвременната мода богата палитра от ярки нюанси на червено, зелено, синьо, жълто, розово, лилаво или тюркоаз. Традиционен черен цвят е винаги на мода. Защото с черен можете да създадете малки порязвания и свободни черни рокли-не е изключение.

Fashion dresses free cut
Ашиш, Agnona И Диор

На мода остават обикновена ансамбли, твърди насипни мини рокля, можете да вземете красив мрежести чорапогащници и casual – crochet гамаши, чорапогащи или чорапи ярки цветове.

Стилове на рокли свободно намаляване на

В съвременната мода често се срещат модели в стил минимализъм, но това не винаги елегантност, без излишни детайли, понякога просто рокля-сива врана, където всяко момиче, дори стройна и красива, ще изглежда лишена от вкус и стил. Но има рокли с добавка на набор от декоративни елементи, което прави тези модели е прекрасно и уникално.

Fashion dresses free cut
Боттега Венета, Антонио Маррас, Селин
В DICE Kayek, Криция, Валентино

Fashion dresses free cut

Един от най-водещите стилове на рокли със свободен силует-това е дълга рокля. Такива рокли изглеждат добре с бижута, декорации, дълги мъниста, големи висулки и обеци, гривни и брошки.

Babydoll рокля. Обикновено, такава рокля, с леко висока талия и подолом в изграждането или рокля с кокетка, като малко момиченце. Това е рокля често се украсяват рюшами, волани, набори. Въздушно рокля изглежда по-детински, така че той е подходящ най-вече млади и тънък момичета.

Fashion dresses free cut
Марио Кости, Пол & Джо, Валентино

Остава на мода и рокля с а-силует. Този стил на всеки един сезон в колекциите на много известни дизайнери.

Интересен стил рокля с много волани, които създават различни нива, свободен подгъва. Такива рокли се считат за дължина MIDI и Maxi.

Fashion dresses free cut
Rocher, Роксанда

В пролетно-летния сезон предлага модел на свободния намаляване на бретелях в бельевом стил, без презрамки, с дълбоко изрязано „Angelica“.

Fashion dresses free cut
Dax, Рахул Мишра, Стела Маккартни

Рокля торбичка. Рокля без талия, просторна надмощие и зауженный спускане, наистина прилича на чувал с дупки за ръцете и главата. За да не изглежда като чанта, погледнете вашата рисунка, може би този вариант не си струва вашето внимание. Друг модел, който в известна степен са свързани с чанта – това е рокля на резервоара.

Една от най-добрите колекции, които ще намерите много интересни модели на свободния намаляване, колекция от Валентино.

Fashion dresses free cut
Валентино

Пряко рокля. Това е рокля с малка фигура страна. Роклята е подходящ за създаване на ежедневни и уличен стил, бизнес стил и в ежедневния живот. Рокля директно намаляване в минималистичен стил и изглежда много добре от скъп плат и по този начин е възможно да отидете на всякакви социални дейности.

Ако роклята отделяща без ръкави, това не означава, че той е пряк път към летния гардероб. В студено време може да се носи под тънка водолазку или блуза. Много жени могат да си позволят да се създаде комфорт в тази рокля. Такива рокли изглеждат женствени и не налага специални изисквания към формата.

Свободен приятелка изглажда изпъкнали части на организма и осигурява комфорт. Рокли свободно намаляване позволи да не мисли за отслабване комплекти, които сковывают движение и лишава от чувството за свобода. В същото време, тези рокли създават женствена и е подходящ за всички случаи на живота – за работа, за почивка, в ежедневния живот, за срещи и разходки.

Fashion dresses free cut
Снимка отгоре — Этро и философията на ди Лоренцо Серафини, Тальбот Рунхоф
На снимката по-долу от Valentino, Вик Газинская, Vivienne Тэм

Fashion dresses free cut
Fashion dresses free cut
Aigner, Акрис, Алберто Замбелли
Fashion dresses free cut
Алексис Mabille, Chanel, Dax
Fashion dresses free cut
2 снимки Иссей Мияке и Диор
Fashion dresses free cut
Lemar, Леонард Париж, Лоу
Fashion dresses free cut
Lutz Huelle, Maryling, Паскал Mille
Философията на ди Лоренцо Серафини, Роксанда, Розелла Giardini

Fashion dresses free cut