маникюр

Модерни ноктите зима 2019 снимка

Маникюр е един от най-важните части на изображението. Ноктите можете да направите ярък акцент, както може, напротив, да ги скрие под sudovym лак, придающим външен вид строгост и дисциплина.

Не е изненадващо, че по маникюр, що се отнася до дрехи, обувки или, да речем, бельо има своите тенденции в модата. Предстоящия есенно-зимния сезон ще донесе достатъчно модницам приятни изненади!

Формата на ноктите

Една от най-големите съвременни модни тенденции — стремеж към простота и естественост във всичко, включително и под формата на нокътната плочка. Най-новите форми на предстоящия есенно-зимен сезон ще бъдат овални или максимално близо до него. Още един приемлив вариант ще миндалевидных нокти. Избирайки тази форма, трябва да бъдат информирани за нейната капризна и много внимателно да подходите към избора на цветове на лака за нокти.Fashion nails winter 2019 photo

За предпочитане къси нокти. Въпреки това, за момичета, които предпочитат дълги ръбове, съответстващи на формата на „pointe обувки“. Тя започна да набира популярност през 2017 година, и следващата есен, със сигурност няма да се явя на своите позиции.Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Монохромен маникюр

За онези момичета които предпочитат прост маникюр, без наднормено тегло, начин на бижута, бижута, модни експерти са подготвили няколко прости препоръки.

Fashion nails winter 2019 photo

Най-актуални ще тъмните цветове — синьо, лилаво или сиво. От друга страна, много модни къщи се готвят за пускане на нови теми nadovich нюанси близки до естествения цвят на кожата.Fashion nails winter 2019 photo

Винаги като се позовава на действителното червен цвят, модата трябва да се помни за класически метод, който се състои най-точна комбинация от цвят лак и червило.Fashion nails winter 2019 photo

Действа като гланц и матиран маникюр, но трябваше да дам.

Вечно млад класика

Френски маникюр-може би, едно нещо, което никога няма да излязат от мода. Причината е проста — трудно да се измисли нещо, което ще изглежда по-чист и нежен. Освен това, французите не изисква екскурзия в салон и много усилия — това е напълно възможно да направите сами в домашни условия.Fashion nails winter 2019 photo

Но не мисля, че е класически френски бяло свободния край на нокътя, ще бъде достатъчно. Съвременните дами често препоръчват да експериментирате и да изберете край на нокътя цветен покритие. От особено значение игри с текстури. Модни експерти, стойка за матиран лак и гланц свободен край, и се препоръчва за изпълнението на този дизайн с черен лак.

Fashion nails winter 2019 photo

Още един начин за разнообразяване на френски маникюр в предстоящия сезон ще вариации на тема формата на свободен край. Както се вижда от модни ревюта, не е задължително да го класически-точно — диамант или дори зигзагообразная форма ще изглежда не по-зле. За да го направи по-добре на базата на светла слонова кост или парено мляко.

Чист Полумесец

Лунен маникюр отдавна се смята за алтернатива на френски език. „Същото, само че в обратен ред“, така че обикновено го описват.Fashion nails winter 2019 photo

Решение на мода тази есен, за да направите отвор в основата на нокътя не е естествено, полукръгли и триъгълни, или, например, добавяне на допълнителна верига. Тези тънки подробности, за да бъде красиво контрастират с естествената форма на ноктите и, без съмнение, ще добави пикантност.

Fashion nails winter 2019 photo

Друга модна тенденция на лунния маникюр-това е акцент само на няколко ноктите си. Мода циклична и сега отново се връщат тенденцията от последните години, а именно, за да се съсредоточи върху безименния и средния пръст.

Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Говорейки за нюанси на лунния маникюр, трябва да се отбележи, само като започна възникнат тенденция да използвате металлики. Особено изгодно сребро или злато нокти дупка ще изглежда по-тъмен фон, а също и в комбинация с метални украшения на чанта или обувки.

Fashion nails winter 2019 photo

Градиент

За тези, които не можа да реши, че предстоящия сезон-това е най-доброто време за риск. Маникюр с омбре — нещо, което ще привлече вниманието на всяка ръка.

Fashion nails winter 2019 photo

Ноктите, омбре може да бъде както вертикална, така и хоризонтална. Използвайте тази година, като две валидни и по-на сянка. Въпреки това, избор на вертикално омбре, трябва да спре своя избор на преход от тъмно към светло (от основата на нокътя към свободния край). Fashion nails winter 2019 photo Омбре хоризонтално дава повече възможности за творчество — може, например, да се оставя на границата на прехода доста забележимо. Този маникюр ще пасва на различни нюанси на горски плодове, както и преминаването от приглушенного сиво до тъмно на цвят.

Fashion nails winter 2019 photo

Особено на мода ще изглежда омбре, където неонови нюанси (жълто или оранжево) става по-спокойна и заглушен.

Fashion nails winter 2019 photo

За да направите омбре е отговорност на аерозол (разпространен в салони), както и домовете с обикновена гъба. Не се страхувайте лека небрежност в предстоящия сезон ще са доста приемливи.

Счупеното стъкло

Постепенно набира популярност и в разгара на зимата, ще бъде „стъклен“ маникюр. Той се произвежда с помощта на специално фолио на малки парченца, нарежете ги на шаблон, или в каквато и да е форма, записани на ноктите с прозрачен лак.

Fashion nails winter 2019 photo

Особено актуални през предстоящия есенно-зимен сезон ще се използват като украса не на всеки нокът, но само няколко. В този случай се препоръчва да се използва лак nodoby, най-подходящият цвят за кожата.

Fashion nails winter 2019 photo

Печат

Продължаваме с темата за декорация на нокти, да не говорим штемпелевать, че няма да доставят модни бижута. Това е един от най-лесните начини да декорирате ноктите си, в края на краищата, пренасяне на рисунката с шаблон на печат и нокти не изисква специални талант за рисуване.Fashion nails winter 2019 photo

Като говорим за цветове, струва си да се отбележи актуалността тъмна фигура върху светъл фон.

Ако дрехите са в предстоящия сезон ще надделее растителен принт, ноктите ще са актуални вариации на тема животни. Петна на леопард, ленти зебри, дори и имитация на змийска кожа — има къде да отидем.

Fashion nails winter 2019 photo

Празно пространство

Най-голямата изненада на новия сезон мода маникюр, основният акцент ще бъде поставен върху използването на така наречените „отрицателни“, или просто празно място. Цветен лак не цялата е покрита с ногтевая плоча, а само част от нея. От особено значение ще бъде да се използва геометрични фигури, ивици или небоядисана „уголочек“, както и различни контури. За да направите такъв маникюр в салона и у дома — с помощта на шаблони и специални ленти нокти.

Fashion nails winter 2019 photo

Най-добрият избор ще бъде използването на матова боя, или лакове в пастелни цветове.

Геометрия

Вече споменат по-горе геометричен маникюр ще бъде подходяща и без използване на празното пространство между пирони. Много ефективен начин — с помощта на четка, леко да се замъгли граници, форми, което ги прави по-малко остри.

Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Fashion nails winter 2019 photo

Най-добрият избор за геометрични маникюр ще бъде използването на триъгълници и различни „ъгли“ — те лесно и с удоволствие комбинируют помежду си. В допълнение, този маникюр ще бъде добра за тези модата, които предпочитат структурираните чанти. Комбинация от чанта и ярки геометрични ноктите на фона на основната тениски и дънки ще изглеждате стилно, както винаги.

Theme by Anders Norén