маникюр

Модерни ноктите на нов 2019 година

Предпочитаната дължина

През нощта, трябва да чувстват свобода, в частност, и за действие. Между другото това ще помогне на естествен, които ще останат в тенденция не само в празник, но и за цялата година. Формата трябва да бъде точна, например, с овална или са бадем форма. Дължина на ръба на нокътя, до 5-6 мм. Дори Прямоугольности за Нова година, ще дарят на закръгленост и се яви пред модницами във формат бадеми.

Въпреки че, в този прекрасен празник всъщност, за да си позволите малко вольностей, като променят леко тълкуване на модни видове маникюр. Любителите на дълги нокти, можете да избирате този вариант. Наистина, за да създадете красиви нокти и да впечатлите другите с ярка цветова палитра и контрастни модел на актуални теми с декор. При избора на оттеночной палитра и обрамляя ноктите, ние не трябва да забравяме, че Нийл-арт в идеалния случай трябва да бъде в хармония с цялостния начин, не вулгарно, за да се открояват.

Топ 5 на най-тенденция дизайн

Пайетки

Разкош ще момичето маникюр с малки искри, които са подобни на мехурчета пенливо вино. Популярният Нийл-арт също може да бъде създаден в техниката Омбре, когато базата многоцветен завършва с блестящ покритие. По-добре да се прилагат топли цветове боя и блясък. Модификация на съвременни инсталации бяло покритие с блясък златист оттенък.

Тези момичета, които не представляват маникюр, без ярки цветове в навечерието на Нова година, можете да използвате по-смислен и комбинации:

    В peachtree основа, за да се определи пайети пурпурни и оранжеви цветове, на бесцветную основа се нанася блясък като нежни и интензивни нюанси;стилната комбинация от черно, бяло и сребристо;оформление на бял лак с розов или прозрачен зелен шиммер.

Френски маникюр

Този вариант е през цялото време са били считани за печеливша. И най-вълшебната нощ в годината тя ще блесне стил и празнична, и в същото време няма да изглежда предизвикателно. Просто да добавите нещо специално в цветовата гама и елементи на декора, вие лесно можете да създадете истинско произведение на изкуството. Идеалният вариант ще е романтичен, женствен стил на изпълнение на маникюр. Ето един пример: база – спокоен-розов лак покритие – за френското злато. Като спомена за темата на фестивала през снежинки, розови, а невен безименни пръсти да нанесете малко лук. Това е грубо вариант, така че всяко момиче ще могат да работят на вашето творение.

Камъни, кристали

Огромно количество модата предпочитат камъни и кристали. На следващата година тези накити също ще бъде оптимален. Но е важно да запомните, чувство на ограничение, в противен случай има богат лак за нокти, който е труден, сладка песен. Празничен Нийл изкуство трябва да бъде направен от кристали украса не изглежда тромава. Украсяват ги в цялата нокътната плочка, а да се разпредели на няколко ноктите. Добре ще изглежда на френската граница камъни.

Рисунки

Къде без тях – почивка в края на краищата! Да, наистина, капитана, за това, да се облича ноктите си в красиви приказни мотиви, Коледни рисунки, които ще бъдат тази тема в най-необичайна вечер. Сред най-търсените части:

    Снежинки;снимки с Snegurka и Дядо Коледа;Коледни елхи;на снежни човеци;елен;сърма;Коледни подаръци;часовници, които показват от 12 часа;фойерверки;шампанско.

Геометрия

Актуални вариации на коледни цветове на ноктите с геометричен модел: ленти, елипси, полукруги, триъгълници и т.н. много елегантен и интересно изглеждат абстрактни и извити. Това е класически квадрат може да се направи малко необичайно, извие на част от него. Допълват стилен маникюр за почивка може да се превърне в техника мозайка, зигзаг, скръстени триъгълници. За тази цел различни цветове, контрастиращи палитра.

Маникюр на нов 2019 година — снимка


Theme by Anders Norén