мода

Модерни мъжки колани на зимните 2019

Fashion men belts winter 2019

Колани – задължителна част от гардероба на всеки модерен човек. И много често, каишка изпълнява не само своята основна функция – да поддържа панталони, но и е модерен атрибут. С помощта на колан човек може да изрази своята индивидуалност в света на мъжката мода, често са склонни към нормите и традициите. Избор на колана да се определи статуса на човека, неговите вкусове и дори начин на живот.

Ширина и дължина

Fashion men belts winter 2019

Ширина на мъжки колан за официални и специални групи гардероб – 3,2 см вариации в рамките на 3-3,5 см ширина избора на колан е важно да се разгледа размер на платното гардеробна единица, към която вие изберете каишка: Каишка не трябва да е прекалено тънък и да се мотае под колани; на лентата не трябва да бъде по-широк, отколкото колани, и се огъват под натиска. Тесен колан трябва да бъдем приятели с ширината на вратовръзката и ревери на якето, с подкрепата на тънките подметки класически модели обувки с точеным носа.

Известни производители на мъжки колан оригинал

Fashion men belts winter 2019

    • Тимберленд ли Купър дънки, Долче и Габана, Келвин Клайн и Алдо Андреа Изгрее Дискваред и т.н.

Fashion men belts winter 2019

Всички тези производители имат свои уникални отличителни характеристики. Например, продукти на легендарния levi ‘ s в продължение на много десетилетия, е на висота, поради отразена в своите продукти, дух на смелост, на известния английски марката Lee Cooper е с високо качество, естествени материали и безгранична интересува вашия клиент. Тимберленд са символ на качествени материали и продуманностью детайли. Бальман-това са луксозни, маркови въжета са изработени от велур, естествена кожа ивици, които се преплитат помежду си и т.н.Fashion men belts winter 2019

Освен това, Бальмен обича да се използват богата цветова палитра за създаване на колан. Долче&Габана – класически цветове и задължителни за фирмено лого. Техните непредвидими колекции на известни Дискваред, ако наистина искате да сте различни – изберете ги.

Модни тенденции

Fashion men belts winter 2019

Мъжките колекции за есен-зима 2018-2019 ние можем да намерите голям избор от ремъците. Мода на плетени кожени ремъци (естествени и изкуствени) разнообразие от цветове: кафяво, бяло, бежово, синьо и особено цветните. Има модели с по-големи и фина мрежа. Стилни тъканни колани за дънки, с ресни по краищата парчета кожа също в тенденция.

Fashion men belts winter 2019

В тенденцията прости кожени колани (естествени и изкуствени) кафяво или черно с катарама с неправилна форма. Интересна новост 2018-2019 – канава черна каишка с пластмасова катарама. И разбира се, модни колани „Дивия Запад“ — изтъркан кафява кожа и полирани катарама златист цвят.

Изберете мъжки колан

Fashion men belts winter 2019

Класически панталони, дънки, панталони chinos, панталони каки или други панталони не трябва да падат, ако се носят без колан. Както и за бизнес костюм, и панталоните трябва да бъдат коригирани, за да си физика и комплекцию. Колан е основно средство за обогатяване на вашия вид на пътя. Функция задържане панталони, така че те да не падат – средно.

Fashion men belts winter 2019

Да комбинират цвета на кожени части на вашия гардероб. Черни ботуши черен колан; кафяви ботуши кафяв колан. Това незыблемое правило, което трябва да спазват, въпреки че някои хора вярват по друг начин. Още по-добре, мач часовник с кожена каишка в цвят обувки и колан, но това просто може да бъде различно, отколкото комбинация от обувки на ремешке. Въпреки това, вие не трябва да приемате това правило буквално. Ако не сте нормални обувки, например, на ивици, цвета на коланите не трябва да са „шарени“. Но цялостната цветова схема, все пак, да се следват.

Fashion men belts winter 2019

Обърнете внимание на ключалката на колана. Ако сте израснали от времето на детството, можете да изберете обикновена, класическа закопчалка без думи „Долче& Габана“ по цялата ширина. Сребрист цвят и прост вид-това е най-добрият избор. Но ние ще говорим за това отделно.

Fashion men belts winter 2019

Колан, това не е нещо, за харчене на пари, за разлика от костюм, обувки и часовници. Въпреки това, правилото е: колкото по-добре нещо, толкова тя е по-добре да работят тук. Въжета са произведени от евтина кожа, лошо качество на изработка или дори кожзам, участък и пукнатини след кратък период на употреба. Особено ако обичате да затегнат коланите.
Да похарчите малко пари за хубава кожена каишка и няма да съжалявате.

Размер мъжки коланFashion men belts winter 2019

Каишка популярен като подарък за мъже, която води до себе си съответната проблема с определянето на дължина.

Вземането на правилно решение по този въпрос ще ви помогне познаване на следните съвети:

Fashion men belts winter 2019

Вземете размера на талията си дънки и увеличете го на няколко точки. Например, ако това е 34″, на лентата трябва да бъде 36-38. Това е в инчове, и това е полезно, ако пазарувате от eBay, защото там почти цялото измерение на американската. В нашите магазини вие просто трябва да преведете в сантиметри, като се умножи по 2.54. По този начин, 38 р-р е повече от 95 виж В никакъв случай, няма по-добър начин, отколкото прилепнала директно в магазина.Fashion men belts winter 2019

След това трябва да се има предвид дължината на опашката в ляво са блокирани за класически, това е за размера на палеца (от става), за ежедневна употреба, но и в друг sluchadla мъжки колан не трябва да достигне до втори коланите вериги.

Добър размер ще бъде този, при който са изпълнени изброените по-горе условия и подвижна каишка за второ или трето дупка.

Fashion men belts winter 2019

Видове мъжки колан

Fashion men belts winter 2019

Колан-това не е само аксесоар, който подчертава статута и фин вкус на собственика си, но и необходимо обект на мъжката тоалетна. Всички съществуващи в наши дни колани могат да се разделят на три групи – спортни, за ежедневието и класически. Дизайнери създават екипи за силната половина на човечеството смятат, че всички тези разновидности на този мъжки аксесоар трябва да присъства в гардероба на съвременния човек. Трудно е да не се съглася с тях.

Класически мъжки коланFashion men belts winter 2019

Широчина по-малко случаен, традиционните цветове — черно, кафяво. Материал — кожа. Обтегач — проста, правоъгълна форма, цвят сребро, понякога златен, малък по размер. Като цяло, ако говорим за размера на ключалката, след това има зависимост: колкото повече — толкова по-официален стил се приема.Fashion men belts winter 2019

Според някои вярвания, вие не можете да носите колан с класически бизнес костюм. Това е факт. Въпреки това, по мое скромно мнение, с помощта на колан, попълнете липсващото звено (на лицето, ако искате) между риза и штанами. Затова използвайте колан с официално облекло или не, опитайте се да го реши сам.Fashion men belts winter 2019

Класически колани могат да бъдат изработени от кожа и заместители на този материал. Ширина на класически колан е 4-5 см, той е надежден и има малка катарама от метал, понякога боядисана пластмаса. Цвят кожена каишка и може да бъде черен или кафяв цвят (в зависимост от обувки цвят) със сребърна или златна закопчалка. Сребро, между другото, по-подходящ цвят за работа в офис или на официални събития и срещи. Ключалката трябва да бъде твърда, крива, или не стандартни форми. Оставете всички „изкушения“ за неформалната рокля код.

Мъжки коланFashion men belts winter 2019

Могат да бъдат абсолютно различни възможности, ограничени само от вашето въображение и добър вкус. Ежедневни ремъци или ремъци за ежедневния стил, много по-разнообразни, отколкото класически колани. Вие не сте обвързани към формата и традициите, така че имате повече свобода на цвят, стил, материал, от който е направен колан. Същото се отнася и за пряжке колан, обаче, носи надпис „Аз обичам рок-н-рол“ или нещо подобно, все пак не си струва.Fashion men belts winter 2019

Ежедневни колани, са склонни да бъдат малко по-широк, отколкото е класически и може да достигне 5 см. Тесните колани препоръчват носенето на младите мъже, и господ напредването на възрастта трябва да се използват аксесоари максимална ширина. Що се отнася до ключалката, а след това и на по-класически изглежда страхотно с дънки или chinos. Механизъм на ключалката също са разнообразни. В допълнение към удобен отворена цип, има обтегач с котва на гърба или обтегач клипса. Последните, като правило, се използва кърпа бретельки, иначе кожата ви ще се влошава бързо.Fashion men belts winter 2019

Много популярни плетени колани. Те са универсални и са подходящи за ежедневния стил, напомнящ за самоличност. Замшевый колан в съчетание с замшевой обувки ще ви помогне да се открояват във всяка компания, независимо дали е сигурен!

Спортен каишкаFashion men belts winter 2019

Малко за спорта. Спортен каишка може да бъде изработен от каучук, каучук или от плат. Това е препоръчително само при носенето на облекло или дънки. Освен това, във втория случай колани трябва да бъдат скрити под риза или пуловер. Този колан малко говори за бизнес или случайни, така че да не бъда в това да се затвори, и се оставя подробен разказ за освирепели от спортни блогове и сайтове.

Как да се носят мъжки коланFashion men belts winter 2019

    На първо място, трябва да реши — или колан или тиранти. Това е нещо, което аз споменах в статията за грешки в мъжки дрехи. На второ място, не трябва да го давате под етикета дънки-това е лош тон.

Кожени мъжки колани са подходящи за всеки комплект. Ако носите панталони тип chinos или карго прекрасен колан от плат.Fashion men belts winter 2019

Екзотични видове кожа — искам да кажа кожата на щраус, змии и други влечуги, трябва да се използва с повишено внимание. Те са склонни да привличат по-голямо внимание към талията и ако това не е желателно, откажете се от тези материали. Същото се отнася и ярки цветове — използвайте само при наличието на достатъчно доверие.Fashion men belts winter 2019

Оплетена каишка, подходящи за различни ситуации. Но бъдете внимателни с официални дрехи, тъй като нейната триизмерна структура може да заглуши скромна материя на костюма.

Велур също е доста общо основание. Както знаете, най-успешната комбинация с замшевой за обувки. Разбърква се и среща цвят на ключалката (златна или сребърна) на цвят и други аксесоари: часовници, копчета за ръкавели, стяга се за вратовръзка. Годежен пръстен-това е изключение. Цвят колани, ако е достатъчно строг дрес-код, трябва да се съчетае с цвета на обувките.Fashion men belts winter 2019

Разбира се, след като в арсенал се появяват черни ботуши, следващата покупка трябва да се превърне в черна кожена каишка. Стил смарт кэжуал като зависимостта не е от първостепенно значение. Но все пак, за да се постигне хармония, трябва да съответства на цвета на колан в тон на друг мобилен аксесоар от кожа — ремешку часа, браслету или в чантата си.Fashion men belts winter 2019

За да направите по-плавен преход от панталон с риза и пиджаку добре при ниско увеличение (като цяло за увеличаване на хармония, трябва да се избягва хоризонтални ивици в каквато и да е форма), ние трябва да обедини нюанси на колан и панталон.

Fashion men belts winter 2019

Мога да носят тесен кожен колан с широки шлевками дънки? Да, ако го съгласува с останалите подробности: ревери подобна дължина-тясна вратовръзка и тесни носове, обувки.Fashion men belts winter 2019

Колани, често се пренебрегват. Повечето хора, особено от хора на „старата школа“, за да бъдат сигурни, че каишка-това е чисто функционална задача и да го комбинирате с други детайли на гардероба не си струва. Въпреки това, когато малко поиграет с цвят и структура на колан, за да се опита да обедини общата естетика и функция поддържане на панталони в правилното място, и ще убиеш два заека с един изстрел!

Theme by Anders Norén