мода

Модерни мъжки колани есен-зима 2018-2019

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Колани – задължителна част от гардероба на всеки модерен човек. И много често, каишка изпълнява не само своята основна функция – да поддържа панталони, но и е модерен атрибут. С помощта на колан човек може да изрази своята индивидуалност в света на мъжката мода, често са склонни към нормите и традициите. Избор на колана да се определи статуса на човека, неговите вкусове и дори начин на живот.

Тенденции, Мода есен-зима 2018-2019 малко по-различен от предишния 2017 г., на базата на този сезон може да се нарече лекота, удобство и разбира се всичко това може да прочетете в тези статии:

    Вратовръзки мъжка мода мъжка мода брадата мъжка мода 2018-2019 2018-2019 2018-2019 прически маратонки мъжка мода обувки мъжка мода 2018-2019 2018-2019

Ширина и дължина

Съдържание на статията

    Широчина и glinoizvestkovye производители на оригинални мъжки ramsaymedia tendancieuses мъж регенератор ramnavami мъж Мъж Мъж Мъж Ренесанс raminhossaini временнымианомалиями remanika правилно да носят мъжки колан

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Ширина на мъжки колан за официални и специални групи гардероб – 3,2 см вариации в рамките на 3-3,5 см ширина избора на колан е важно да се разгледа размер на платното гардеробна единица, към която вие изберете каишка: Каишка не трябва да е прекалено тънък и да се мотае под колани; на лентата не трябва да бъде по-широк, отколкото колани, и се огъват под натиска. Тесен колан трябва да бъдем приятели с ширината на вратовръзката и ревери на якето, с подкрепата на тънките подметки класически модели обувки с точеным носа.

Известни производители на мъжки колан оригинал

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

    Тимберленд ли Купър дънки, Долче и Габана, Келвин Клайн и Алдо Андреа Изгрее Дискваред и т.н. Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Всички тези производители имат свои уникални отличителни характеристики. Например, продукти на легендарния levi ‘ s в продължение на много десетилетия, е на висота, поради отразена в своите продукти, дух на смелост, на известния английски марката Lee Cooper е с високо качество, естествени материали и безгранична интересува вашия клиент. Тимберленд са символ на качествени материали и продуманностью детайли. Бальман-това са луксозни, маркови въжета са изработени от велур, естествена кожа ивици, които се преплитат помежду си и т.н.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Освен това, Бальмен обича да се използват богата цветова палитра за създаване на колан. Долче&Габана – класически цветове и задължителни за фирмено лого. Техните непредвидими колекции на известни Дискваред, ако наистина искате да сте различни – изберете ги.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

И така, кои обувки са най-модерни през 2018-2019 да прочетете тук.

Разберете повече за ботуши мъжки 2018-2019 след като прочетете тази статия.

Костюм за мъжки гардероб е малката черна рокля в женския отговор, Като го изберете от нашия преглед.

Модни тенденции

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Мъжките колекции за есен-зима 2018-2019 ние можем да намерите голям избор от ремъците. Мода на плетени кожени ремъци (естествени и изкуствени) разнообразие от цветове: кафяво, бяло, бежово, синьо и особено цветните. Има модели с по-големи и фина мрежа. Стилни тъканни колани за дънки, с ресни по краищата парчета кожа също в тенденция.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

В тенденцията прости кожени колани (естествени и изкуствени) кафяво или черно с катарама с неправилна форма. Интересна новост 2018-2019 – канава черна каишка с пластмасова катарама. И разбира се, модни колани „Дивия Запад“ — изтъркан кафява кожа и полирани катарама златист цвят.

Изберете мъжки колан

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Класически панталони, дънки, панталони chinos, панталони каки или други панталони не трябва да падат, ако се носят без колан. Както и за бизнес костюм, и панталоните трябва да бъдат коригирани, за да си физика и комплекцию. Колан е основно средство за обогатяване на вашия вид на пътя. Функция задържане панталони, така че те да не падат – средно.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Да комбинират цвета на кожени части на вашия гардероб. Черни ботуши черен колан; кафяви ботуши кафяв колан. Това незыблемое правило, което трябва да спазват, въпреки че някои хора вярват по друг начин. Още по-добре, мач часовник с кожена каишка в цвят обувки и колан, но това просто може да бъде различно, отколкото комбинация от обувки на ремешке. Въпреки това, вие не трябва да приемате това правило буквално. Ако не сте нормални обувки, например, на ивици, цвета на коланите не трябва да са „шарени“. Но цялостната цветова схема, все пак, да се следват.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Обърнете внимание на ключалката на колана. Ако сте израснали от времето на детството, можете да изберете обикновена, класическа закопчалка без думи „Долче& Габана“ по цялата ширина. Сребрист цвят и прост вид-това е най-добрият избор. Но ние ще говорим за това отделно.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Колан, това не е нещо, за харчене на пари, за разлика от костюм, обувки и часовници. Въпреки това, правилото е: колкото по-добре нещо, толкова тя е по-добре да работят тук. Въжета са произведени от евтина кожа, лошо качество на изработка или дори кожзам, участък и пукнатини след кратък период на употреба. Особено ако обичате да затегнат коланите.
Да похарчите малко пари за хубава кожена каишка и няма да съжалявате.

Размер мъжки коланFashion men belts autumn-winter 2018-2019

Каишка популярен като подарък за мъже, която води до себе си съответната проблема с определянето на дължина.

Вземането на правилно решение по този въпрос ще ви помогне познаване на следните съвети:

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Вземете размера на талията си дънки и увеличете го на няколко точки. Например, ако това е 34″, на лентата трябва да бъде 36-38. Това е в инчове, и това е полезно, ако пазарувате от eBay, защото там почти цялото измерение на американската. В нашите магазини вие просто трябва да преведете в сантиметри, като се умножи по 2.54. По този начин, 38 р-р е повече от 95 виж В никакъв случай, няма по-добър начин, отколкото прилепнала директно в магазина.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

След това трябва да се има предвид дължината на опашката в ляво са блокирани за класически, това е за размера на палеца (от става), за ежедневна употреба, но и в друг sluchadla мъжки колан не трябва да достигне до втори коланите вериги.

Добър размер ще бъде този, при който са изпълнени изброените по-горе условия и подвижна каишка за второ или трето дупка.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Сред разнообразието, изберете мъжки парфюм е доста трудно, така че сме представили за вас списък от най-необичайните аромати за мъже тук.

В есенно-зимния сезон 2018-2019 само не модата на определен тип ръчен часовник повече за часовника тук.

Научете повече за панталони модерен мъжки 2018-2019 в тази статия.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Видове мъжки колан

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Колан-това не е само аксесоар, който подчертава статута и фин вкус на собственика си, но и необходимо обект на мъжката тоалетна. Всички съществуващи в наши дни колани могат да се разделят на три групи – спортни, за ежедневието и класически. Дизайнери създават екипи за силната половина на човечеството смятат, че всички тези разновидности на този мъжки аксесоар трябва да присъства в гардероба на съвременния човек. Трудно е да не се съглася с тях.

Класически мъжки коланFashion men belts autumn-winter 2018-2019

Широчина по-малко случаен, традиционните цветове — черно, кафяво. Материал — кожа. Обтегач — проста, правоъгълна форма, цвят сребро, понякога златен, малък по размер. Като цяло, ако говорим за размера на ключалката, след това има зависимост: колкото повече — толкова по-официален стил се приема.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Според някои вярвания, вие не можете да носите колан с класически бизнес костюм. Това е факт. Въпреки това, по мое скромно мнение, с помощта на колан, попълнете липсващото звено (на лицето, ако искате) между риза и штанами. Затова използвайте колан с официално облекло или не, опитайте се да го реши сам.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Класически колани могат да бъдат изработени от кожа и заместители на този материал. Ширина на класически колан е 4-5 см, той е надежден и има малка катарама от метал, понякога боядисана пластмаса. Цвят кожена каишка и може да бъде черен или кафяв цвят (в зависимост от обувки цвят) със сребърна или златна закопчалка. Сребро, между другото, по-подходящ цвят за работа в офис или на официални събития и срещи. Ключалката трябва да бъде твърда, крива, или не стандартни форми. Оставете всички „изкушения“ за неформалната рокля код.

Мъжки коланFashion men belts autumn-winter 2018-2019

Могат да бъдат абсолютно различни възможности, ограничени само от вашето въображение и добър вкус. Ежедневни ремъци или ремъци за ежедневния стил, много по-разнообразни, отколкото класически колани. Вие не сте обвързани към формата и традициите, така че имате повече свобода на цвят, стил, материал, от който е направен колан. Същото се отнася и за пряжке колан, обаче, носи надпис „Аз обичам рок-н-рол“ или нещо подобно, все пак не си струва.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Ежедневни колани, са склонни да бъдат малко по-широк, отколкото е класически и може да достигне 5 см. Тесните колани препоръчват носенето на младите мъже, и господ напредването на възрастта трябва да се използват аксесоари максимална ширина. Що се отнася до ключалката, а след това и на по-класически изглежда страхотно с дънки или chinos. Механизъм на ключалката също са разнообразни. В допълнение към удобен отворена цип, има обтегач с котва на гърба или обтегач клипса. Последните, като правило, се използва кърпа бретельки, иначе кожата ви ще се влошава бързо.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Много популярни плетени колани. Те са универсални и са подходящи за ежедневния стил, напомнящ за самоличност. Замшевый колан в съчетание с замшевой обувки ще ви помогне да се открояват във всяка компания, независимо дали е сигурен!

Спортен каишкаFashion men belts autumn-winter 2018-2019

Малко за спорта. Спортен каишка може да бъде изработен от каучук, каучук или от плат. Това е препоръчително само при носенето на облекло или дънки. Освен това, във втория случай колани трябва да бъдат скрити под риза или пуловер. Този колан малко говори за бизнес или случайни, така че да не бъда в това да се затвори, и се оставя подробен разказ за освирепели от спортни блогове и сайтове.

Как да се носят мъжки коланFashion men belts autumn-winter 2018-2019

    На първо място, трябва да реши — или колан или тиранти. Това е нещо, което аз споменах в статията за грешки в мъжки дрехи. На второ място, не трябва да го давате под етикета дънки-това е лош тон.

Кожени мъжки колани са подходящи за всеки комплект. Ако носите панталони тип chinos или карго прекрасен колан от плат.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Екзотични видове кожа — искам да кажа кожата на щраус, змии и други влечуги, трябва да се използва с повишено внимание. Те са склонни да привличат по-голямо внимание към талията и ако това не е желателно, откажете се от тези материали. Същото се отнася и ярки цветове — използвайте само при наличието на достатъчно доверие.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Оплетена каишка, подходящи за различни ситуации. Но бъдете внимателни с официални дрехи, тъй като нейната триизмерна структура може да заглуши скромна материя на костюма.

Велур също е доста общо основание. Както знаете, най-успешната комбинация с замшевой за обувки. Разбърква се и среща цвят на ключалката (златна или сребърна) на цвят и други аксесоари: часовници, копчета за ръкавели, стяга се за вратовръзка. Годежен пръстен-това е изключение. Цвят колани, ако е достатъчно строг дрес-код, трябва да се съчетае с цвета на обувките.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Разбира се, след като в арсенал се появяват черни ботуши, следващата покупка трябва да се превърне в черна кожена каишка. Стил смарт кэжуал като зависимостта не е от първостепенно значение. Но все пак, за да се постигне хармония, трябва да съответства на цвета на колан в тон на друг мобилен аксесоар от кожа — ремешку часа, браслету или в чантата си.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

За да направите по-плавен преход от панталон с риза и пиджаку добре при ниско увеличение (като цяло за увеличаване на хармония, трябва да се избягва хоризонтални ивици в каквато и да е форма), ние трябва да обедини нюанси на колан и панталон.

Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Мога да носят тесен кожен колан с широки шлевками дънки? Да, ако го съгласува с останалите подробности: ревери подобна дължина-тясна вратовръзка и тесни носове, обувки.Fashion men belts autumn-winter 2018-2019

Колани, често се пренебрегват. Повечето хора, особено от хора на „старата школа“, за да бъдат сигурни, че каишка-това е чисто функционална задача и да го комбинирате с други детайли на гардероба не си струва. Въпреки това, когато малко поиграет с цвят и структура на колан, за да се опита да обедини общата естетика и функция поддържане на панталони в правилното място, и ще убиеш два заека с един изстрел! .test_1 { ширина: 300 пиксела; височина: ширина 250 пиксела и следващия; } @медии(мин.-широчина: 500px) { .test_1 { ширина: 336px; височина: 280px; } } @медии(мин.-широчина: 800 пиксела) { .test_1{ ширина: 580px; височина: 400 пиксела; } } (= прозореца adsbygoogle. adsbygoogle || []).поштовх({}); {„@комуникация“:“http://schema. org“,“@type“:“NewsArticle“,“dateCreated“:“2018-06-27T21:11:00+00:00″,“datePublished“:“2018-06-27T21:11:00+00:00″,“dateModified“:“2018-07-03T18:37:22+00:00″,“headline“:“u041cu043eu0434u043du044bu0435 u043cu0443u0436u0441u043au0438u0435 u0440u0435u043cu043du0438 u043eu0441u0435u043du044c-u0437u0438u043cu0430 2018-2019″,“име“:“u041cu043eu0434u043du044bu0435 u043cu0443u0436u0441u043au0438u0435 u0440u0435u043cu043du0438 u043eu0441u0435u043du044c-u0437u0438u043cu0430 2018-2019″,“ключови думи“:[],“адрес“:“http://stilnashka. Баня/мода-мъжки-колани/“,“описание“:“u0420u0435u043cu043du0438 u2013 u043eu0431u044fu0437u0430u0442u0435u043bu044cu043du0430u044f u0447u0430u0441u0442u044c u0433u0430u0440u0434u0435u0440u043eu0431u0430 u043bu044eu0431u043eu0433u043e u0441u043eu0432u0440u0435u043cu0435u043du043du043eu0433u043e u043cu0443u0436u0447u0438u043du044b. u0418 u043eu0447u0435u043du044c u0447u0430u0441u0442u043e u0440u0435u043cu0435u043du044c u0432u044bu043fu043eu043bu043du044fu0435u0442 u043du0435 u0442u043eu043bu044cu043au043e u0441u0432u043eu044e u043eu0441u043du043eu0432u043du0443u044e u0444u0443u043du043au0446u0438u044e u2013 u043fu043eu0434u0434u0435u0440u0436u0430u043du0438u0435 u0431u0440u044eu043a, u043du043e u0438 u044fu0432u043bu044fu0435u0442u0441u044f u043cu043eu0434u043du044bu043c u0430u0442u0440u0438u0431u0443u0442u043eu043c. u0418u043cu0435u043du043du043e u0441 u043fu043eu043cu043eu0449u044cu044e u0440u0435″,“copyrightYear“:“2018″,“publisher“:{„@id“:“#Publisher“,“@type“:“Organization“,“name“:“u0421u0442u0438u043bu044cu043du044fu0448u043au0430″,“logo“:{„@type“:“ImageObject“,“url“:“http://stilnashka. EN/WP-съдържание/теми/начало/изображения/лого@2. png“}},“sourceOrganization“:{„@id“:“#Publisher“},“copyrightHolder“:{„@id“:“#Publisher“},“mainEntityOfPage“:{„@type“:“WebPage“,“@id“:“http://stilnashka. Баня/мода-мъжки-колани/“},“автор“:{„@вид“:“човек“,“име“:“Даша“,“адрес“:“http://stilnashka. р/автор/Ilia/“},“articleSection“:“u041eu0434u0435u0436u0434u0430″,“articleBody“:“rnrnu0420u0435u043cu043du0438 u2013 u043eu0431u044fu0437u0430u0442u0435u043bu044cu043du0430u044f u0447u0430u0441u0442u044c u0433u0430u0440u0434u0435u0440u043eu0431u0430 u043bu044eu0431u043eu0433u043e u0441u043eu0432u0440u0435u043cu0435u043du043du043eu0433u043e u043cu0443u0436u0447u0438u043du044b. u0418 u043eu0447u0435u043du044c u0447u0430u0441u0442u043e u0440u0435u043cu0435u043du044c u0432u044bu043fu043eu043bu043du044fu0435u0442 u043du0435 u0442u043eu043bu044cu043au043e u0441u0432u043eu044e u043eu0441u043du043eu0432u043du0443u044e u0444u0443u043du043au0446u0438u044e u2013 u043fu043eu0434u0434u0435u0440u0436u0430u043du0438u0435 u0431u0440u044eu043a, u043du043e u0438 u044fu0432u043bu044fu0435u0442u0441u044f u043cu043eu0434u043du044bu043c u0430u0442u0440u0438u0431u0443u0442u043eu043c. u0418u043cu0435u043du043du043e u0441 u043fu043eu043cu043eu0449u044cu044e u0440u0435u043cu043du044f u043cu0443u0436u0447u0438u043du0430 u043cu043eu0436u0435u0442 u0432u044bu0440u0430u0437u0438u0442u044c u0432 u0441u0432u043eu044e u0438u043du0434u0438u0432u0438u0434u0443u0430u043bu044cu043du043eu0441u0442u044c u043cu0438u0440u0435 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u043cu043eu0434u044b, u0447u0430u0441u0442u043e u0441u043au043bu043eu043du043du043eu0439 u0441u0442u0430u043du0434u0430u0440u0442u0430u043c u043a u0438 u0442u0440u0430u0434u0438u0446u0438u044fu043c. u041fu043e u0432u044bu0431u043eu0440u0443 u0440u0435u043cu043du044f u043cu043eu0436u043du043e u043eu043fu0440u0435u0434u0435u043bu0438u0442u044c u0441u0442u0430u0442u0443u0441 u0447u0435u043bu043eu0432u0435u043au0430, u0435u0433u043e u0432u043au0443u0441u044b u0438 u0434u0430u0436u0435 u0441u0442u0438u043bu044c u0436u0438u0437u043du0438.rnrnrnu0428u0438u0440u0438u043du0430 u0438 u0434u043bu0438u043du0430rnrnrnu0428u0438u0440u0438u043du0430 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0433u043e u0440u0435u043cu043du044f u0438 u0434u043bu044f u0444u043eu0440u043cu0430u043bu044cu043du043eu0439 u0442u043eu0440u0436u0435u0441u0442u0432u0435u043du043du043eu0439 u0433u0440u0443u043fu043f u0433u0430u0440u0434u0435u0440u043eu0431u0430 u2013 3,2 u0441u043c. u0414u043eu043fu0443u0441u0442u0438u043cu044b u0432u0430u0440u0438u0430u0446u0438u0438 u0432 u043fu0440u0435u0434u0435u043bu0430u0445 3-3,5 u0441u043c. u041fu0440u0438 u0432u044bu0431u043eu0440u0435 u0448u0438u0440u0438u043du044b u043cu0443u0436u0441u043au043eu0433u043e u0440u0435u043cu043du044f u0432u0430u0436u043du043e u0443u0447u0438u0442u044bu0432u0430u0442u044c u0440u0430u0437u043cu0435u0440 u0448u043bu0435u0439u043au0438 u0433u0430u0440u0434u0435u0440u043eu0431u043du043eu0439 u0435u0434u0438u043du0438u0446u044b, u043a u043au043eu0442u043eu0440u043eu0439 u0432u044b u043fu043eu0434u0431u0438u0440u0430u0435u0442u0435 u0440u0435u043cu0435u043du044c: u0440u0435u043cu0435u043du044c u043du0435 u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0431u044bu0442u044c u0441u043bu0438u0448u043au043eu043c u0442u043eu043du043au0438u043c u0431u043eu043bu0442u0430u0442u044cu0441u044f u0438 u043fu043eu0434 u0448u043bu0435u0439u043au0430u043cu0438; u0440u0435u043cu0435u043du044c u043du0435 u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0431u044bu0442u044c u0448u0438u0440u0435, u0447u0435u043c u0448u043bu0435u0439u043au0438, u0441u0433u0438u0431u0430u0442u044cu0441u044f u0438u0445 u0438 u043fu043eu0434 u043du0430u043fu043eu0440u043eu043c.u0423u0437u043au0438u0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c u043eu0431u044fu0437u0430u043d u0434u0440u0443u0436u0438u0442u044c u0441 u0438 u0448u0438u0440u0438u043du043eu0439 u0433u0430u043bu0441u0442u0443u043au0430 u043bu0430u0446u043au0430u043du043eu0432 u043fu0438u0434u0436u0430u043au0430, u043fu043eu0434u0434u0435u0440u0436u0438u0432u0430u0442u044cu0441u044f u0442u043eu043du043au043eu0439 u043fu043eu0434u043eu0448u0432u043eu0439 u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au043eu0439 u043cu043eu0434u0435u043bu0438 u0442u0443u0444u0435u043bu044c u0441 u0430u043au043au0443u0440u0430u0442u043du044bu043cu0438 u043du043eu0441u0430u043cu0438.rnu0418u0437u0432u0435u0441u0442u043du044bu0435 u043fu0440u043eu0438u0437u0432u043eu0434u0438u0442u0435u043bu0438 u043eu0440u0438u0433u0438u043du0430u043bu044cu043du044bu0445 u043cu0443u0436u0441u043au0438u0445 u0440u0435u043cu043du0435u0439rnrnrn tLee Cooperrn tTimberlandrn tLeviu2019srn tDolce&Gabbanarn tBalmainrn tAldorn tAndrea Zorirn tDsquared u0438 u0442.u0434.rnrnu0412u0441u0435 u044du0442u0438 u043fu0440u043eu0438u0437u0432u043eu0434u0438u0442u0435u043bu0438 u0438u043cu0435u044eu0442 u0441u0432u043eu0438 u043du0435u043fu043eu0432u0442u043eu0440u0438u043cu044bu0435 u043eu0442u043bu0438u0447u0438u0442u0435u043bu044cu043du044bu0435 u0447u0435u0440u0442u044b. u0422u0430u043a, u043du0430u043fu0440u0438u043cu0435u0440, u043bu0435u0433u0435u043du0434u0430u0440u043du0430u044f u043fu0440u043eu0434u0443u043au0446u0438u044f Leviu2019s u043cu043du043eu0433u0438u0435 u0434u0435u0441u044fu0442u0438u043bu0435u0442u0438u044f u043du0435 u0443u0441u0442u0443u043fu0430u0435u0442 u043du0438u043au043eu043cu0443 u0431u043bu0430u0433u043eu0434u0430u0440u044f u043eu0442u0440u0430u0436u0435u043du043du043eu043cu0443 u0432 u0441u0432u043eu0438u0445 u0442u043eu0432u0430u0440u0430u0445 u0434u0443u0445u0443 u0441u043cu0435u043bu043eu0441u0442u0438, u0430 u0438u0437u0432u0435u0441u0442u043du044bu0439 u0430u043du0433u043bu0438u0439u0441u043au0438u0439 u0431u0440u0435u043du0434 Ли Купър u043eu0442u043bu0438u0447u0430u0435u0442u0441u044f u0432u044bu0441u043eu043au0438u043c u043au0430u0447u0435u0441u0442u0432u043eu043c, u043du0430u0442u0443u0440u0430u043bu044cu043du044bu043cu0438 u043cu0430u0442u0435u0440u0438u0430u043bu0430u043cu0438 u0431u0435u0437u0433u0440u0430u043du0438u0447u043du043eu0439 u0437u0430u0431u043eu0442u043eu0439 u0438 u043e u0441u0432u043eu0435u043c u043fu043eu043au0443u043fu0430u0442u0435u043bu0435. Тимберленд u0438u0437u0432u0435u0441u0442u043du044b u0441u0432u043eu0438u043cu0438 u043au0430u0447u0435u0441u0442u0432u0435u043du043du044bu043cu0438 u043cu0430u0442u0435u0440u0438u0430u043bu0430u043cu0438 u0438 u0442u0449u0430u0442u0435u043bu044cu043du043e u043fu0440u043eu0440u0430u0431u043eu0442u0430u043du043du044bu043cu0438 u0434u0435u0442u0430u043bu044fu043cu0438. Бальмен u2013 u044du0442u043e u0440u043eu0441u043au043eu0448u044c, u0431u0440u0435u043du0434u043eu0432u044bu0435 u0440u0435u043cu043du0438 u0438u0437u0433u043eu0442u0430u0432u043bu0438u0432u0430u044eu0442u0441u044f u0438u0437 u0437u0430u043cu0448u0438, u043du0430u0442u0443u0440u0430u043bu044cu043du044bu0445 u043fu043eu043bu043eu0441u043eu043a u043au043eu0436u0438, u043au043eu0442u043eu0440u044bu0435 u043fu0435u0440u0435u043fu043bu0435u0442u0435u043du044b u043cu0435u0436u0434u0443 u0441u043eu0431u043eu0439 u0438 u0442.u0434.rnrnu041au0440u043eu043cu0435 u0442u043eu0433u043e, Бальмен u043bu044eu0431u0438u0442 u0438u0441u043fu043eu043bu044cu0437u043eu0432u0430u0442u044c u043du0430u0441u044bu0449u0435u043du043du044bu0435 u0446u0432u0435u0442u043eu0432u044bu0435 u043fu0430u043bu0438u0442u0440u044b u043fu0440u0438 u0441u043eu0437u0434u0430u043du0438u0438 u0441u0432u043eu0438u0445 u0440u0435u043cu043du0435u0439. Долче&Габана u2013 u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0435 u0446u0432u0435u0442u0430 u0438 u043eu0431u044fu0437u0430u0442u0435u043bu044cu043du044bu0439 u043bu043eu0433u043eu0442u0438u043f u0431u0440u0435u043du0434u0430. u0421u0432u043eu0438u043cu0438 u043du0435u043fu0440u0435u0434u0441u043au0430u0437u0443u0435u043cu044bu043cu0438 u043au043eu043bu043bu0435u043au0446u0438u044fu043cu0438 u0441u043bu0430u0432u044fu0442u0441u044f Дискваред, u0435u0441u043bu0438 u0432u044b u043eu0447u0435u043du044c u0445u043eu0442u0438u0442u0435 u043eu0442u043bu0438u0447u0438u0442u044cu0441u044f u2013 u0432u044bu0431u0438u0440u0430u0439u0442u0435 u0438u043cu0435u043du043du043e u0438u0445.rnrnrnu041cu043eu0434u043du044bu0435 u0442u0435u043du0434u0435u043du0446u0438u0438rnrnrnu0421u0440u0435u0434u0438 u043cu0443u0436u0441u043au0438u0445 u043au043eu043bu043bu0435u043au0446u0438u0439 u043eu0441u0435u043du044c-u0437u0438u043cu0430 2018-2019 u043cu044b u043cu043eu0436u0435u043c u043du0430u0439u0442u0438 u0431u043eu043bu044cu0448u043eu0435 u0440u0430u0437u043du043eu043eu0431u0440u0430u0437u0438u0435 u0440u0435u043cu043du0435u0439. u0412 u043cu043eu0434u0435 u043fu043bu0435u0442u0435u043du044bu0435 u043au043eu0436u0430u043du044bu0435 u0440u0435u043cu043du0438 (u043au0430u043a u043du0430u0442u0443u0440u0430u043bu044cu043du044bu0435, u0442u0430u043a u0438 u0438u0441u043au0443u0441u0441u0442u0432u0435u043du043du044bu0435) u0441u0430u043cu044bu0445 u0440u0430u0437u043du044bu0445 u0446u0432u0435u0442u043eu0432: u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u043eu0433u043e, u0431u0435u043bu043eu0433u043e, u0431u0435u0436u0435u0432u043eu0433u043e, u0441u0438u043du0435u0433u043e u0438 u043eu0441u043eu0431u0435u043du043du043e u0440u0430u0437u043du043eu0446u0432u0435u0442u043du044bu0435. u0412u0441u0442u0440u0435u0447u0430u044eu0442u0441u044f u043cu043eu0434u0435u043bu0438 u043au0440u0443u043fu043du044bu043c u0441 u0438 u043cu0435u043bu043au0438u043c u043fu043bu0435u0442u0435u043du0438u0435u043c. u0421u0442u0438u043bu044cu043du044bu0435 u0442u043au0430u043du0435u0432u044bu0435 u0440u0435u043cu043du0438 u043fu043eu0434 u0434u0436u0438u043du0441u044b, u043eu043au0430u0439u043cu043bu0435u043du043du044bu0435 u043fu043e u043au0440u0430u044fu043c u043au0443u0441u043eu0447u043au0430u043cu0438 u043au043eu0436u0438 u0442u0430u043au0436u0435 u0432 u0442u0440u0435u043du0434u0435.rnrnrnrnu0412 u0442u0440u0435u043du0434u0435 u043fu0440u043eu0441u0442u044bu0435 u043au043eu0436u0430u043du044bu0435 u0440u0435u043cu043du0438 (u043du0430u0442u0443u0440u0430u043bu044cu043du044bu0435 u0438 u0438u0441u043au0443u0441u0441u0442u0432u0435u043du043du044bu0435) u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u043eu0433u043e u0438u043bu0438 u0447u0435u0440u043du043eu0433u043e u0446u0432u0435u0442u0430, u043du043e u0441 u043fu0440u044fu0436u043au043eu0439 u043du0435u043eu0431u044bu0447u043du043eu0439 u0444u043eu0440u043cu044b. u0418u043du0442u0435u0440u0435u0441u043du0430u044f u043du043eu0432u0438u043du043au0430 2018-2019 u2013 u0444u0430u043au0442u0443u0440u043du044bu0435 u0447u0435u0440u043du044bu0435 u0440u0435u043cu043du0438 u0441 u043fu043bu0430u0441u0442u0438u043au043eu0432u043eu0439 u043fu0440u044fu0436u043au043eu0439. u0418, u043au043eu043du0435u0447u043du043e, u0432 u043cu043eu0434u0435 u0440u0435u043cu043du0438 u00abu0434u0438u043au043eu0433u043e u0437u0430u043fu0430u0434u0430u00bb u2014 u043fu043eu0442u0435u0440u0442u0430u044f u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u0430u044f u043du0430u0442u0443u0440u0430u043bu044cu043du0430u044f u043au043eu0436u0430 u0438 u043fu043eu0442u0435u0440u0442u0430u044f u043fu0440u044fu0436u043au0430 u0437u043eu043bu043eu0442u043eu0433u043e u0446u0432u0435u0442u0430.rnu0412u044bu0431u0438u0440u0430u0435u043c u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044crnrnrnu041au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0435 u0431u0440u044eu043au0438, u0434u0436u0438u043du0441u044b, u0431u0440u044eu043au0438 u0447u0438u043du043eu0441, u0431u0440u044eu043au0438 u0445u0430u043au0438 u0438u043bu0438 u043du0435 u043bu044eu0431u044bu0435 u0434u0440u0443u0433u0438u0435 u0448u0442u0430u043du044b u0434u043eu043bu0436u043du044b u0441u043fu0430u0434u0430u0442u044c, u0435u0441u043bu0438 u0438u0445 u043du0430u0434u0435u0442u044c u0431u0435u0437 u0440u0435u043cu043du044f.u0434u0435u043bu043eu0432u043eu0439 u043au043eu0441u0442u044eu043c u041au0430u043a, u0442u0430u043a u0438 u043bu044eu0431u044bu0435 u0448u0442u0430u043du044b, u0434u043eu043bu0436u043du044b u0431u044bu0442u044c u043fu043eu0434u043eu0431u0440u0430u043du044b u0412u0430u0448u0435 u0442u0435u043bu043eu0441u043bu043eu0436u0435u043du0438u0435 u0438 u043fu043eu0434 u043au043eu043cu043fu043bu0435u043au0446u0438u044e. u0420u0435u043cu0435u043du044c u2013 u044du0442u043e u043fu043e u0431u043eu043bu044cu0448u0435u0439 u0447u0430u0441u0442u0438 u0441u0440u0435u0434u0441u0442u0432u043e u043eu0431u043eu0433u0430u0449u0435u043du0438u0435 u0412u0430u0448u0435u0433u043e u0432u0438u0434u0430, u043eu0431u0440u0430u0437u0430. u0424u0443u043du043au0446u0438u044f u0441u0434u0435u0440u0436u0438u0432u0430u043du0438u044f u0448u0442u0430u043du043eu0432, u0447u0442u043eu0431u044b u043eu043du0438 u043du0435 u0441u043fu0430u0434u0430u043bu0438 u2013 u0432u0442u043eu0440u0438u0447u043du0430.rnrnrnrnu0421u043eu0447u0435u0442u0430u0439u0442u0435 u0446u0432u0435u0442 u043au043eu0436u0430u043du044bu0445 u0434u0435u0442u0430u043bu0435u0439 u0433u0430u0440u0434u0435u0440u043eu0431u0430. u0427u0435u0440u043du044bu0435 u0442u0443u0444u043bu0438 u2013 u0447u0435u0440u043du044bu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c; u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u044bu0435 u0442u0443u0444u043bu0438 u2013 u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u044bu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c. u042du0442u043e u043du0435u0437u044bu0431u043bu0435u043cu043eu0435 u043fu0440u0430u0432u0438u043bu043e, u043au043eu0442u043eu0440u043eu043cu0443 u043du0443u0436u043du043e u0441u043bu0435u0434u043eu0432u0430u0442u044c, u0445u043eu0442u044f u043du0435u043au043eu0442u043eu0440u044bu0435 u043bu044eu0434u0438 u0441u0447u0438u0442u0430u044eu0442 u0438u043du0430u0447u0435. u0415u0449u0435 u043bu0443u0447u0448u0435, u0441u043eu0447u0435u0442u0430u0442u044c u0447u0430u0441u044b u043au043eu0436u0430u043du044bu043c u0440u0435u043cu0435u0448u043au043eu043c u0441 u0432 u0438 u0446u0432u0435u0442 u0442u0443u0444u0435u043bu044c u0440u0435u043cu043du044f, u043du043e u043eu043d, u043au0430u043a u0440u0430u0437 u043cu043eu0436u0435u0442 u043eu0442u043bu0438u0447u0430u0442u044cu0441u044f, u043du0435u0436u0435u043bu0438 u0441u043eu0447u0435u0442u0430u043du0438u0435 u0442u0443u0444u043bu0438-u0440u0435u043cu0435u043du044c. u041eu0434u043du0430u043au043e, u043du0435 u0441u043bu0435u0434u0443u0435u0442 u043fu0440u0438u043du0438u043cu0430u0442u044c u043fu0440u0430u0432u0438u043bu043e u0431u0443u043au0432u0430u043bu044cu043du043e. u0415u0441u043bu0438 u0443 u0412u0430u0441 u043du0435 u043eu0431u044bu0447u043du044bu0435 u0442u0443u0444u043bu0438, u0441u043au0430u0436u0435u043c u0432 u043fu043eu043bu043eu0441u043au0443, u0446u0432u0435u0442 u0440u0435u043cu043du044f u043du0435 u0442u043e u043eu0431u044fu0437u0430u0442u0435u043bu044cu043du043e u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0431u044bu0442u044c u00abu043fu043eu043bu043eu0441u0430u0442u044bu043cu00bb. u041du043e, u043eu0431u0449u0435u0439 u0446u0432u0435u0442u043eu0432u043eu0439 u0433u0430u043cu043cu0435, u0432u0441u0435 u0436u0435, u0441u043bu0435u0434u0443u0439u0442u0435.rnrnrnrnu041eu0431u0440u0430u0442u0438u0442u0435 u0432u043du0438u043cu0430u043du0438u0435 u043du0430 u043fu0440u044fu0436u043au0443 u0440u0435u043cu043du044f. u0415u0441u043bu0438 u0432u044b u0432u044bu0440u043eu0441u043bu0438 u0438u0437 u0432u0440u0435u043cu0435u043d u0434u0435u0442u0441u0442u0432u0430, u0442u043e u0441u043bu0435u0434u0443u0435u0442 u0432u044bu0431u0438u0440u0430u0442u044c u043fu0440u043eu0441u0442u0443u044e u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0443u044e u043fu0440u044fu0436u043au0443 u0431u0435u0437 u043du0430u0434u043fu0438u0441u0435u0439 u00abDolce& Gabbanau00bb u043du0430 u0432u0441u044e u0448u0438u0440u0438u043du0443. u0421u0435u0440u0435u0431u0440u0438u0441u0442u044bu0439 u0446u0432u0435u0442u00a0u0438 u043fu0440u043eu0441u0442u043eu0439 u0432u0438u0434 u2013 u0441u0430u043cu044bu0439 u043bu0443u0447u0448u0438u0439 u0432u044bu0431u043eu0440. u041du043e u043eu0431 u044du0442u043eu043c u043cu044b u043fu043eu0433u043eu0432u043eu0440u0438u043c u043eu0442u0434u0435u043bu044cu043du043e.rnrnrnrnu0420u0435u043cu0435u043du044c, u043fu043eu0436u0430u043bu0443u0439, u044du0442u043e u043du0435 u0442u0430 u0432u0435u0449u044c, u043du0430 u043au043eu0442u043eu0440u0443u044e u0441u0442u043eu0438u0442 u0442u0440u0430u0442u0438u0442u044cu0441u044f, u043eu0442u043bu0438u0447u0438u0438 u043eu0442 u0432 u043au043eu0441u0442u044eu043cu0430, u043eu0431u0443u0432u0438 u0438 u0447u0430u0441u043eu0432. u041eu0434u043du0430u043au043e u043fu0440u0430u0432u0438u043bu043e: u0447u0435u043c u043bu0443u0447u0448u0435 u0432u0435u0449u044c, u0442u0435u043c u043eu043du0430 u043bu0443u0447u0448u0435 u0438 u043au0430u0447u0435u0441u0442u0432u0435u043du043du0435u0439, u0440u0430u0431u043eu0442u0430u0435u0442 u0438 u0437u0434u0435u0441u044c. u0420u0435u043cu043du0438, u0438u0437u0433u043eu0442u043eu0432u043bu0435u043du043du044bu0435 u0438u0437 u0434u0435u0448u0435u0432u043eu0439 u043au043eu0436u0438 u043fu043bu043eu0445u043eu0439 u0432u044bu0434u0435u043bu043au0438 u0438u043bu0438 u0432u043eu0432u0441u0435 u0438u0437 u043au043eu0436u0437u0430u043cu0435u043du0438u0442u0435u043bu044f, u0440u0430u0441u0442u044fu0433u0438u0432u0430u044eu0442u0441u044f u0438 u043fu043eu0441u043bu0435 u0442u0440u0435u0441u043au0430u044eu0442u0441u044f u043au043eu0440u043eu0442u043au043eu0433u043e u043fu0435u0440u0438u043eu0434u0430 u0438u0441u043fu043eu043bu044cu0437u043eu0432u0430u043du0438u044f. u041eu0441u043eu0431u0435u043du043du043e u0435u0441u043bu0438 u0432u044b u043bu044eu0431u0438u0442u0435 u0437u0430u0442u044fu043du0443u0442u044c u043fu043eu044fu0441 u043fu043eu0442u0443u0436u0435.rnrnu0420u0430u0437u043cu0435u0440 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0433u043e u0440u0435u043cu043du044frnu0420u0435u043cu0435u043du044c u043fu043eu043fu0443u043bu044fu0440u0435u043d u043au0430u0447u0435u0441u0442u0432u0435 u043fu043eu0434u0430u0440u043au0430 u0432 u0434u043bu044f u043cu0443u0436u0447u0438u043du044b, u0447u0442u043e u0432u043bu0435u0447u0435u0442 u0441u043eu0431u043eu0439 u0441u043eu043eu0442u0432u0435u0442u0441u0442u0432u0443u044eu0449u0443u044e u043fu0440u043eu0431u043bu0435u043cu0443 u0441 u043eu043fu0440u0435u0434u0435u043bu0435u043du0438u0435u043c u0434u043bu0438u043du044b.rnrnu041fu0440u0430u0432u0438u043bu044cu043du043e u0441u043eu0440u0438u0435u043du0442u0438u0440u043eu0432u0430u0442u044cu0441u044f u0432 u044du0442u043eu043c u0432u043eu043fu0440u043eu0441u0435 u0432u0430u043c u043fu043eu043cu043eu0436u0435u0442 u0437u043du0430u043du0438u0435 u0441u043bu0435u0434u0443u044eu0449u0438u0445 u0441u043eu0432u0435u0442u043eu0432:rnrnrnrnu0412u043eu0437u044cu043cu0438u0442u0435 u0440u0430u0437u043cu0435u0440 u0442u0430u043bu0438u0438 u0432u0430u0448u0438u0445 u0434u0436u0438u043du0441u043eu0432 u0443u0432u0435u043bu0438u0447u044cu0442u0435 u0438 u0435u0433u043e u043du0430 u043fu0430u0440u0443 u043fu0443u043du043au0442u043eu0432. u041du0430u043fu0440u0438u043cu0435u0440, u0435u0441u043bu0438 u044du0442u043e 34u2033, u0442u043e u0440u0435u043cu0435u043du044c u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0431u044bu0442u044c 36-38. u042du0442u043e u0434u044eu0439u043cu0430u0445 u0432, u0438 u044du0442u043e u043fu043eu043bu0435u0437u043du043e, u0435u0441u043bu0438 u0437u0430u043du0438u043cu0430u0435u0442u0435u0441u044c u043fu043eu0442u043eu043cu0443 u0447u0442u043e u043du0430 u0432u044b u0448u043eu043fu043fu0438u043du0433u043eu043c ибее u0432u0441u044f u0440u0430u0437u043cu0435u0440u043du043eu0441u0442u044c u0442u0430u043c u043fu043eu0447u0442u0438 u2014 u0430u043cu0435u0440u0438u043au0430u043du0441u043au0430u044f. u0412 u043du0430u0448u0438u0445 u043cu0430u0433u0430u0437u0438u043du0430u0445 u043fu0440u043eu0441u0442u043e u0434u043eu043bu0436u043du044b u043fu0435u0440u0435u0432u0435u0441u0442u0438 u0432u044b u0432 u0441u0430u043du0442u0438u043cu0435u0442u0440u044b, u0443u043cu043du043eu0436u0438u0432 u043du0430 2.54 мм u0422u0430u043au0438u043c u043eu0431u0440u0430u0437u043eu043c, 38 u0440-u0440 u044du0442u043e u043fu0440u0438u043cu0435u0440u043du043e 95 u0441u043c. u0441u043bu0443u0447u0430u0435 u043bu044eu0431u043eu043c u0412, u043du0435u0442 u0431u043eu043bu0435u0435 u043du0430u0434u0435u0436u043du043eu0433u043e u0441u043fu043eu0441u043eu0431u0430, u0447u0435u043c u043fu0440u0438u043cu0435u0440u043au0430 u043du0435u043fu043eu0441u0440u0435u0434u0441u0442u0432u0435u043du043du043e u0432 u043cu0430u0433u0430u0437u0438u043du0435.rnrnu0414u0430u043bu0435u0435, u0432u0430u043c u043du0443u0436u043du043e u0443u0447u0435u0441u0442u044c u0434u043bu0438u043du0443 u0445u0432u043eu0441u0442u0430 u0441u043bu0435u0432u0430 u0437u0430u0441u0442u0435u0433u043du0443u0442u043eu043c u0432 u0432u0438u0434u0435: u043au043bu0430u0441u0441u0438u043au0438 u2014 u044du0442u043e u0434u043bu044f u043fu0440u0438u043cu0435u0440u043du043e u043du0430 u0432u0435u043bu0438u0447u0438u043du0443 u0431u043eu043bu044cu0448u043eu0433u043e u043fu0430u043bu044cu0446u0430 (u043eu0442 u043du0430u0447u0430u043bu0430 u0441u0443u0441u0442u0430u0432u0430), u0434u043bu044f u043au044du0436u0443u0430u043b u2014 u043cu043eu0436u043du043e u0431u043eu043bu044cu0448u0435 u2014 u043du043e u0438 u0432 u0438 u0432 u0442u043eu043c u0434u0440u0443u0433u043eu043c u0441u043bu0443u0447u0430u0435u0434u043bu0438u043du0430 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0433u043e u0440u0435u043cu043du044f u0434u043eu043bu0436u043du0430 u0434u043eu0445u043eu0434u0438u0442u044c u043du0435 u0434u043e u0432u0442u043eu0440u043eu0439 u0448u043bu0435u0432u043au0438.rnrnu0423u0434u0430u0447u043du044bu043c u0440u0430u0437u043cu0435u0440u043eu043c u0431u0443u0434u0435u0442 u0442u043eu0442, u043fu0440u0438 u043au043eu0442u043eu0440u043eu043c u0441u043eu0431u043bu044eu0434u0435u043du044b u043fu0435u0440u0435u0447u0438u0441u043bu0435u043du043du044bu0435u00a0u0432u044bu0448u0435 u0443u0441u043bu043eu0432u0438u044f, u044du0442u043eu043c u0438 u043fu0440u0438 u0440u0435u043cu0435u043du044c u0437u0430u0441u0442u0435u0433u0438u0432u0430u0435u0442u0441u044f u0438u043bu0438 u043du0430 u0432u0442u043eu0440u0443u044e u0442u0440u0435u0442u044cu044e u0434u044bu0440u043au0443.rnrnrnrnrnu0412u0438u0434u044b u043cu0443u0436u0441u043au0438u0445 u0440u0435u043cu043du0435u0439rnrnrnu0420u0435u043cu0435u043du044c u044fu0432u043bu044fu0435u0442u0441u044f u0430u043au0441u0435u0441u0441u0443u0430u0440u043eu043c u043du0435 u0442u043eu043bu044cu043au043e, u043au043eu0442u043eu0440u044bu0439 u043fu043eu0434u0447u0435u0440u043au0438u0432u0430u0435u0442 u0441u0442u0430u0442u0443u0441 u0438 u0435u0433u043e u0442u043eu043du043au0438u0439 u0432u043au0443u0441 u0432u043bu0430u0434u0435u043bu044cu0446u0430, u043du043e u0438 u043du0435u043eu0431u0445u043eu0434u0438u043cu044bu043c u043fu0440u0435u0434u043cu0435u0442u043eu043c u043cu0443u0436u0441u043au043eu0433u043e u0442u0443u0430u043bu0435u0442u0430. u0412u0441u0435 u0441u0443u0449u0435u0441u0442u0432u0443u044eu0449u0438u0435 u0432 u043du0430u0448u0438 u0434u043du0438 u0440u0435u043cu043du0438 u0440u0430u0437u0434u0435u043bu0438u0442u044c u043cu043eu0436u043du043e u043du0430 u0442u0440u0438 u0433u0440u0443u043fu043fu044b u2013 u0441u043fu043eu0440u0442u0438u0432u043du044bu0435, u043du043eu0441u043au0438 u0438 u0434u043bu044f u043fu043eu0432u0441u0435u0434u043du0435u0432u043du043eu0439 u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0435. u0414u0438u0437u0430u0439u043du0435u0440u044b, u0441u043eu0437u0434u0430u044eu0449u0438u0435 u043du0430u0440u044fu0434u044b u0434u043bu044f u0441u0438u043bu044cu043du043eu0439 u043fu043eu043bu043eu0432u0438u043du044b u0447u0435u043bu043eu0432u0435u0447u0435u0441u0442u0432u0430, u0441u0447u0438u0442u0430u044eu0442, u0447u0442u043e u0432u0441u0435 u044du0442u0438 u0440u0430u0437u043du043eu0432u0438u0434u043du043eu0441u0442u0438 u0434u0430u043du043du043eu0433u043e u043cu0443u0436u0441u043au043eu0433u043e u0430u043au0441u0435u0441u0441u0443u0430u0440u0430 u0434u043eu043bu0436u043du044b u043fu0440u0438u0441u0443u0442u0441u0442u0432u043eu0432u0430u0442u044c u0432 u0433u0430u0440u0434u0435u0440u043eu0431u0435 u0441u043eu0432u0440u0435u043cu0435u043du043du043eu0433u043e u043cu0443u0436u0447u0438u043du044b. u0422u0440u0443u0434u043du043e u043du0435 u0441 u0441u043eu0433u043bu0430u0441u0438u0442u044cu0441u044f u043du0438u043cu0438.rnu041au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0439 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044crnu041fu043e u0448u0438u0440u0438u043du0435 u043cu0435u043du044cu0448u0435 u043fu043eu0432u0441u0435u0434u043du0435u0432u043du043eu0433u043e, u0442u0440u0430u0434u0438u0446u0438u043eu043du043du044bu0435 u0446u0432u0435u0442u0430 u2014 u0447u0435u0440u043du044bu0439, u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u044bu0439. u041cu0430u0442u0435u0440u0438u0430u043b u2014 u043au043eu0436u0430. u041fu0440u044fu0436u043au0430 u2014 u043fu0440u043eu0441u0442u0430u044f, u043fu0440u044fu043cu043eu0443u0433u043eu043bu044cu043du0430u044f, u0446u0432u0435u0442 u2014 u0441u0435u0440u0435u0431u0440u0438u0441u0442u044bu0439, u0438u043du043eu0433u0434u0430u00a0 u0437u043eu043bu043eu0442u043eu0439, u043du0435u0431u043eu043bu044cu0448u043eu0433u043e u0440u0430u0437u043cu0435u0440u0430. u0412u043eu043eu0431u0449u0435, u0435u0441u043bu0438 u0433u043eu0432u043eu0440u0438u0442u044c u043e u0440u0430u0437u043cu0435u0440u0435 u043fu0440u044fu0436u043au0438, u0442u043e u0442u0443u0442 u043fu0440u043eu0441u043bu0435u0436u0438u0432u0430u0435u0442u0441u044f u0437u0430u0432u0438u0441u0438u043cu043eu0441u0442u044c: u0447u0435u043c u0431u043eu043bu044cu0448u0435 u2014 u0442u0435u043c u043cu0435u043du0435u0435 u043eu0444u0438u0446u0438u0430u043bu044cu043du044bu0439 u0441u0442u0438u043bu044c u043fu0440u0435u0434u043fu043eu043bu0430u0433u0430u0435u0442u0441u044f.rnrnu041fu043e u043du0435u043au043eu0442u043eu0440u044bu043c u0443u0431u0435u0436u0434u0435u043du0438u044fu043c, u043cu043eu0436u043du043e u043du0435 u0441 u043du043eu0441u0438u0442u044c u0440u0435u043cu0435u043du044c u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u043c u0434u0435u043bu043eu0432u044bu043c u043au043eu0441u0442u044eu043cu043eu043c. u042du0442u043e u0444u0430u043au0442. u041eu0434u043du0430u043au043e, u043du0430 u043cu043eu0439 u0441u043au0440u043eu043cu043du044bu0439 u0432u0437u0433u043bu044fu0434, u0438u0441u043fu043eu043bu044cu0437u0443u044f u0440u0435u043cu0435u043du044c, u0432u044b u0437u0430u043fu043eu043bu043du044fu0435u0442u0435 u043du0435u0434u043eu0441u0442u0430u044eu0449u0435u0435 u0437u0432u0435u043du043e (u0433u0440u0430u043du044c u0435u0441u043bu0438 u0445u043eu0442u0438u0442u0435) u043cu0435u0436u0434u0443 u0440u0443u0431u0430u0448u043au043eu0439 u0438 u0448u0442u0430u043du0430u043cu0438. u0422u0430u043a u0447u0442u043e u0438u0441u043fu043eu043bu044cu0437u043eu0432u0430u0442u044c u0440u0435u043cu0435u043du044c u043fu0440u0438 u0444u043eu0440u043cu0430u043bu044cu043du043eu043c u0434u0440u0435u0441u0441-u043au043eu0434u0435 u0438u043bu0438 u043du0435u0442, u043fu043eu043fu0440u043eu0431u0443u0439u0442u0435 u0440u0435u0448u0438u0442u044c u0441u0430u043cu0438.rnrnu041au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0435 u0440u0435u043cu043du0438 u043cu043eu0433u0443u0442 u0431u044bu0442u044c u0438u0437u0433u043eu0442u043eu0432u043bu0435u043du044b u043au0430u043a u0438u0437 u043au043eu0436u0438, u0442u0430u043a u0438 u0438u0437 u0437u0430u043cu0435u043du0438u0442u0435u043bu044f u044du0442u043eu0433u043e u043cu0430u0442u0435u0440u0438u0430u043bu0430. u0428u0438u0440u0438u043du0430 u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au043eu0433u043e u0440u0435u043cu043du044f u0441u043eu0441u0442u0430u0432u043bu044fu0435u0442 4-5 u0441u043c, u043eu043d u043eu0434u043du043eu0446u0432u0435u0442u043du044bu0439 u0438 u0438u043cu0435u0435u0442 u043du0435u0431u043eu043bu044cu0448u0443u044e u043fu0440u044fu0436u043au0443 u0438u0437 u043cu0435u0442u0430u043bu043bu0430, u0438u043du043eu0433u0434u0430 u043au0440u0430u0448u0435u043du043du043eu0433u043e u043fu043bu0430u0441u0442u0438u043au0430. u0426u0432u0435u0442 u043au043eu0436u0430u043du043eu0433u043e u0440u0435u043cu043du044f u043cu043eu0436u0435u0442 u0431u044bu0442u044c u0447u0435u0440u043du044bu043c u0438u043bu0438 u043au043eu0440u0438u0447u043du0435u0432u044bu043c (u043eu0442 u0432 u0437u0430u0432u0438u0441u0438u043cu043eu0441u0442u0438 u0446u0432u0435u0442u0430 u043eu0431u0443u0432u0438) u0441 u0441u0435u0440u0435u0431u0440u044fu043du043eu0439 u0438u043bu0438 u0437u043eu043bu043eu0442u043eu0439 u043fu0440u044fu0436u043au043eu0439. u0421u0435u0440u0435u0431u0440u043e, u043au0441u0442u0430u0442u0438, u0431u043eu043bu0435u0435 u043fu043eu0434u0445u043eu0434u044fu0449u0438u0439 u0446u0432u0435u0442 u0434u043bu044f u0440u0430u0431u043eu0442u044b u0432 u043eu0444u0438u0441u0435 u0438u043bu0438 u043eu0444u0438u0446u0438u0430u043bu044cu043du044bu0445 u043cu0435u0440u043eu043fu0440u0438u044fu0442u0438u0439, u0432u0441u0442u0440u0435u0447. u041fu0440u044fu0436u043au0430 u043du0435 u0434u043eu043bu0436u043du0430 u0431u044bu0442u044c u043cu0430u0441u0441u0438u0432u043du043eu0439, u043au0440u0438u0432u043eu0439 u0438u043bu0438 u043du0435 u0441u0442u0430u043du0434u0430u0440u0442u043du043eu0439 u0444u043eu0440u043cu044b. u041eu0441u0442u0430u0432u044cu0442u0435 u00abu0438u0437u044bu0441u043au0438u00bb u0432u0441u0435 u0434u043bu044f u043du0435u0444u043eu0440u043cu0430u043bu044cu043du043eu0433u043e u0434u0440u0435u0441u0441-u043au043eu0434u0430.rnu041fu043eu0432u0441u0435u0434u043du0435u0432u043du044bu0439 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044crnu0417u0434u0435u0441u044c u043cu043eu0433u0443u0442 u0431u044bu0442u044c u0430u0431u0441u043eu043bu044eu0442u043du043e u0440u0430u0437u043bu0438u0447u043du044bu0435 u0432u0430u0440u0438u0430u043du0442u044b, u043eu0433u0440u0430u043du0438u0447u0435u043du043du044bu0435 u0442u043eu043bu044cu043au043e u0432u0430u0448u0435u0439 u0444u0430u043du0442u0430u0437u0438u0435u0439 u0438 u0445u043eu0440u043eu0448u0438u043c u0432u043au0443u0441u043eu043c.u041fu043eu0432u0441u0435u0434u043du0435u0432u043du044bu0435 u0440u0435u043cu043du0438, u0438u043bu0438 u0440u0435u043cu043du0438 u0434u043bu044f u0441u0442u0438u043bu044f случайни, u043du0430u043cu043du043eu0433u043e u0431u043eu043bu0435u0435 u0440u0430u0437u043du043eu043eu0431u0440u0430u0437u043du044b u0447u0435u043c u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0435 u0440u0435u043cu043du0438. u0412u044b u043a u0438 u043du0435 u043fu0440u0438u0432u044fu0437u0430u043du044b u0444u043eu0440u043cu0435 u0442u0440u0430u0434u0438u0446u0438u044fu043c, u043fu043eu044du0442u043eu043cu0443 u0443 u0412u0430u0441 u0431u043eu043bu044cu0448u0435 u0441u0432u043eu0431u043eu0434u044b u0446u0432u0435u0442u0430, u0441u0442u0438u043bu044f, u043cu0430u0442u0435u0440u0438u0430u043bu0430 u0438u0437 u043au043eu0442u043eu0440u043eu0433u043e u0441u0434u0435u043bu0430u043d u0440u0435u043cu0435u043du044c. u0422u043e u0436u0435 u043au0430u0441u0430u0435u0442u0441u044f u0438 u043fu0440u044fu0436u043au0438 u0440u0435u043cu043du044f, u043eu0434u043du0430u043au043e u043du043eu0441u0438u0442u044c u043du0430u0434u043fu0438u0441u044c u00abI обичам рок-н-Rollu00bb u0438u043bu0438 u0447u0442u043e-u0442u043eu00a0u043fu043eu0434u043eu0431u043du043eu0435, u0432u0441u0435 u0436u0435 u043du0435 u0441u0442u043eu0438u0442.rnrnCasual u0440u0435u043cu043du0438, u043au0430u043a u043fu0440u0430u0432u0438u043bu043e, u043du0435u043cu043du043eu0433u043e u0448u0438u0440u0435 u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au0438u0445 u0438 u043cu043eu0433u0443u0442 u0434u043eu0441u0442u0438u0433u0430u0442u044c 5 u0441u0430u043du0442u0438u043cu0435u0442u0440u043eu0432. u0423u0437u043au0438u0435 u0440u0435u043cu043du0438 u0440u0435u043au043eu043cu0435u043du0434u0443u0435u0442u0441u044f u043du043eu0441u0438u0442u044c u043cu043eu043bu043eu0434u044bu043c u043cu0443u0436u0447u0438u043du0430u043c, u0430 u0434u0436u0435u043du0442u043bu044cu043cu0435u043du0430u043c u0441u043eu043bu0438u0434u043du043eu0433u043e u0432u043eu0437u0440u0430u0441u0442u0430 u0441u043bu0435u0434u0443u0435u0442 u043fu043eu043bu044cu0437u043eu0432u0430u0442u044cu0441u044f u0430u043au0441u0435u0441u0441u0443u0430u0440u0430u043cu0438 u043cu0430u043au0441u0438u043cu0430u043bu044cu043du043eu0439 u0448u0438u0440u0438u043du044b. u0427u0442u043e u043au0430u0441u0430u0435u0442u0441u044f u043fu0440u044fu0436u043au0438, u0442u043e u043eu043du0430 u0442u0430u043au0436u0435 u0431u043eu043bu044cu0448u0435 u043eu0431u044bu0447u043du043eu0439 u043au043bu0430u0441u0441u0438u0447u0435u0441u043au043eu0439, u0447u0442u043eu0431u044b u0433u0430u0440u043cu043eu043du0438u0447u043du043e u0441u043cu043eu0442u0440u0435u0442u044cu0441u044f u0441 u0434u0436u0438u043du0441u0430u043cu0438 u0438u043bu0438 u0431u0440u044eu043au0430u043cu0438 u0447u0438u043du043eu0441. u041cu0435u0445u0430u043du0438u0437u043c u043fu0440u044fu0436u043au0438 u0442u0430u043au0436u0435 u0440u0430u0437u043du043eu043eu0431u0440u0430u0437u0435u043d. u041fu043eu043cu0438u043cu043e u043fu0440u043eu0441u0442u043eu0439 u043eu0442u043au0440u044bu0442u043eu0439 u043fu0440u044fu0436u043au0438, u043fu0440u044fu0436u043au0438 u0435u0441u0442u044c u043du0430 u0441 u044fu043au043eu0440u0435u043c u043eu0431u0440u0430u0442u043du043eu0439 u0441u0442u043eu0440u043eu043du0435 u0438u043bu0438 u043fu0440u044fu0436u043au0438 u0441 u0437u0430u0436u0438u043cu043eu043c. u041fu043eu0441u043bu0435u0434u043du0438u0435, u043au0430u043a u043fu0440u0430u0432u0438u043bu043e, u0438u0441u043fu043eu043bu044cu0437u0443u044eu0442u0441u044f u043du0430 u0442u043au0430u043du0435u0432u044bu0445 u0440u0435u043cu043du044fu0445, u0438u043du0430u0447u0435 u043au043eu0436u0430 u0431u044bu0441u0442u0440u043e u0438u0441u043fu043eu0440u0442u0438u0442u0441u044f.rnrnu041eu0447u0435u043du044c u043fu043eu043fu0443u043bu044fu0440u043du044b u043fu043bu0435u0442u0435u043du044bu0435 u043fu043eu044fu0441u0430. u041eu043du0438 u0443u043du0438u0432u0435u0440u0441u0430u043bu044cu043du044b u0438 u0434u043bu044f u043eu0442u043bu0438u0447u043du043e u043fu043eu0434u0445u043eu0434u044fu0442 случайни u0441u0442u0438u043bu044f, u043du0430u043cu0435u043au0430u044f u043du0430 u0438u043du0434u0438u0432u0438u0434u0443u0430u043bu044cu043du043eu0441u0442u044c. u0417u0430u043cu0448u0435u0432u044bu0439 u043fu043eu044fu0441 u0441u043eu0447u0435u0442u0430u043du0438u0438 u0432 u0441 u0437u0430u043cu0448u0435u0432u044bu043cu0438 u0442u0443u0444u043bu044fu043cu0438, u0432u044bu0434u0435u043bu0438u0442 u0432u0430u0441 u0432 u043bu044eu0431u043eu0439 u043au043eu043cu043fu0430u043du0438u0438, u0431u0443u0434u044cu0442u0435 u0443u0432u0435u0440u0435u043du044b!rnu0421u043fu043eu0440u0442u0438u0432u043du044bu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044crnu041du0435u043cu043du043eu0433u043e u043e u0441u043fu043eu0440u0442u0435. u0421u043fu043eu0440u0442u0438u0432u043du044bu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c u043cu043eu0436u0435u0442 u0431u044bu0442u044c u0438u0437u0433u043eu0442u043eu0432u043bu0435u043d u0438u0437 u0440u0435u0437u0438u043du044b, u043au0430u0443u0447u0443u043au0430 u0438u043bu0438 u0442u043au0430u043du0438. u041eu043d u0443u043cu0435u0441u0442u0435u043d u043bu0438u0448u044c u043fu0440u0438 u043du043eu0448u0435u043du0438u0438 u0441u043fu043eu0440u0442u0438u0432u043du043eu0439 u0438u043bu0438 u0434u0436u0438u043du0441u043eu0432u043eu0439 u043eu0434u0435u0436u0434u044b. u041fu0440u0438u0447u0435u043c, u0432u043e u0432u0442u043eu0440u043eu043c u0441u043bu0443u0447u0430u0435 u0440u0435u043cu0435u043du044c u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0431u044bu0442u044c u0441u043fu0440u044fu0442u0430u043d u043fu043eu0434 u0438u043bu0438 u0441u0432u0438u0442u0435u0440u043eu043c u0444u0443u0442u0431u043eu043bu043au043eu0439. u0422u0430u043au043eu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c u043cu0430u043bu043e u0433u043eu0432u043eu0440u0438u0442 u0434u0435u043bu043eu0432u043eu043c u0438u043bu0438 u043e u043fu043eu0432u0441u0435u0434u043du0435u0432u043du043eu043c u0441u0442u0438u043bu0435, u043fu043eu044du0442u043eu043cu0443 u0441u0442u0430u043du0435u043c u043du0435 u043du0430 u043du0435u043c u0437u0430u0446u0438u043au043bu0438u0432u0430u0442u044cu0441u044f, u043eu0441u0442u0430u0432u0438u043c u0434u0435u0442u0430u043bu044cu043du044bu0439 u0440u0430u0441u0441u043au0430u0437 u0430 u043du0430 u043eu0442u043au0443u043f u0441u043fu043eu0440u0442u0438u0432u043du044bu043c u0431u043bu043eu0433u0430u043c u0438 u0441u0430u0439u0442u0430u043c.rnu041au0430u043a u043fu0440u0430u0432u0438u043bu044cu043du043e u043du043eu0441u0438u0442u044c u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044crnrn tu0412u043e-u043fu0435u0440u0432u044bu0445, u043du0443u0436u043du043e u043eu043fu0440u0435u0434u0435u043bu0438u0442u044cu0441u044f u2014 u043bu0438u0431u043e u0440u0435u043cu0435u043du044c, u043bu0438u0431u043e u043fu043eu0434u0442u044fu0436u043au0438. u041eu0431 u044f u0432 u044du0442u043eu043c u0443u043fu043eu043cu0438u043du0430u043b u0441u0442u0430u0442u044cu0435 u043fu0440u043e u043eu0448u0438u0431u043au0438 u0432 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u043eu0434u0435u0436u0434u0435.рН tu0412u043e-u0432u0442u043eu0440u044bu0445, u043du0435 u043du0430u0434u043e u043fu0440u043eu0434u0435u0432u0430u0442u044c u0435u0433u043e u043fu043eu0434 u043bu0435u0439u0431u043bu043eu043c u0434u0436u0438u043du0441u043eu0432 u2014 u044du0442u043e u0434u0443u0440u043du043eu0439 u0442u043eu043d.rnrnu041au043eu0436u0430u043du044bu0435 u043cu0443u0436u0441u043au0438u0435 u0440u0435u043cu043du0438 u0443u043cu0435u0441u0442u043du044b u0432 u043bu044eu0431u043eu043c u043au043eu043cu043fu043bu0435u043au0442u0435. u0415u0441u043bu0438 u0432u044b u043du043eu0441u0438u0442u0435 u0448u0442u0430u043du044b u0442u0438u043fu0430 u0447u0438u043du043eu0441 u0438u043bu0438 u043au0430u0440u0433u043e, u0432u043fu043eu043bu043du0435 u043fu043eu0434u043eu0439u0434u0435u0442 u0440u0435u043cu0435u043du044c u0438u0437 u0442u043au0430u043du0438.rnrnu042du043au0437u043eu0442u0438u0447u0435u0441u043au0438u0435 u0432u0438u0434u044b u043au043eu0436u0438 u2014 u044f u0438u043cu0435u044e u0432u0432u0438u0434u0443 u043au043eu0436u0443 u0441u0442u0440u0430u0443u0441u0430, u0437u043cu0435u0438 u0438 u0434u0440u0443u0433u0438u0445 u0440u0435u043fu0442u0438u043bu0438u0439, u0441u043bu0435u0434u0443u0435u0442 u0438u0441u043fu043eu043bu044cu0437u043eu0432u0430u0442u044c u0441 u043eu0441u0442u043eu0440u043eu0436u043du043eu0441u0442u044cu044e. u041eu043du0438 u0438u043cu0435u044eu0442 u0441u0432u043eu0439u0441u0442u0432u043e u043fu0440u0438u0432u043bu0435u043au0430u0442u044c u0434u043eu043fu043eu043bu043du0438u0442u0435u043bu044cu043du043eu0435 u0432u043du0438u043cu0430u043du0438u0435 u043a u0432u0430u0448u0435u0439 u0442u0430u043bu0438u0438, u0435u0441u043bu0438 u0438 u0434u043bu044f u0432u0430u0441 u044du0442u043e u043du0435u0436u0435u043bu0430u0442u0435u043bu044cu043du043e, u043eu0442u043au0430u0436u0438u0442u0435u0441u044c u043eu0442 u0442u0430u043au0438u0445 u043cu0430u0442u0435u0440u0438u0430u043bu043eu0432. u0412 u0442u043eu0439 u0436u0435 u043cu0435u0440u0435 u044du0442u043e u043eu0442u043du043eu0441u0438u0442u0441u044f u043a u044fu0440u043au0438u043c u0440u0430u0441u0446u0432u0435u0442u043au0430u043c u2014 u043fu0440u0438u043cu0435u043du044fu0439u0442u0435, u0442u043eu043bu044cu043au043e u043fu0440u0438 u0434u043eu043bu0436u043du043eu0439 u0443u0432u0435u0440u0435u043du043du043eu0441u0442u0438.rnrnu041fu043bu0435u0442u0435u043du044bu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c u043fu043eu0434u0445u043eu0434u0438u0442 u0434u043bu044f u0440u0430u0437u043du044bu0445 u0441u0438u0442u0443u0430u0446u0438u0439. u041du043e u00a0u0431u0443u0434u044cu0442u0435 u0432u043du0438u043cu0430u0442u0435u043bu044cu043du044b u0441 u0444u043eu0440u043cu0430u043bu044cu043du043eu0439 u043eu0434u0435u0436u0434u043eu0439, u0442u0430u043a u043au0430u043a u0435u0433u043e u043eu0431u044au0435u043cu043du0430u044f u0442u0435u043au0441u0442u0443u0440u0430 u043cu043eu0436u0435u0442 u0437u0430u0433u043bu0443u0448u0438u0442u044c u0441u043au0440u043eu043cu043du0443u044e u043cu0430u0442u0435u0440u0438u044e u043au043eu0441u0442u044eu043cu0430.rnrnu0417u0430u043cu0448u0430 u0442u0430u043au0436u0435 u0434u043eu0432u043eu043bu044cu043du043e u0440u0430u0441u043fu0440u043eu0441u0442u0440u0430u043du0435u043du043du0430u044f u043eu0441u043du043eu0432u0430. u041au0430u043a u0432u044b u043fu043eu043du0438u043cu0430u0435u0442u0435, u0443u0434u0430u0447u043du0435u0435 u0432u0441u0435u0433u043e u0437u0434u0435u0441u044c u043au043eu043cu0431u0438u043du0430u0446u0438u044f u0441 u0437u0430u043cu0448u0435u0432u043eu0439 u043eu0431u0443u0432u044cu044e.u041au043eu043cu0431u0438u043du0438u0440u0443u0439u0442u0435 u0446u0432u0435u0442 u043fu0440u044fu0436u043au0438 (u0437u043eu043bu043eu0442u043eu0439 u0438u043bu0438 u0441u0435u0440u0435u0431u0440u044fu043du044bu0439) u0441 u0434u0440u0443u0433u0438u0445 u0446u0432u0435u0442u043eu043c u0430u043au0441u0435u0441u0441u0443u0430u0440u043eu0432: u0447u0430u0441u043eu0432, u0437u0430u043fu043eu043du043eu043a, u0437u0430u0436u0438u043cu0430 u0434u043bu044f u0433u0430u043bu0441u0442u0443u043au0430. u041eu0431u0440u0443u0447u0430u043bu044cu043du043eu0435 u043au043eu043bu044cu0446u043e u2014 u0438u0441u043au043bu044eu0447u0435u043du0438u0435.u0426u0432u0435u0442 u0440u0435u043cu043du044f, u0435u0441u043bu0438 u044du0442u043e u0434u043eu0441u0442u0430u0442u043eu0447u043du043e u0441u0442u0440u043eu0433u0438u0439 u0434u0440u0435u0441u0441-u043au043eu0434, u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0441u043eu0447u0435u0442u0430u0442u044cu0441u044f u0441 u0446u0432u0435u0442u043eu043c u043eu0431u0443u0432u0438.rnrnu0415u0441u0442u0435u0441u0442u0432u0435u043du043du043e, u0442u043eu043bu044cu043au043e u0432 u043au0430u043a u0432u0430u0448u0435u043c u0430u0440u0441u0435u043du0430u043bu0435 u043fu043eu044fu0432u043bu044fu044eu0442u0441u044f u0447u0435u0440u043du044bu0435 u0431u043eu0442u0438u043du043au0438, u0441u043bu0435u0434u0443u044eu0449u0435u0439 u043fu043eu043au0443u043fu043au043eu0439 u0434u043eu043bu0436u0435u043d u0441u0442u0430u0442u044c u0447u0435u0440u043du044bu0439 u043au043eu0436u0430u043du044bu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c. u0412 u0441u0442u0438u043bu0435 u0441u043cu0430u0440u0442-u043au044du0436u0443u0430u043b u0442u0430u043au0430u044f u0437u0430u0432u0438u0441u0438u043cu043eu0441u0442u044c u043du0435 u044fu0432u043bu044fu0435u0442u0441u044f u043fu0435u0440u0432u043eu0441u0442u0435u043fu0435u043du043du043eu0439. u041du043e u0432u0441u0435-u0442u0430u043au0438, u0447u0442u043eu0431u044b u0434u043eu0431u0438u0442u044cu0441u044f u0433u0430u0440u043cu043eu043du0438u0438 u043du0443u0436u043du043e u043fu043eu0434u043eu0431u0440u0430u0442u044c u0446u0432u0435u0442 u0440u0435u043cu043du044f u0432 u0442u043eu043d u0434u0440u0443u0433u043eu043cu0443 u0430u043au0441u0435u0441u0441u0443u0430u0440u0443 u0438u0437 u043au043eu0436u0438 u2014 u0440u0435u043cu0435u0448u043au0443 u0447u0430u0441u043eu0432,u00a0 u0431u0440u0430u0441u043bu0435u0442u0443 u0438u043bu0438 u0441u0443u043cu043au0435.rnrnrnu0427u0442u043eu0431u044b u0441u0434u0435u043bu0430u0442u044c u0431u043eu043bu0435u0435 u043du0435u0437u0430u043cu0435u0442u043du044bu043c u043fu0435u0440u0435u0445u043eu0434 u043a u0438 u043eu0442 u0431u0440u044eu043a u0440u0443u0431u0430u0448u043au0435 u043fu0438u0434u0436u0430u043au0443, u0447u0442u043e u0445u043eu0440u043eu0448u043e u043fu0440u0438 u043du0435u0432u044bu0441u043eu043au043eu043c u0440u043eu0441u0442u0435 (u0432u043eu043eu0431u0449u0435 u0434u043bu044f u0443u0432u0435u043bu0438u0447u0435u043du0438u044f u0441u0442u0440u043eu0439u043du043eu0441u0442u0438 u0441u043bu0435u0434u0443u0435u0442 u0438u0437u0431u0435u0433u0430u0442u044c u0433u043eu0440u0438u0437u043eu043du0442u0430u043bu044cu043du044bu0445 u043fu043eu043bu043eu0441u043eu043a u0432 u0432u0438u0434u0435 u043bu044eu0431u043eu043c), u043du0443u0436u043du043e u043cu0430u043au0441u0438u043cu0430u043bu044cu043du043e u0441u0431u043bu0438u0437u0438u0442u044c u043eu0442u0442u0435u043du043au0438 u0440u0435u043cu043du044f u0438 u0431u0440u044eu043a.rnrnrnrnu041cu043eu0436u043du043e u043bu0438 u043du0430u0434u0435u0432u0430u0442u044c u0443u0437u043au0438u0439 u043cu0443u0436u0441u043au043eu0439 u0440u0435u043cu0435u043du044c u0441 u0448u0438u0440u043eu043au0438u043cu0438 u0448u043bu0435u0432u043au0430u043cu0438 u0434u0436u0438u043du0441u043eu0432? u0414u0430, u0435u0441u043bu0438 u0432u044b u0441u043eu0433u043bu0430u0441u0443u0435u0442u0435 u0435u0433u043e u0441 u043eu0441u0442u0430u043bu044cu043du044bu043cu0438 u0434u0435u0442u0430u043bu044fu043cu0438: u043bu0430u0446u043au0430u043du0430u043cu0438 u043fu0438u0434u0436u0430u043au0430 u0441u0445u043eu0436u0435u0439 u0448u0438u0440u0438u043du044b, u0443u0437u043au0438u043c u0433u0430u043bu0441u0442u0443u043au043eu043c u0438 u0437u0430u0443u0436u0435u043du043du044bu043cu0438 u043cu044bu0441u0430u043cu0438 u0431u043eu0442u0438u043du043eu043a.rnrn“,“изображения“:{„@тип“:“ImageObject“,“адрес“:“http://stilnashka. ru/wp-content/uploads/2018/06/Modnie-muzhskie-remni-osen-zima-2017-2018-38.jpg“,“width“:3504,“height“:2336}}

Theme by Anders Norén