прически

Модерни къси прически

Дамски къси прически в модата в продължение на почти един век. Къса коса влезе в женската мода през 20-те години на ХХ век. Техните допринесли за появата на Първата световна война. По време на войната на жената, като в предната част и работа санитарками, бяха принудени кратко подстригват. За щастие, под прическа сестри на милосърдието прически се вижда. Косата на жената са били принудени да намалят и се дължи на епидемии, които отидоха на война. Понякога те дори обръсна косата и остави кратък таралеж.

Въпреки това, в следвоенните години модата на късите прически започва да се разпространява сред жителите на града. И ако преди символ на женската красота са били с дълга коса и плитки („spit – maiden красота“ — казват в Русия), на Двадесетия век е бил, без съмнение, беше къса коса.

Прически мода се сменяше в зависимост от времето. Но винаги е на мода са основните възможности на жените къса коса — Боб, пажа Боб и каскада.

Модерни къси прически за нашето време. Днес на мода все още продължава да бъде кратко каре като на преки и за къдрава коса, с бретон, така и без него.

Trendy short haircuts

Прическа – кратък Боб

Прическа каре, в класическия смисъл на думата – това е прическа, където коса и бретон (ако има), нарязани на равен права кройка. Графични прическа каре. В този случай косата, добавя той визуално тегло и обем. Тази прическа изглежда добре на тънка коса, защото това ги прави по-обемисти. Но още повече го украсява и добър тежка коса. Има варианти за прически каре как с прави коси, обрамляющими лицето, както и силно удължени предни кичури и съкратен задната част на главата.

Прическа каре изисква перфектен стайлинг, защото това изглежда, права и лъскава коса.

Каре може да бъде не само къси, но и със средна дължина. Спомни си обаче, прическата на Египетската царица Клеопатра, която също е ярък пример за това каре.

Trendy short haircuts

Добре изглежда класически Боб с бретон и къдрава коса. В същото време интересно да се прибират, когато бретон и коса в корените оправи, а краищата на косата завить.

Trendy short haircuts

През 2018 година на мода класическият кратък Боб с бретон както преки, така и на къдрава коса. Една от най-важните тенденции за сезона е каре с гладка коса в корените и къдрава сметка. Може да се носи каре без бретон.

На мода също каре с удължени странични кичури, а стайлинг в стил „лека slojnosti“. Като цяло, тази година малко небрежные подреждане и асиметрични прически са добре дошли не само магьосник, но и в прическите Боб и каскада.

Що се отнася до каре – друга тенденция на сезона-2018 много кратко и ясно контурите линии каре, но с нависающими тънки различен от основния цвят на косата.
Trendy short haircuts

Къса коса Боб

Класически кратко Боб прическа – подстригване с дължина до ушите, но може да е леко удължена. За такава прическа се характеризира с ясни контури и точен дебелина на парче. Най-добрата прическа Боб добре изглежда на преки косата.

Боб и Боб-каре са идеални за бизнес дами, така и за вечерта начин на фатална красавица.

На мода този сезон, както и в случай с каре, прическа Боб-каре с дълги странични кичури.

Още един скърцат сезона прическа Боб с коса и дълъг бретон, пенирани обилно върху дясната страна или от лявата страна. Мода, както и малко „неряшливая“ стайлинг, като оформяне разрошен от вятъра.

Trendy short haircuts

Да бъде модерен асиметричен Боб.

Trendy short haircuts

Прическа каскада най-естественото от трите допустими отклонения. В края на краищата, ако за прически Боб и каре са ясни контури, линията на рязане коса за тази прическа изглежда по-естествено. Прически каскада е характерно за женственост и мекота. Прическа каскада обособяването на „стълбище“. Контур прически елегантен и заоблени. И ако прическа Боб прическа е по-дълъг в предната част и по-кратък отзад, когато нарязани на дълги каскада косата отзад и по-къси отпред.

Trendy short haircuts

Подстригване на коса каскада може да бъде „случайно“ се е задал. Добре прическа изглежда и с закрученными навън краища направления на косата, което придава на целия нотка на романтика. Ако краищата направления на косата завить вътре, косата изглежда по-елегантно.

Прическа каскада много често има бретон – това е прическа или класическа, на права или наклонена. Прическа каскада може да бъде изработен за къдрава коса. В крайна сметка, тази прическа е подходяща за всички типове коса и за всеки тип лице. Той е универсален.

В 2018 година в модата къса пластове прически каскада. Предимство на такава прическа е способността на различни прически, които придават прядям различна посока, елементарно косата, повишаване или подчертаят отделни кичури коса.

Trendy short haircuts

Освен трите изброени по-горе прически в модата 2018 и много къса подстрижка „момче“, но задължително с акцент на бретон. Така че, бъдете модерна прическа с дълга гладка бретон и кратък затылком. Зачешется бретон на една страна. Може би бретон до цвета на косата, които ще бъдат добавени и ярки эпатажные цвят на една или няколко направления. Също така са на мода и е къса прическа с по-обемно и слоеста бретон. Бретон накратко, „момче“ прическа може да бъде повдигнат. Ето такава бретон при полагане се издига. И тя може да бъде дадена или вълниста или остри форма.

Но ако сте любители на шокиращи прически през 2018 година на мода отново Ирокезите, както и прически в стил пънк, когато косата на главата (шия и уиски) свежескошенного колкото се може по-кратък, и отгоре слага в Mohawk или дълги и добива напред бретон.

Trendy short haircuts

Theme by Anders Norén