мода

Модерни и красиви рокли с ресни

Тази История започва на границата в продължение на дълго време. Ресни краси не само дрехи, но и вечерни рокли модата, аксесоари, използвани в интериора.

През 20-те години на ресни беше изискан декор дрехи, в края на краищата, те са подходящи и силует е толкова лесен, че тя се нуждае от допълнителна украса, а сред тях, ресни е сред лидерите. 70-те години – ерата на хипитата. Свобода и независимост на младото поколение, подчертава стила на обличане, който процъфтява Бохемски шик. Пелерини, пончо, шалове, чанти, жилетки и поли – всичко е украсена с ресни.

Днес ресни-отново на мода. И трябва да кажа, че това не е първият сезон, когато тенденцията отново ресни.

Каква рокля ресни дизайнери предлагат в сезон пролет-лято 2018?

Ресни могат да бъдат различни: дълги и къси, де подолы рокли или на отделни части и може да се използва като основен материал за шивашки рокли.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Наим Хан, Сали Лапуэнта, Келвин Клайн

В новия сезон 2018 г. на върха на популярността дълъг бретон. Почти всички модели на рокли с ресни, с цилиндрична форма, изглеждат луксозно и така да намерите рокля за бала или сватбена рокля е много лесно, особено в рокля през нощта.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Наим Хан, Ели Сааб

Някои от най-красивите официални модели можете да видите в колекциите на marchesa, с, Зухаир Мурад и Моник Люлье, която е отлична комбинация от дантели, ресни, окото и бродерия изглежда ефектно и елегантно.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Monique Lhuillier, Сачин Баба, Зухаир Мурад

Рокли с ресни под формата на яка се срещат в много колекции, но особено много от тези модели в Наим Хан.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Наим Хан

Къса рокля с струящейся ресни на отделни елементи рокли придава на фигурата крехкост и женственост. Ресни елементи ще направят вашата начин е лек, елегантен и дори малко страхотна. Красива ресни може да заеме достойно място в стилни Коктейлни рокли. Днес известни дизайнери го използват като декор.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Зухаир Мурад

Ресни може да бъде от всякакъв материал: кожа, велур, естествена коприна или от тъкан с необичайна текстури. Ресни може да бъде под формата на тънки нишки или под формата на нарязани на ивици, пъстри „юфка“ или нанизанными на нея лъскави мъниста. При създаването на ресни интериор, трябва да се помисли, че къса на конци бретон може визуално увеличаване на обема, а дългите обратното – да се намали и да направи фигурата по-тънък.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Келвин Клайн, Калвин Клайн, Дейзи Shel

Ресни и пискюли. Всяка проява ресни стана актуална през пролетта и лятото на 2018 година. Например комбинация с бретон и кичури в актуални модели представляват сложен вариант.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Сачин Баба, Kitx

Стилове на рокли, в които съответните ресни се различава. Изглежда ли ви познато ресни, рокли в етнически стил, военен, държава, или Бохемски стил, но в ежедневните рокли и рокли в ретро стил, не по-малко вярно.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Лое, Monse

Ресни се превърна в един от водещите декоративни тенденции в света на женската мода.

Какви аксесоари трябва да носят рокли с ресни

Стилна рокля с ресни, може да допълни изискан чанта и ръкавици от кадифе или коприна, оригинални шапки и модни обувки. Шапката може да бъде както на малките, така и широка периферия. Оригинално украшение на главата си, ще бъде красива ленти, с ниспадающими двата края или лента, украсена с цветя, пера, пайети или бантиком.

Ако е трудно да се създаде изображение с рокля с ресни, имайте това предвид, – всички елементи трябва да бъдат повече от един цвят. Най-добрите портмонето ще станат чанта-плик.

Достоен за декорация на вечерните начин ще стане луксозна кожа горжетка или боа, мъниста или ярки лък. Помня времето на Великия Гэтсби-това е много популярна украса, и след това е дълга перлена огърлица (окачване).

А обувките? Подходящ за обувки с токчета „Луи“ или петата „изстрел“.

Ако знаете как да плета, то със сигурност знаете, че обвързването на ресни или тъкат ръчно достатъчно просто. Така може да бъде украсена с ресни на дрехи от миналия сезон.

В новия сезон на духа на Дивия Запада и етническата култура на Аляска и африкански племена общо с безудержных партита на Великия Гэтсби, така зашеметяващи вечерни рокли, заобиколен от дълги ресни.

Fashionable and beautiful dresses with fringe
Алис Оливия, Рейчъл Комей, Келвин Клайн

Theme by Anders Norén