Модерни цветове 2019 г.: снимка

днешните тенденции на модата бързо се променя, но правилната комбинация от цветове в дрехите все още играят основна роля в ефективното и късмет, получени в резултат на изображението. Цвят 2019 и модни тенденции се състоят от огромен брой комбинации. Голямо значение има също и умението да комбинират цветове, които имате в предвид. Обикновено, момичета и жени са сред най-любимите си нюанси има не един, а няколко, ами и като жена ги използва в своите образи, външния му вид, колкото естетически, той ще изглежда отвън.

Естествени и натурални нюанси в цветовете 2019 г.

Основните цветове през следващата година ще бъдат такива, които са присъщи на самата природа. В такива цветове, и може да прекара Нова година. Тези нюанси са достатъчно ярки, наситени, предават цялата пъргавината и дълбочина на красотата на света. Всички цветове, които създават атмосфера на оторванного от цивилизацията природа, независимо дали е тих гъсталака на гората или на Райски остров в голямо море.

Сред най-ярките цветове на pantone за следващата 2019 седемте основни, които ще определят целия спектър, модерно през следващата пролет и лято:

Цвят гренадин

Това е червена, която остава винаги актуална в продължение на няколко сезона. Тя не е дълго и ефектно изглежда страхотно в най-различни стилове и в комбинация с безброй нюанси на един спектър (например, жълт или оранжев). Съвременните дизайнери непрекъснато експериментират с този цвят, смяна на тон, като я прави по-агресивни и атрактивни, като се използва възможността за затъмняване, която граничи с лилави (снимка 1).

The trendy colors of 2019: photo

Цвят гренадин

Въпреки това, стилисти препоръчват да не се носят червени наситени цветове руси жени и момичета с много светла кожа. Важно е също така да използвате аксесоари, които са твърде близо до лицето си, той само влошава външния вид на вашите дрехи, тъй като тази комбинация не е съвсем подходящо.

Във всички останали случаи, Гренадини са идеални за празнични вечери, така и за ежедневието. Например, дъбени момичета, или тъмната природа, е почти задължително да има в гардероба си неща червени нюанси, тъй като това само ще подчертае своите силни страни, красиво лице и естествен чар. Можете да вземете прости дрехи, но и с комбинирани няколко нюанса на фуксия, бордо, и т.н.

The trendy colors of 2019: photo

По подобен начин, можете да използвате гренадин в аксесоарите, той добре се комбинира със сиво и повечето нюанси на червено (като виното).

Цвят на порт

Този благороден и дискретен в същото време цвят е подходящ за дрехи, които са подходящи за носене през по-хладните месеци или в облачно време (снимка 2). Той е тъмен, но той буквално излъчва топлина, много приятна и няма да дразни очите. Прости неща, че цвета не трябва да се носят момичета с тъмна кожа или червена коса. Тази комбинация да се окаже твърде тъмен, разрежда начин на по-ярки нюанси или добави подходящи аксесоари. Но не трябва да се включат и да влиза в друг цвят, тогава е по-добре да се разрежда появата на тонове от същия спектър.

The trendy colors of 2019: photo

Цвят на порт

The trendy colors of 2019: photo

Цвят на порто е много подходящ за връхни дрехи, най-вече защото облекло, направена с помощта на този оттенък, създадени с помощта на тежки тъкани.

Цвят Pointe Обувки

Този нюанс на определен разнобой, това е най-спорен в предстоящия сезон. През зимата и есента, този цвят се счита за най-ефективни и успешни. Момичета с тъмен оттенък на кожата трябва да проявяват изключително внимание и старание в работата с цветовете.

The trendy colors of 2019: photo

Цвят Pointe Обувки

С еднаква точност трябва да се обърне към указанията, които искате да комбинирате с този цвят, защото намери перфектна хармония с тази цветовата гама е изключително трудно, защото обувките са много неясни цвят, и много други, той отхвърля. Така че, ако не Можете да изберете нюанси, които могат да се комбинират с Пуантами, най-добре е да го нося просто, като това аксесоари.

Цвят на маслото

Цвят на маслото-това е спокоен нюанс на кафявото, подобна на пюре, мляко, шоколад (снимка 3). Този цвят е подходящ за блондинки и брюнетки, е фактът, че универсален и най-бои с него е свободен да се комбинират. Така че, облечен в цвят, мазна в твърда форма, така и разреждане с други, включително и цветни аксесоари.

The trendy colors of 2019: photo

Цвят на маслото

The trendy colors of 2019: photo

Най-добре е да се използват нюанси на един и същи обхват, и на цвят масло, но то е добре хармонира с черни, бели и червени цветове. Така че с този цвят може да желаят да експериментират, в резултат на това може да се получи уникален и оригинален начин.

Морето божур

Този цвят ще бъде най-основните модни тенденции през 2019 г., тъй като повечето дизайнери виждат го на равна нога с класически нотки, на базата на която се изгражда цялата фэшн среда.

The trendy colors of 2019: photo

Морето божур

Флот божур може да замени стандартните цветове бяло и черно. Поради факта, че сянката е доста дълбоки и тъмни цветове, той може да помогне в точното време, за момичета, които искат да се скрият недостатъците на своята фигура. Визуално, морето божури за отслабване и в някои стилове дори и добавяне на растеж, така че, за да го използвам в предстоящия сезон препоръчва на повечето дизайнери (снимка 4).

Неутрален сиво (сребро)

Грей универсален в комбинация с какъвто и цвят, и изглежда добре за повечето модели рокли и кофточек (снимка 5). Стилисти препоръчват на всяко момиче да има в гардероба си няколко дрехи с такъв цвят. И това е сив цвят лесно се съчетава с други цветове в спектъра на мода тази година.

The trendy colors of 2019: photo

Неутрален сив

The trendy colors of 2019: photo

Въпреки това, този цвят се препоръчва да се разрежда по-ярки и наситени онези момичета, които имат бледи кожа, защото в противен случай просто ще се слее с моята дрехи. Но темнокожей жените и брюнеткам има какво да се страхуваме – този цвят само ще добави пикантност на вашия външен вид.

Сенчеста смърч

Този цвят напомня на сянка пролетта мъх или дълбоки морски водорасли. Цвят на сенчестата евро (снимка 6) изглежда също толкова естетичен и ежедневни облекла и вечерни рокли за излизане на светлина.

The trendy colors of 2019: photo

Сенчеста смърч

Специално благородството на този цвят дава смуглых момичета, които предпочитат да носят го. Той прекрасно съчетава със златни нюанси пясъчни тонове. Докато блондинки и ярки, момичетата трябва да бъдат внимателни, сте тук, защото не всяка от тях може да бъде всяко сенчесто дърво.

Есенен кленов

Най-модерен оттенък в следващия сезон е признат за ярко-оранжев цвят, наречен есенен клен (Снимка 7). Този цвят е доста наситен, но не до такава степен, че е очевидно.

The trendy colors of 2019: photo

Есенен кленов

Ако дрехите са в меки пастелни цветове, или официално черно-бял, наситеност и оттенък със сигурност ще трябва да включи в гардероба си. Той перфектно съчетава в себе си класически цветове, можете дори да използвате ефекта на контраста – за да се свържете есенен клен с други нюанси на цветовете. Това е, например, тюркоаз.

Какво се подчертае в цветовете на следващия сезон

Модните тенденции в цветовете на 2019 г., посочва, че през следващата година ще бъдат много популярни пудровые нюанси. Сред тях най-модерните и популярни ще бъдат следните:

    тюркоаз; цвят увядшей изумруд, бледо розово.

Този цвят ще модерен в ярки варианти и в тъмното.

The trendy colors of 2019: photo

През 2019 г., много дизайнери препоръчват на жените да носят копринени дрехи в пудровых нюанси. От този спектър може да се направи и аксесоари, защото те са идеални за снимки. Можете да вземете само едно нещо от шкафа и най-пасва на нейния нов облик. По същия начин, женски гардероб стилисти съветват през следващия сезон, за закупуване на дрехи и аксесоари, с пясъчен цвят. The trendy colors of 2019: photo

Кафе оттенък.

Сред най-добрите нюанси са следните:

    пастельно-бежово; цвят кафе; кремав оттенък; прозрачен пясък.

Стилисти препоръчват да се даде предимство на многослойни поли и поли във формата на „слънцето“. Ако използвате органзу в комбинация с пясък нюанси, този плат ще разкрие цвят. Пясък най-добре ще се комбинира сив. Този образ ще изглежда оригинално и много внимателно. Пудровых нюанси, подходящи за обувки, например балет апартаменти или високи обувки. Те и двете изглеждат неутрални и по-делови.