маникюр

Модерен сватбен маникюр пролет-лято 2019 снимка

По този начин, сватбата беше на необходимото ниво, е необходимо предварително да обмислят всички детайли: празнична прическа, рокля, аксесоари, не е последната роля на тези лекарства е сватбен маникюр. Красиви нокти привличат вниманието, така че ще се вижда на видео и снимки.

Какво ще бъде популярно в новия сезон пролет-лято 2019? Как да не се бърка с избор на цвят или форма на нокти? За това и много други неща в нашия преглед.

Да се съсредоточи върху формата

Е пряка форма на ноктите през новия сезон-това не е на мода. Също така не са в тенденция на „котка“, „птици“ или скосени нокти. Основната тенденция 2019 г. – естествеността. Какво можете да оферта за маникюр:

    Овални; бадеми (за по-големи форми).

Но какво да правя, ако овал не ви харесва? Препоръчват се омекоти формата на ъгли, за да се отървете от досадните сметка.

Но не следвайте сляпо модата. Ако имате широка форма на нокътната плочка, за визуално стесняване да я кръг площад. При нанасянето на лак се оттегли на няколко милиметра от страна на ролките. В резултат на това вие ще получите елегантен, Дълъг нокът.

Собственик на малка кръгла чиния понякога се притеснявате за формата. Няколко милиметра от свободния край и заоблени ъгли, визуално да удължат ноктите.

Цветова схема за празнуване

Сватбен маникюр винаги е различно от ежедневното. Тук е била използвана специална палитра от цветове, декоративни елементи, които в ежедневието си не е много на място.

Френски маникюр

Френски пастелни цветове – вечната класика, която ще ви помогне да създадете нежен образ на булката. Направете това като дълга и кратка форма на нокътя.

Модни цветове за новия сезон пролет-лято 2019:

    Бежово, розово; мента; синьо небе; праскова; бледо лилаво, корал.

Начин на невинна булка не сте доволни? Ние предлагаме екстравагантни фен-френски маникюр – от връхчетата на ноктите трябва да бъдат ярки и се открояват богата цветова гама.

Един от най-популярните тенденции на новия сезон е маникюр с ефект наклон (омбре) – растение, дантелени мотиви. Преходът от един цвят към друг изобразени всичките си нокти, а под формата на нежни вълни от кутрето до голямо изменение.

Проблясъци На Луната

Лунен маникюр-това е огледален образ на френски. Сватбени стилисти препоръчват се даде предпочитание на естествените цветове. Но ако празничен костюм ярки или имате някакви лъскави детайл, а след това можете без угризение на съвестта да се използват наситени цветове.

Какво може да предложи на булката? Не забравяйте за значението на празника-това не е корпоративно събитие или парти в нощен клуб.

Малко off, „Луна“. Между полукръг и основен цветови контраст нарисува арка. Тя е украсена с кристали, пайети. Този панел трябва да отговарят на годежен пръстен и отговарят на сватбена тематика.

Между другото, може да се комбинира лунен маникюр с френски. Това означава, че в същото време се съсредоточи нашите лак дупка и върха на ноктите. Актуални са както ярките, наситени цветове и приглушени тонове. Може да се използва прозрачен основен слой.

Рамка

Елегантен, прост маникюр за сватба изглежда просто шик. Специалистите препоръчват да го комбинирате с лесен френски маникюр или луната нийл-арт. Да играе на това контрастира, избирайте светли цветове. За да добавите пръстен с нокът с различен цвят, фолио, кристали, рисунки. Не се страхувайте да привлече вниманието към ръцете.

Украса

Всеки празничен маникюр ще изглежда прост, без декоративни елементи. Така че имиджмейкеры всеки сезон чесане главите, за да излезе с това. Но ако си мислите, че на сватба-това е много специален празник за момичета, принадлежи към дизайна с най-голяма грижа.

Рисунки

С помощта на оригинални щампи, мотиви могат да променят обикновено ноктите до неузнаваемост. За провеждане на сватбени церемонии на действителните следните причини;

    Мотиви от дантела; сватбени атрибути (пръстени, гълъби, на булката и младоженеца), цветя, снежинки.

Не обичам ажурни картинки? Препоръчвам геометрични изображения:

    Завои; ленти; вълна.

Основната тенденция на сватбен маникюр – акцент върху безименния пръст. Докато останалата част на ноктите да направи по-малко видими. Ако в премяна има перла, можете да сложите снимка с седеф пайетки под формата на мъниста. Те са напълно ще се слее с роклята, създават празничен вид.

Bulk нокти

Искате модерен сватбен маникюр? 3D ноктите изкуство през новия сезон остава в тенденция към намаляване. Необичайни триизмерни елементи ще създаде оригинален дизайн, който придава уникалност на образа на булката.

В създаването на сватбен маникюр, чрез:

    • Моделирующий гел; мъниста; кристали (кристали и големи структури).

Съраунд дизайн се прави само с един пръст (пръстен). -Вашата задача е да се подчертае основният стил на маникюр.

И така, ние разгледахме основните тенденции на сезон пролет-лято 2019. Избора на един модерен маникюр, не забравяйте, че той трябва да бъде в съчетание с рокля и прическа. Да Не се прекалява с декоративни елементи, в противен случай изображението ще перегружаться.

Theme by Anders Norén