Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Сватбен грим – едва ли не е основната съставка на образа на булката. По-основното може да бъде само на сватбена рокля. Днес ние ще споделим няколко съвети за избора на грим и снимки ще ви покаже как да изберете грим за такова значимо събитие.

Несъмнено, всяка булка още преди деня „Х“ в интернет има стотици снимки в търсене на перфектния сватбен грим. За да се концентрира върху всеки грим не е много добра идея. Основният ключ към ефектен грим, който ще Ви помогне да се изправи – подбор, основан на външни характеристики и особености. Така че днес, по примера на снимка, ние ще ви кажем как да изберете грим, който ще е идеален за вас. През 2016 г., лекота играе важна роля в сватбен грим: лек, но ярък грим на очите, nadowa устните, широки, гъсти вежди и лек руж. Сега ще видите за себе си!

Модерен булчински грим: Вариант 1

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Булката е избрал за себе си добър грим: леко подчертани вежди, и добави Nudewww червило. Освен това, той правилно е определил очите, избора на бронзово-кафяв оттенък. Той подчерта дълбочината на нейните сини очи. Искам да добавя малко руж за лице изглеждаше не по бледа, но всичко друго е отлично.

Модерен булчински грим: вариант 2

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Красив, мек грим, който подчертава най-добрите черти на лицето на булката. Момиче подобрала модерен нюанс на червило пудрово розово на цвят морско, като по този начин се подчертава неговата плътни устни. Тук възниква един много деликатен руж, който липсваше в предишните булки. Булката е избрал лек опушен в кафяви цветове, и не губи нищо: те идеално се съчетават с янтарными очи.

Модерен булчински грим: вариант 3

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Тази булка истинска Снежанка! Момичета цветотипа „зима“ блестяща порцеланова кожа, тъмна коса и светли очи. Булка-това е добре подбран цвят сиви сенки за очи, подходящ сиво и сиво-сини нюанси. Студено-розово червило цвят подчертава също я порцеланова кожа и играе в контраст със сиви сенки.

Модерен булчински грим: вариант 4

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Перфектен грим sudovy! За грим на очите, булката е избрала розов, прозрачен цвят, и с топли кафяви сенки на клепачите. Този трик използват всички гримьори, за да увеличите визуално очите и „отваряне“ на тях. Тънка стрелка, която малко растушевывали, създадоха илюзията за естествени буйни мигли.

Модерен сватбен грим: вариант 5

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Ако искате да направите модерен сватбен грим със стрелки, тогава обърнете внимание на тази опция. Момиче рисува-добри стрелките за моята форма на очите, допълни светлина, играта на сенки върху горния и долния клепач и малко оттенила клепачите блестящо кафяви сенки.

Модерен булчински грим: вариант 6

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Лесен smokey очите – още един вариант на грим на очите за младоженци. Но бъдете внимателни с тази козметика лесно се прекалява и не от стрес, а напротив, за визуално намаляване на очите. За този сватбен грим за очи ще отговарят на всеки nadowa червило. Да последват примера на едно момиче: тя подчертава скулите блестящ хайлайтер, а не на руж.

Модерен булчински грим: вариант 7

Trendy wedding makeup: 7 best ideas (photos)

Както можете да видите, булката лек сватбен грим: леко пенирани вежди, лек грим на очите и лек нюанс на червило е подобен на цвят балсам за устни. Този грим е идеален под лека струящейся сватбена рокля.

Показахме ви някои примери за сватбен грим. Вземете си бележка и да покаже своя сватбен гримьор. Ние желаем ви най-вълшебната сватба! Да бъде най-неустоим!