маникюр

Модерен педикюр: 10 стилни идеи за есента

Днес в нашата статия ще ви запозная нова мода есен педикюр 2018 г., а също така ще бъдат представени снимки на най-стилните идеи от водещите дизайнери на ноктите.

Ако маникюр-това е преди всичко красотата, педикюр изпълнява превантивна задача. Обикновени или обрезной маникюр, премахва натоптыши, мазоли, премахване на врастнали нокти и други неприятни усещания, свързани с неудобните обувки или пеша.

Много момичета избират необичаен дизайн педикюр само през лятото, и през сезона, когато престава да останат затворени, те предпочитат твърди подови настилки. Стилисти, на нокътната индустрия като цяло, за да се избяга от ежедневието, и всяка година те се предлагат все по-интересни продукти на дизайн педикюр в есенно-зимния период.

Красиви за есента на 2018 г.

Предлагаме Ви топ 10 на най-стилните дизайнерски идеи в модата на есента педикюр 2018 г., представени по-долу в описанието и на снимка.

Кристали и дълбоки наситени цветове

Френски педикюр

Съвсем наскоро, на френски е украса на пръстите. Много избират класически вариант на френската усмивки – той винаги остава еталон за стил и красота. За тези, които предпочитат оригиналната украса, ние предлагаме да видите снимки новости през 2018 г., където дизайнери ще представят нови идеи за модерен френски педикюр с декорация.

Много интересно изглежда френски рисунки на есенната тема. Обикновено равен на палеца, или няколко по-малки. Популярни мотиви тази есен – листа, капки дъжд и диви цветя.

Класически френски педикюр

Французите обичат да украсяват кристали. И тази есен не прави изключение. Обикновено за украса на палеца. От камъни с различен диаметър се разстила модел, те оградена от линия усмивка или едно изолирано дупка.

На мода тази есен и цветен френч. Стилисти предлагат се използва като базово покритие – лилаво, тъмно синьо, бордо, черен, череша, нюанси.

Шарени педикюр

Мода тази година морската ивица и премина през есента педикюр. Що се отнася до цвета, то тук специални ограничения няма. Добре дошли контрастни и наситени цветове, така и успокояващи неутрални цветове.

Педикюр с вертикални ивици

Украсете педикюр може да се превърне в украса на кристали и блестящ прах, прах, фолио. Изглежда страхотно и комбинация от шарени педикюр на големия пръст на крака с цветен покритие на други пръсти.

Ленти за дизайн на ноктите, педикюр, може да се поръча във всяка желана посока.

Монохромен педикюр

В последните години за педикюр използвате често гел-лак или шеллак. Тяхното предимство е в разнообразие от цветове и дълготрайност. Този педикюр се запазва без никакви чипове и пукнатини 3-4 седмици, което е много удобно и практично.

Твърди педикюр в модни цветове

Монохромен педикюр е важно да изберете модерен нюанс. Стилисти в този сезон предпочитат дълбоки наситени цветове. Сред тях, синьо, червено, сиво, зелено, синьо, смарагд, корал.

Монохромен Steyn

Отделен ред могат да се разграничат матиран тенденция ноктите мода 2018. През есента, когато тен на кожата си, матови нюанси изглеждат невероятно. Предлагаме Ви да опитате най-популярните цветове на този сезон са сиво, синьо, зелено, plum, purple, теракот.

Красива комбинация от матирана и лъскава

Черно-бели рисунки

Този цвят дуо е най-добрата не само за педикюр, но и изобщо във всяко въплъщение. Не е чудно, че дизайнерите използват две от тези цветове, за да създадат истински шедьоври. Каним Ви да видите снимки с черно-бели рисунки за нокти, ние предлагаме Нийл-стилисти тази есен. Насладете се на, и, разбира се, да отнеме няколко стилни идеи за реализация.

Черно-бял педикюр

Много ефектно изглежда черно-бяла палитра в техниката Омбре. Бели точки на черен фон украсяват краката си и да избягате от есенни дни.

Не по-малко интересно изглеждат и други нокти, включително геометрия, модели, цветове, капки.

Блестящ

Абсолютен фаворит в този сезон. И тази тенденция ще сребърни нюанси. Космически ефект и магическо сияние, за да създаде брилянтен, гел-лак, пясък, tirki, наклон, kwafubesi, фолио, пайети.

Педикюр с огледално покритие от сребрист

На снимката са показани варианти, най-модерните сребърни педикюр 2018.

Маникюр с камимусуби и пайети

Пране

За разлика от летния педикюр, през есента и зимата на пигмент се нанася върху черна основа. Следователно, влиянието на тъмните преливник, който е толкова обичан от всички дами. Нищо чудно, пране се превърна в една от най-популярните методологии за този сезон. Често се купуват за специални случаи.

Педикюр с tirkai

Юки

Проблясващ ефект на ноктите, може да бъде постигнато с помощта на тези фин блестящи люспи Юки. Това, всъщност, най-добрият метална утайки, плътност, наподобяващи невесомую пушинку. За разлика от tirki, частици, много повече, отколкото Юки.

Педикюр с модата, Юки

Те се прилагат, като правило, на ноктите в хаотичен ред точно на незастывший слой на основното покритие. Можете да опитате да направите педикюр с големи люспи, което само по себе си ще е много оригинално.

Дизайн с Юки

Да играе

„Котешко око“, „Омбре“ и други популярни методики магически переливы привличат много фенове.

Котешко око и кристали

Тази есен, обърнете внимание на тъмни наситени цветове. Невероятно красиви переливы черно с тъмно зелен, бордо, синьо, лилаво.

Педикюр с переливом

Кадифе

Матиран кадифен ефект осигурява специално покритие, като се използва смес от стадото, декоративен пясък, прах.

Педикюр с ярко кадифе лента

Един от тези средства се нанася върху основен покритие. Изберете модерен цвят и смело да покажете своя зашеметяващ velvet педикюр!

Кадифе педикюр

Надявам се, че са успели да намерят вариант дизайн мода есен педикюр. Ние сме сигурни, че той не само ще подчертае Вашата индивидуалност, но и се превръща в източник на удоволствие и добро настроение!

Theme by Anders Norén