Вратовръзка – модерен и стилен аксесоар, без който е невъзможно да си представим класически костюм. В новия сезон се използва не само за създаване на бизнес, така и за ежедневните си възгледи. Обичам всекидневен стил? Страхотно! Изберете вратовръзки с необичайни щампи, ярки цветове. Този декоративен елемент от облеклото е в състояние да украсят ежедневния начин, да го направи неповторим и оригинален.

Материал

Fashionable mens ties 2018-2019

Качеството на материала и плътността на тъканите зависи от това, колко дълго той ще носи вратовръзка, външния му вид. Хубава вратовръзка могат да бъдат определени на допир. При производството на мъжки аксесоари производители използват вълна, жакард, коприна, сатен, кожа. Избор на вратовръзка, имайте предвид сезонността чорапи. Ако това лято след това равенство трябва да бъде от естествена коприна, за зимата е по-добре да се предпочитат вълнен продукт.Fashionable mens ties 2018-2019

Копринени вратовръзки. Материалът, от който вратовръзка също е от съществено значение за външния си вид и качество. Голяма част от вратовръзка в бизнес стил, изработени от естествена коприна, която се счита за традиционно кърпа за направата на тези аксесоари. Вратовръзка от коприна може да се носи по всяко време на годината.Fashionable mens ties 2018-2019

Кашмир вратовръзки. Пуловери от кашмир – най-недооценен сред всички други материали. Вълнен вратовръзка-добър избор за есенния и зимния гардероб. Той е приятен на допир и изглежда много елегантно.Fashionable mens ties 2018-2019

Памучни вратовръзки. Вратовръзки изработени от памук, подходящ за пролетта и лятото. Памук смята за по-прости и ежедневни материали. Памучни вратовръзки са много леки и те не трябва да носят строги делови костюми.Fashionable mens ties 2018-2019

Бельо вратовръзки. Вратовръзки от лен, също така ще има повече за летните месеци. Те са много леки и твърди на допир. Вратовръзки от лен може да се комбинира с тънки памучни ризи и костюми от рогожки. Те са предназначени за носене през лятото. Обикновено те са тесни, с квадратна в края.Fashionable mens ties 2018-2019

Вратовръзки изработени от коприна-сурови. На основата на този материал, сега е много рядко, въпреки че този вратовръзка може да се носи по всяко време на годината, въпреки че е най-добре той изглежда в костюм от лек плат.

Fashionable mens ties 2018-2019

Размер

Fashionable mens ties 2018-2019

Дължина на класически десени варират от 130 до 145 виж подходящата вратовръзка трябва да затвори на ключалката на колана си в завязанном състояние. Високо на мъжете се препоръчва да вържеш вратовръзка възела „Уиндзор“ и да закупите на дълга. Ширината на вратовръзката може да бъде избран в зависимост от размера на гърди. Колкото те са по-широки, толкова по-широк и вратовръзка. Универсален размер аксесоар девет инча. Не забравяйте, че размерът на вратовръзка е податлив на растежа и структурата на мъже.

Fashionable mens ties 2018-2019

Стилисти съветват да се купуват и съчетават в себе си оригинални вратовръзки с жилетки, ризи и връхни дрехи, якета, бомбер, кожено яке и дори с жилетка. Обувки и аксесоари трябва да са с връхната точка: избор на цветове, текстури, материали, форми.

Декор

Fashionable mens ties 2018-2019

Основната характеристика на 2018-2019 връзки – необичаен декор, контрастни рисунки, щампи, мотиви, етнически мотиви. Модники ще дойдат в удивление да открият, че много дизайнери в своите колекции представиха връзки в различни нюанси с луксозни ръчно изработени бродерии с пайети, декоративни ципове и дори скъпоценни камъни. Тези уникални проекти ще оценят мъжете, които обичат да експериментират със собствен стил.

Цвят

Fashionable mens ties 2018-2019

Не забравяйте, че цветът на вратовръзката винаги се адаптира към цвета на ризата и костюма. В сезон 2018-2019 стават модерни контрастни модели. Водеща позиция заема черно, сиво, синьо. Мъжете, които предпочитат ярки аксесоари, по-добре да остане в лилаво, червено, синьо, лилаво, оранжево, кафяво аксесоар. В модата, бели вратовръзки, корал, изумрудени нюанси.

Fashionable mens ties 2018-2019
В тенденцията различни орнаменти, народни мотиви. Най-популярната фигура в 2018 – 2019 вертикални, диагонални, хоризонтални ивици. Такива модели могат да бъдат намерени на марката Келвин Клайн. Ярка тенденция на сезона – вратовръзки в клетката. Това може да бъде шах, шотландски фигура, полегати линии.

Fashionable mens ties 2018-2019
Връща позицията на шарките в малка точка и грах. Вратовръзки цветове такова лекомислено и официално. Обърнете внимание на ефектните модели – вратовръзка с цвят на графит с черен грах изглежда здраво и вярно. Ориенталски мотиви, абстрактни щампи създават романтична и смел начин. За да бъде популярен за эпатажа модели: вратовръзка с образа на банкнотите. Модни вратовръзки, независимо от техните цветове привличат вниманието и посочи мъжки черти.

Основните различия връзки във форма

Fashionable mens ties 2018-2019

Не е чудно, че всички бизнесмени носят вратовръзки? Той може да се използва, за да спечели от бизнес партньори, или, обратно, „затворени“, мълчаливо се намекваше за несъгласие в разговора. Така че силата и възможностите на този аксесоар е много голяма. Коя вратовръзка да изберете?

Вратовръзка – частта, която държи консерватизъм. Понякога е трудно да се намерят разлики от модели на различните сезони. Само опитни трендсеттеров да намерят разликата. Това изглежда така:Fashionable mens ties 2018-2019

Ширина аксесоар.

    • Модните тенденции непрекъснато се менят. Актуалност придобиват широки завязки, след това тесни. В есенно-зимния сезон 2018-2019 мода се характеризира с лоялност, сдържаност. Образци на модата се съхраняват средни стойности: в най-широката част на не повече от десет сантиметра, твърде дълги и къси – губят значение. Тези модерни вратовръзки за мъжете добре се вписват в ежедневния начин, да актуализира на официалната си дрехи. Идеален под плетени жилетки, сака, дънки.

Fashionable mens ties 2018-2019Внимание се обръща на възел.

    Тя не трябва да бъде прекалено стегнат мека. Трябва да се научат на изкуството за връзване на аксесоар.

ПеперудаFashionable mens ties 2018-2019

Вратовръзки вратовръзка за мъжете по-рано е бил използван само по специални поводи. Но в следващия сезон те ще бъдат от значение, и дизайнери съветват да ги използват при създаването на случаен поглед и се носят с жилетки и плетива. Наистина смели, а понякога и големи цветове мода папийонка, който е в състояние да ви на фона на хората около вас.

Вратовръзка-кърпичка

Fashionable mens ties 2018-2019

Този аксесоар изпълнява функции на маточната кърпичка, навързани като вратовръзка. По дължина и ширина и външен вид, той се различава от класическата вратовръзка. Често шийни шалове за мъже от най-благородните тъкани. Тази вратовръзка, предназначени за специален повод: сватба, церемония.

Вратовръзките в райе

Fashionable mens ties 2018-2019

Лента, разположена диагонално на вратовръзка-печеливша се използва за отпечатване. Мъжка вратовръзка от този вид може да бъде важен елемент на различни групи. За костюми, както и миналата година, съответните запазени цветове, които са подходящи за различни дрехи.

Fashionable mens ties 2018-2019

Мъже, които желаят да направят равенство с принтом е част от необичаен начин, в модния есенно-зимен сезон, 2018-2019 използване на цветове и възможности за дизайн значително увеличен. За да се избегне грешка, трябва да се комбинират вратовръзка на райе с нарядами, избора на подходящ цвят ризи, якета, в сянката на вратовръзка.

Аксесоари за вратовръзка

Fashionable mens ties 2018-2019

Аксесоари за връзки включват:

    • Клип. Клипове имат различни форми и могат да бъдат изработени от различни материали. Много често те служат просто декоративен елемент, търговска марка, но може да бъде декорация. Колан, вратовръзка. Използва се за закрепване на вратовръзката към ризата си.

Fashionable mens ties 2018-2019

    • Верига. На основата верижни, приложено към бутона риза. Това позволява да завърже, да се движат по-свободно. Обикновено са изработени от скъпи метали (сребро, злато). Бутони. Бутон се състои от две части, първата е прикрепен към ризата си, втората-декоративна се е вкопчил в горната част на вратовръзката. Точно като кламери, бутони често имат дизайн в природата, върху него са изобразени логата и често е украсена със скъпоценни камъни.

Fashionable mens ties 2018-2019

    Яка клип. Тънко парче пластмаса или метал, който се вмъква в тесен джоб върха (ъгъл) на яката. Трябва да краища на яката не са сгънати и са били винаги с правилна геометрична форма.

Fashionable mens ties 2018-2019

Правилното съхранение и грижа

Този аксесоар за мъжкия гардероб, вратовръзка изисква специално внимание и грижи отношения. Тогава той ще може да се носят дълго време и ще изглежда като нова. Като цяло, отношения, като правило, се износват много бързо. Особено ако използвате вратовръзка под ризата си за ежедневието, ако не е много високо качество на тъканите, от която сшито, живот значително намалява. За да не се налага всеки месец да купуват нова вратовръзка, за да използвате някои трикове.

Fashionable mens ties 2018-2019

Много хора се опитват да направят живота си по-лесно се оставя вратовръзка, след стрелба, неразумению. На сутринта, разбира се, тя спестява време и намалява процеса на работа. Дори ако сте завързани един много добър сайт, запълнена вземете за правило всяка нощ, за да го развържа и е в състояние да напусне вратовръзка за една нощ. Това трябва да се направи, за да се влакна в тъканта на вратовръзка не перекручивался и не променя формата си, като по този начин променя целия външен вид на вратовръзка. Подплата могат бързо да бъдат деформирани, особено на лошо качество на връзката. Като резултат, вие само ще усложни работата им, защото с всяка нова сутрин, равенство ще е обвързан по-трудно и по-трудно.Fashionable mens ties 2018-2019

Други грижи за себе си изисква, разбира се, вратовръзка. Това е много по-малко проблеми, не е нужно много, за да се освободи и да се научат да плетат. Но това не е всичко. Оказва се, разхлабете вратовръзката трябва да бъде в състояние правилно. Това се прави точно обратното и в последователност, в която имаше равенство. Това е погрешно да се мисли, че краен извод са следните възел, дърпа за тесен край. След това могат да се образуват само излишни гънки на вратовръзка. Освен това, ако постоянно търкане на плат, той ще загуби блясъка и фибри може перетирается. Възли за вратовръзка, както е известно, са различни. Но всеки от тях са разтворени по същия принцип.

Fashionable mens ties 2018-2019

За правилното съхранение на вратовръзка, може да го направите в хоризонтално положение, а може да бъде специална закачалка за вратовръзки. Тя може да бъде проектирана за няколко връзки, или само един. Американски експерти казват, че след като се сложи вратовръзка на закачалка, той не трябва да се носят в продължение на два-три дни, така че той може да „отвисеться“.

Fashionable mens ties 2018-2019

Грозно връзки и начин своя домакин. Така че сериозно за съхранение на обвиняемия. Не всеки човек в днешно време носи вратовръзки, така че не забравяйте, че когато всяка жена, която веднага привлече вниманието на лични и формират първото си впечатление. Fashionable mens ties 2018-2019

Що се отнася до перална връзки, експертите са съгласни, че това категорично не се препоръчва. Вратовръзка след измиване може да загуби своята форма и бивш външен вид. Също така е невъзможно да се гали. По-добре да си прекарате времето и парите си на химическо чистене, ако вратовръзка не ти пука, и ако той много се нуждаеше от миене. При нужда от почистване, свързани с лепенки на вратовръзка, може да се използват специални инструменти, които ще позволят да се оттеглят тези петна, без сенки плат. Fashionable mens ties 2018-2019

Гали красива вратовръзка също не се препоръчва. Ако тя се формира след носенето на гънки, можете да се двойка, вратовръзка виси на закачалка. При опаковане на вещи в един куфар, вратовръзка, може да се съхранява в специален джоба. Fashionable mens ties 2018-2019

И не забравяйте, скъпи вратовръзки от такива материали, като коприна, не е необходимо да се носят всеки ден. За ежедневни чорапи, вратовръзки купуват от други материали. Скъпи изключителни вратовръзки нужда от почивка.