мода

Модерен мъжки ризи за есен-зима 2018-2019

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Базовата нещо в арсенала на всеки мъж е риза, дори ако той не го използва за ежедневно носене. Няколко държави-почивен, всички представители на силния пол. Всеки сезон стилисти просто в подкрепа на тази тенденция, така че мъжките тениски са винаги в движение, но не всички. Мъжки ризи през 2018-2019 г. – класически, елегантен и строг. Но не всички. Дизайнери са разработили оригинални летни мъжки тениски, които ще харесат на много хора. За да изглеждат привлекателно и стилно, може да изберете всяка модел.

Цвят

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Цветови варианти се попълват в палитра от ярки, сочни, плътни нюанси. В тази връзка, има почти пълно съответствие с дамска мода. Най-популярните цветове и стилни мъжки ризи 2018-2019 г: сребро – отношението към класиката; тъмно син; сив от най-светлата до най-тъмната сянка; – кафяв с червени нюанси; светло лилаво; заглушен изумрудено зелено. По същия начин, комбинация от различни тъкани се съчетават по цвят. Контрастиращи цветове се използват за апликации, яки, маншети. Същото, само че отличаващи се с по един или два тона се прилагат в джобовете.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Съвременни тенденции 2018-2019

Класически

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Няма моден сезон не е без класически ризи, които са винаги актуални и се намират почти в гардероба на всеки човек.

Класика – най-добрият вариант за ежедневието или бизнес срещи. Важното е да обедини класически ризи с други елементи от гардероба, тук е уместно да изглежда, в различни ситуации.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

В клетката

Мъжки ризи в клетката вече отдавна са престанали да бъде признак на изключително млади любители на пънк във всичките му проявления или тежки канадските дървосекачи. Гуру на модата предлагат задължително да има в гардероба си няколко подобни машинарии, които се различават по цвят и функционалност. Всъщност всички видове клетки, с изключение на прекалено голям. Разнообразието от стилове ще ви помогне да изберете карирана риза за ежедневието, за работа, за бизнес срещи, за отдих и освобождаване. Клетка върви добре с гладко дъно, така че няма да имате проблеми със създаването на дрехи.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Шарени

Такива ризи може да се нарече класика, особено ако става въпрос за ултра-тънки вертикални ивици, и просто приятелка. Такива дрехи носи на работа от времето на съветския съюз. В контекста на съвременната мода, ширина линии и техния цвят и местоположение може да бъде абсолютно всеки. Така, заедно със скучни модели, имате възможност да изберете нещо забавно и по-комерсиално и не изглежда смешно или нелепо. Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Деним

Дънкови ризи — класика в жанра. Когато са използвани като униформи за работа, те са претърпели много промени и се превърнаха в един от най-популярните елементи от дрехи силната половина на човечеството. Модели дънкови ризи на голямо разнообразие, и всички те са от значение в контекста на съвременната мода. Извънгабаритни дънкови ризи, надетой на голо тяло, тениска, риза, елегантен пуловер или дори нова риза ще се превърне в чудесен избор за ежедневието.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Приталенная модел изглежда просто, а след това да помогне на срещи, да излезе или да бъде отличен вариант за преходи на работа. Обърнете внимание на общото облекло от деним — напълно сглобени облекло дънкови облекла. Този костюм, без съмнение, ще се радвате на стилен мъжете и техните спътници, мисля, също.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Печат

Прилагането на печат върху плат случай модерен ризи за дизайнери-това е много отговорно. Трябва да се опитате да отпечатате и се вписват в общите тенденции на сезона и в същото време привлича вниманието на мъжете като клиенти. Нека да ценим работата си, избирайки най-модерните образци за себе си. Риза райе винаги е на мода, но дизайнерите са решили да отидат по-далеч, и да прилага този шаблон като частична тапицерия. Сезонът също е важен отпечатъци насложени един върху друг и комбинация от различни рисунки тъкан в дизайна на една модели на ризи.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Риза с цип

В съвременния свят, за да се опрости всичко, за да улесни живота и да си позволи да прекарате свободното си време за по-важни занимания. Мода не изостава от тази тенденция. Например, ризи, които, вместо безкрайни бутони с цип. Замисли дизайнерите са направили това нещо в класически и ежедневни вариант можете да го използвате във всяка ситуация. Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

На въпрос

Като цяло, всяка ризата може да се носи на брой, но в този сезон има свои собствени виждания по този въпрос:

    първо, риза трябва да вземете или на фигура, или по-скоро обем – третият вариант е изключено, второ, риза на издаване ще бъде ефектно изглеждат със стилен блейзером или сезонен яке; на трето място, някои оригинални модели изрежете малко по-дълго, отколкото традиционните. В този случай, е да не се прекалява с дължина, винаги спазвайте пропорциите на вашето тяло.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Стилни детайли ризи

Най-модерните ризи в 2018-2019 г. ще бъде класически модел с прилежащи силует, дълъг ръкав и отложным яка. Мъжете, които предпочитат стил милитари, обърнете внимание на риза с яка. Външни джобове и презрамки и допълни начин. Оригинални джобове и тайната светкавица детайли, които допълват образа на 2018-2019 година.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Не казвам, че ризи с къс ръкав, трябва да бъдат отстранени в шкаф. За лятото все още остават Поло. Малко време, за да се съберат? Вие трябва винаги да са готови бързо, но за да бъде в тенденция? В този случай може да се обърне внимание на ризи без копчета. Закопчалката на ципа и бутон тук са ги заменили. Се считат за модерни яки-галстуками и „пеперуди“. Както и модели без яка като цяло.

Пижамно-силно стил

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Можете също така да експериментирате с дълга пижама-нехаен стил ризи. Сега модерен мъжки тениски ще ви даде възможност да се чувстват по-спокойни и да бъдем по-точни, мода любезно предложи тази малка шега. В нормално изпълнение през дългата бяло и синьо риза и класически ризи с къси ръкави.

Къс ръкав

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

С настъпването на пролетно-летния сезон просто риза може да се промени към по-свободен и лек. Да се измисли нещо радикално ново в разрез риза е много трудно. Приятелка на мъжки ризи с къс ръкав 2018 могат да бъдат еднакви в един стил с дълги ръкави. Актуалните стилове на ризи с къс ръкав:

    класически ризи с копчета по цялата дължина; подвороты на ръкавите.

Риза без яка

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

За разнообразяване на класически покрой ризи, използвайки един нестандартен дизайн на яката. Риза без яка – тенденцията от последните сезони. Стил привлича много хора, което е много важно за свободен стил и избор на дрехи.

Риза без яка е подходяща за мъже, които не носят вратовръзки.

Правила за носене

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Освен това, избраният модел трябва да отговаря, за да бъде чиста и отглаженной, съществуват определени правила за неговото носене. Бизнес стил не позволява къси ръкави. На вратата трябва да бъде здраво, на върха на засунут лацканы сако. Неформална обстановка признава липсата на вратовръзка. Есен-зима мъжете 2018-2019 година на мода ви позволява да отмените бутона или две, но така, че косата не надникна изпод ризата.

Съдейки по снимките, впечатления през 2018-2019 г., мъжка риза с къс ръкав-това не е „забравен“. Такива модели, ако правилно да носят, изглеждат много ефектно и стилно. По-долу правила за набиране и носене.Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

    С бизнес костюм и вратовръзка, тези опции не са. Изключение – форма, дрес-код. Силуетът трябва да е тънък. Въпреки че повечето модели са произведени с очакването за носенето на панталон, тогава е по-добре да ги попълните. Това ще позволи да се подчертае ръце. Невъзможно мода през 2018-2019 мъжка риза с къс ръкав е твърде уютно в тялото, но той не трябва да приличат на отоци и ветроходство. Ръкави не трябва да бъдат широки, но не много силно. Неговата дължина достига до средата на бицепса, при необходимост, може да бъде подворот. Наличието на мускулите-това е задължително правило.

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Как да изберете мъжка риза?

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Как да изберете мъжка риза? Този въпрос е актуален не само за мъжете, но слаб пол: традиция да се даде на човека нещо, за да го гардероб, изпитан. Трябва да се разбере, че мъжките тениски — това е наука, която, обаче, може да се усвояват достатъчно бързо, важно е да знаете основни правила и закони. Хора и неща, по принцип, по-статична, по-малко склонни към резки промени, както и тениски не е изключение. И така, за начало трябва да се разбере с каква цел купувате риза? Казано по-просто, какво, къде и в каква обстановка ще се носят? С или без костюми; да бъде пъхната в дънки или да се носи извън? Всички тези ключови моменти, те са важни, за да се знае. Как правилно да изберете мъжка риза?

Забравете за коприна

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Така че, ако говорим за костюми — костюм, който е подходящ, това е, ако трябва да направите класическа риза. Дълги ръкави, без джобове, твърди яка. Освен това, тя трябва да бъде в светли тонове. Още един момент — твърдост яка има пряко отношение към выраженности стил. От по-строги яка, стил е по-формален характер. Важно е да се направи избор в полза на ризи от памук. Процент от синтетични влакна трябва да бъде минимален, не повече от 5%. Тогава можете да бъдете сигурни, че ризата мятость не са най-застрашени. Вие можете да забравите за коприна или лен, тя е твърде лекомислена и за офис материали. Ами ако говорим за стилни мъжки ризи, помнете — без риза или тениска под ризата. В никакъв случай.

Класически цвят

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

На следващо място, Що се отнася до цветовете. Всичко е просто: най — важното- да не експериментирате. Под черен или обикновен сив костюм-това е най-добрата риза за сън почти всеки цвят. Избягвайте ярки цветове и, обратното, черни. Важно е да се риза е по-лек, отколкото яке — това е правило номер едно. Изборът на класически ризи трябва да се направи яка, защото тези ризи застегнутые на всички бутони и затова трябва да се чувстваш удобно. Ако сте завършен всички бутони, между врата и яката на щанда трябва да бъде не по-малко от сантиметър. Също така е Важно да се отбележи, че след измиване плат може да се „хване“, така че по-добре да изберете врата с доставката. Раменния шев трябва да отида до края на рамо, дължина ръкави крият китката и копчета имат право да надникнат от ръкавите на сакото на един сантиметър.

Размерът на мъжки ризи

Trendy mens shirts fall-winter 2018-2019

Как да изберем подходящия размер ризи, в този случай човек е проста наука. В зависимост от обиколката на шията и дължина на ръкавите. А на шията си казахме — хвърли си показатели (един и половина) инча и ще се свободно и лесно. Що се отнася до дължината на ръкавите. Всеки свийте ръката в лакътя, след това повдигнете на нивото на раменете, така си изкриви ръцете си успоредно на пода. Сега, изготвяне на лента от основата на шията и ръката до лакътя, след това на китката, на основата на палеца, направи замръзна. Точната стойност ще ви помогне да се избегне недоволството на външния си вид. Късмет!

Theme by Anders Norén