стил

Модерен мъжки ризи — Как да изберем и с какво носят

Fashionable mens shirts — how to choose and what to wearНякога отдавна мъжки ризи са просто бели – днес те са налични във всички цветове, и дори с различни шарки. Когато преди много години това е бельо, което защитава костюм от пот, и бели маншети говори в обществото: носител на такива дрехи не работи за собственика, е човек от висшето общество. Сега какво? Сега прането роля пое потници и тениски и ризи са се преместили в гардероби дори хора най-трудови професии: с къс ръкав, в клетка, червен и син… те не се страхуват да се замърсяват, лесно се пере, благодарение на нови тъкани… мъжки ризи мода днес докосна дауншифтинг като движение мандат те станаха демократи.

Можете да го носите твърде демократично?

По-голямата част от мъжете смятат, че ризата трябва да бъде бяла или синя. Въпреки това, някои любими, кой знае, коя цветова гама, подходящи за кожата си, както и кои цветове са на мода през този сезон и можем да вземем дори розови мъжки ризи. Най-важното, да могат да ги съчетаят с костюм, а също къде и кога може да се носи този цвят.

Материал

Идеална ризата трябва да бъде сшита от сто процента от естествени материи. Тоест, той трябва да бъде бельо, памучен, коприна (защо не?) или вълна. Но, разбира се, най-популярният рубашечный материал може да се счита за памук. А какво ще кажете за синтетика? Понякога ризи с грешки състава на материала, така че Fashionable mens shirts — how to choose and what to wearтрябва да различаваме синтетични материали от естествена прежда. Да, изкуствена тъкан леко блести, не поемат влага и на тегло ще е по-лесно обикновена памучна риза. По-добре не ги купува – дори ако ви примамва ги най-ниската цена, изчакайте разпродажба и „starites“ памук.

В допълнение на вида и качеството на суровини, материали и може да се различават в зависимост от вида плетене. Така, плат може да бъде еднослоен и двуслойни (в зависимост от броя нишки, които се преплитат, създавайки тъкан, една надлъжни и напречни конци или и двете). В този случай двупластова плат ще бъде много по-стегната и по-практично.

Мънички тъкан, напротив, са оценени за тяхната чистота и лекота. Те обикновено са маркирани по тип серия Super 80 или Super 800. В този случай, колкото по-голям номер, толкова по-тънки са били използвани конци, а следователно, толкова по-лесно плат. Въпреки че, разбира се, твърде тънък плат може да има много недостатъци: те бързо мачкам и се износват бързо.

Така че сте си купили нови дрехи…

Веднага след закупуване на изпират. След първото измиване тя може малко да седне, а боята ще смыта. Едва след това може да се носи, вече точно знае, как тя седи и гледа към следващите стирках с кърпа вече не ще метаморфоза. Но между другото, ако по време на пране водата ще бъде светло синя, зелена или тюркоазена, може би Ще се хвана продукт безскрупулни шивачи, направени от лошо оцветени тъкани, и да го носят ще е?

В зависимост от събитието, което ще се носи от обновку, избирайте не само цвят и стил, но и вида на тъканта. Да, за почивка или важни бизнес срещи ще са между другото равнини или Кепър видове. Ами, за всеки ден и за стила casual, изберете плат тип „Оксфорд“ — те са по-далеч са се отклонили от класиката, но създава образа на лекота и airness.

Как да се съчетаят цветовете на ризата?

Класически нюанси

Бяла риза-една от най-важните в мъжкото гардероба, тя изглежда страхотно с смокингом или класически бизнес костюм. Въпреки това, при добра фантазия може да „побере“ и по по-прост начин. Например, създаване на образ на смарт кэжуал: черни панталони, обувки-oxfords, а не мрачни палто и риза. Или още по – лесно- кэжуал: дънки и излиза навън риза-ако тя е с дълъг ръкав, той може да бъде смачкан. Такива дрехи за всички мъже, както и че тя не изглежда скучен, да използвате вратовръзка, папийонка, стягане или копчета за ръкавели.Fashionable mens shirts — how to choose and what to wear

Черна риза носи със светли панталони бежевыми или дънки. Въпреки това, дъното може да бъде тъмен – защо не? Ако панталони сиви или черни, изживейте начин, да речем, с по-светъл шарфиком или свитером. Обувки същоFashionable mens shirts — how to choose and what to wear може да бъде ярко червено или кафяво. Не носете черно – това е не комильфо (ако, разбира се, между тях и панталони не „светят“ цветни чорапи).

Бяла риза с много ярка, и е подходящ само в ежедневния стил. Тя е много броская дори с черен или бял пиджаком. Обаче, ако вие сте млади, носете ги с кафяви или бежевыми панталони-и вие със сигурност ще забележите в тълпата. Но не носете бирюзовую риза с дънки, че ще „убие“!

Случайни цветове

Синя или синя риза. Такива нюанси тяготят към интелигентни кэжуал. Носят такава риза под дънки, и под класически костюм. До син цвят ризи подходящ светъл спускане, особено бежово или тъмно сини панталони. Носят броги или лоферы и ще получите случайни лук. А да го допълнят може да кафяви… а още по-добре червени аксесоари. Например, това може да бъде колан (но и обувките трябва да бъдат със същия цвят). Още един красив образ: скай-синя риза и бели панталони.Fashionable mens shirts — how to choose and what to wear

Червена риза. Това е било официални или ежедневни, но не и бизнес. Най-доброто от всички, той добре се комбинира с черен или бял костюм. В начина, той изглежда добре за сини дънки.Fashionable mens shirts — how to choose and what to wear

Зелена това пак е умен или просто кэжуал. Това е типично за ежедневния цвят. Ако е зелен-светло на цвят, той ще свърши работа, за почивка, или блато тъмни цветове, подходящи за офис (и той шатенка с зелени очи!) Зелена риза много добре се съчетава с бели неща.Fashionable mens shirts — how to choose and what to wear

Като цяло, този вид ризи нещо. Я нюанси могат да излязат от мода и да се върне в нея (да речем, клетчатая риза е должн има на днешната младеж). Вие получавате възможност да избират какво точно имате нужда в този момент – бельо или вълнена модел-безплатно или тънък… но той е без риза мъжки гардероб е било празно и пълно, не мислите ли?

Theme by Anders Norén