Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Привлекателни не само трябва да бъде женствена прическа. Мъжете са не по-малко жени искат да изглеждат модерно и стилно. Правилно подбрани прическа подчертае статус на човека, неговия характер и стил. И, разбира се, не трябва да забравяме, че всяка мъжка прическа трябва да съответстват на вида на външния вид и формата на лицето. Повярвайте ми, скъпи мъже, не за всички площадка или Undercat! За да ви помогне в избора на прическа, сме събрали всички от мъжки прически снимка с имена, не е достатъчно.

Мода 2018-2019 година от трудностите като на изображението по-спокойна

Стилове мъжки прическиTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

  • Класически – различно плавни, изчистени линии, и дължина на косата, не надвишава 3-5 см, класически мъжки прически са подходящи гладко кървави назад или раздяла. Спортът е къса прическа, коса обикновено е по-кратък, по дъното и малко по-дълго на върха. Тук може да се дължи всичко прически популярните футболни играчи. Военно – къса коса-това е военна машина период. Средната дължина правят многослойни прически.

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

  Гръндж – това може да бъде нещо чешит, небрежни прически с выбритыми висками, контрастирующий с кичури окъсани, Авангард, треш прически. Хипстер – това включва също и прически с къса висками и дълги коси на темето. Но за разлика от гръндж, те са много по-спретнат, „набриолиненные“, става дума за блясък и текстура.

Подрез

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Обясни на пръстите на краката: уиски и задната част на главата чист обръснат таралеж, но в горната част на главата растат дори истинска джунгла. Дължина на косата на върха на выточки не се изисква. На мода ще изглежда и прави косата около 2-3 см в дължина и развива къдрици (ако искате може да ги събере в снопче).Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Ключов момент: преход от космати, за да отрежете част трябва да бъде възможно най-остри. Понякога, за да се подчертае това, капитанът на специално обръсна на границата на тясна ивица почти нулева.

Ако undercat достатъчно оригинално, за вас има опция обръсне в един от храмовете на нещо красиво, например на зиг-заг. Или нещо по-екстравагантно от фантазия, талант и техника, за да ти е шеф.

КанадскиTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Като цяло, прилича на канадски выточки. Но Първо ще кажа, че косата е по-гъвкаво да се различават по дължина: най-дългата в лобовую част постепенно става по-кратък на темето и много кратки в задната част на главата, слепоочията и от двете страни. От друга страна, преминаването между косата с различна дължина на максимално гладка.

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

През 1970-те години тази прическа е много обичан от канадски хоккеистам, които са пристигнали в СССР. Оттук и името на канадската. Дом на косене, в Съединените Щати, това се нарича прическа солена (морска) — този практичен косата често могат да се срещнат в армията. И с известни личности. Най-най -.

Удължен БобTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

В харизматичен злодей Локи от Марвел Сага за супергероях в любовта милиони. Може би немалка роля в това играе прическа Том Хиддлстона — дълги къдрици, които елегантно оградена от лицето или строго и гладко пенирани назад.Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Тази прическа изглежда страхотно за коса със средна дължина и дълги, прави и къдрава коса. Боб също така се дава възможност да експериментират с бретон, zachesov я настрана, напред или бутане.

Цезар

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Къса прическа стил Цезар с ясни геометрични челками — 2018 опитате на много известни хора. В тенденцията лека небрежност, така че бретон също е подходящ, сякаш току що духна порив на вятъра. Ами, или пет, Шерешевского косата в момент на сериозно, държавната значението на размисъл.

Ультракороткие прически

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Нека да започнем с нещо много просто: най-къса прическа под пишеща машина — един от най-горещите тенденции за сезона. И това, че е лесно, не е горещо, а при определени умения на почти безплатно: посещение на салон може да бъде заменен с къс манипулация с дома на Клипърс.

Да, ако никога не е имало такава къса прическа, тази стъпка ще изисква смелост. Но си струва: таралеж отива на почти всичко. Освен това придава смелост и кураж. Ами, определен вкус на бунт, ако се допълни с ультракороткую подстригване на брада определена дължина.

ХитлерTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Много модерен в днешно време прическа „счупи“ или „немски офицер“. Тази прическа с выбритыми машина слепоочията и задната част на главата, а в дългосрочен отгоре и бретон до 3-7 виж косата гладко подредени в една посока.

Стилна девкаTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Баба – съвременните модни прически което включва в себе си елементи индианец iroquois и така наречените бретон Помпадур, или Кока. Тази прическа с обръснати или късо подрязани висками, дълги миглите и корона, която постепенно се скъсява до назад. Тази прическа изглежда чудесно върху тънки косата, ниски експлоатационни разходи и е любимата прическа на ученици и студенти.

Ультракороткую бретонTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Колкото по-къса прическа, толкова по-леко и ухоженно на външен вид, и по-лесно да се впишат. Избор на Аарон Пол ультракороткую бретон, която в комбинация с четка, дава необходимите диагонални линии визуално удължават лицето. Тази прическа може да бъде в съчетание с по-дълга брада, който идеално ще се впишат в образа и да го добавите брутальности.

Остри иглиTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Кръглата форма на лицето се нуждае от визуална удължаването, така че най-подходящите прически с допълнителен обем на темето, и минимален брой на косата от двете страни. Дейвид Petkau избира правилната прическа с шипове шипове, повдигнати в корените и стърчат в различни посоки, които дават му кръгло лице необходимата острота и мъжествен.

Бохемски стилTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Дълга коса за мъже през този сезон отново е актуална. Ако имате хубава, гъста, леко вълнообразни текущата дължина на косата по раменете или малко по-долу, и да можете да ги носите косата си и произтичащи. Важното е, че косата са чисти и са били в добре поддържан вид. Бъдете сигурни, за да отсече цъфтежите на косата на всеки 2-3 месеца. Като бонус, дълга коса ви позволяват да експериментирате с прически в: мъжки опашки, плитки и букети изглеждат стилно и интересно.

Обръсна страниTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Вие сте собственик на овална или продълговата форма на лицето? След това трябва да се избегне излишните обема на върха. По този начин, прическа с выбритыми страни и дългата езда, не трябва да се повиши и да се вържете на бретон нагоре, чрез симулиране на прическа Помпадур, е достатъчно просто да се нанесе на бретон малко гел и зачесать ги отмени. Тази прическа е особено подходяща светловолосым на мъжете и подчертава неговия романтичен образ.

Наркоман стилTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Ефективни и много стилен начин. Накратко выбритые уиски и задната част на главата, открито лице, задната част на дълга. Всички направления трябва да бъдат приблизително с еднаква дължина 10 см, за да е удобно да събира косата си на опашка, ако искате да промените изображението. За стайлинг на коса нанесете малко пяна или гел за коса, necesite в корените и да се постави бретон назад. За да придадат обем на прическа, а също така и за ефектен и екстравагантен вид добавите ярки отблясъци във вашия всекидневен имидж.

КласификацияTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Прическа „лесенка“, дошли до нас от 90-те години, и все още се радва на голяма популярност. Нарежете слоеве на косата, без резки преходи, бретон ostregheta гладко и малко са вградени в една и съща посока. Тази прическа изглежда перфектно на вълнообразни косата си, за да подчертае вашата индивидуалност и ще направи неповторим начин. За да направите класическия образ с по-модерен, за да добавите чист брадичка и тънки мустаци.

Хаос и бъркотия

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Ако имате гъста коса е със средна дължина, имате много варианти за прически. Обърнете внимание на подстрижка „лесенкой“ или слоеве, в които косата са поддържани през цялата, а от двете страни остават непокътнати, в храмовете, косата леко отреже. За полагане на сухи сешоар косата, създавайки обем, и нека бретон на очите. Тази прическа изглежда много романтично, а брадата и мустаците ще добави малко мъжество и брутальности.

Структурата на базата наTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Класически мъжки прически Джерард Бътлър е нужен специален подход, тъй като ми е необходимо, за да се избегне широки заушников и хоризонтални линии, както бретон е най-добре да оформите нагоре. Тази прическа е много лесна за поддръжка и са подходящи с едно движение. Окосмяване по лицето-това е един невероятно смел и благороден начин на Джеррарда и да го удължи с кръгло лице.

Удължен задната част на главатаTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Когато става дума за правилната прическа, вие ще изглеждате неотразимо, обърнете внимание на структурата на косата и да се използват нейните предимства. Блейк Шелтън-тя е много красива гъста къдрава коса с интересен модел на резба. Той е толкова разчита на средно дълга прическа с дълъг затылком и вдигна обратно бретон, която се отваря високо чело.

Мъжки прически за пълна лицето

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

  Основните правила за избора на прическа за мъже с пълни лица: да се избягва твърде гладки прически, а също така да се откаже от използването на гелове за стайлинг. Ако имате пълни хора къдрава коса трябва да предпочетете многослойни прически, които ще ги от излишен обем. Спрете да носят прически с директен гъст бретон. Трябва да се даде предпочитание на наклонена и асиметрична бретон.

Мъжки прически за дълга на лицето

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Мъжете с вытянутым лице избягват прически с дълга коса, разбира се, ако те не искат лицето им да изглежда ще бъде още повече. Притежателите на удължен лице трябва да изберете прическа, която има лека денивелация, трапецовидна форма, при това уиски не трябва да бъде сбриты. Какво да се избягва от хора с дълго лице, избора на прическа?Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Моля, обърнете внимание на следните препоръки:

  къса прическа не е за вас, защото те визуално още повече се извади, лицето не трябва да избирате прическата си с отворени уши, те подчертават прекомерно худобу лице; дълга коса не трябва да бъде вашият избор; избягвайте високи разрези и директни проборы, те визуално удължават лицето.

Как да коригира формата на имоти на физически лица?Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

За да се даде удължават лицето на пропорционалност, както следва:

  да се даде предимство на многослойни прически; да растат мустаци, които се разделят на лицето по хоризонтала, като по този начин визуално съкращаване на него; изберете очила с кръгла или квадратна форма на рамката с ярки рисунки и модели.

Мъжки прически с голямо челоTrendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

Според повечето „сократовский“ челото-това е липсата на външен вид, така че много млади хора са сериозно комплекс, притежаващ високо и широко чело. Има няколко техники, които ще ви помогнат да скриете високо и широко чело:

  • Вие трябва да изберете прическа права на мъжете за високо чело с дълъг бретон. Бретон може да има най-различни форми, а защото собствениците на „сократовский“ челото ще имат възможност да експериментират с външния си вид. Директни проборы не трябва да „прибой“ прически такива мъже.

Trendy mens hairstyles fall-winter 2018-2019

  Това е възможно, за да наклонена раздяла, леко да се разкрива на лицето, ако говорим за cascade прически. Предпочитат асиметрични прически къса шията и издигната предна част. Подходяща прическа с полепнали кичури.