Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Преди известно време, гладко избръснат мъж е смятан за символ на елегантност и просперитет. Но времената се менят и ние се променяме заедно с тях. Сега по-често могат да се срещнат на улицата и в офиса на бизнес център представители на силния пол, които предпочитат лицевата им растителност. И това не е само про мустаци, но брутален, мъжки характерна козя брадичка. За много мъже това е не само украса на външния вид на модата, но и признак за привличане на жени.

Руска брадаFashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Днес има много варианти на прическата на брадата. Всеки модник може да намери подходящ стил. Един от най-смелите и привличащи вниманието възможности е така наречената руска брада (този стил и се нарича пълна или класически брада). Това е най-широката и най-дългата от всички видове бород. Това осигурява максимална сигурност отново са се увеличили косата на лицето. Тази брада е подходящ за мъже, които не искат да се занимавам с постоянни актуализации прическа.Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

По принцип, подходящ за всички типове характер, тъй като космите се увеличава, благодарение на уникалния линия на всеки отделен човек. Единственото условие е, че изобилна растителност, в противен случай ще расте брада клочками. За да направите брада трябва да се запази естествената линия на бузите. Ако, според вас, е твърде висока, можете да го намали под ъгъл към бакенбарды с мустаци.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Холивудската брада

Холивудски звезди винаги гледат най-новите тенденции, че много неща в техния имидж, стил и така нататък. И светът винаги е изглеждал холивуд подражава на своите кумирам във всичко, чак до прически. За есенно-зимния сезон 2018-2019 на мода този стил на брадата като холивудска брада – Брет, който се превърна в съставна част на много чужди звезди.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Тя брада представлява растителност около устните, която леко се свързва с четина по ръба на долната челюст. Останалата част от лицето трябва да остане гладка. Някои мъже искат да расте бакенбарды, но е препоръчително да не експериментирате в тази посока – ефектът ще бъде съвсем друг. Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Без съмнение, холивудските брада е съвременна тенденция, която украсява лицето на много мъже. Но малко хора знаят, че тази прическа е дошъл до нас от миналото и вече е доста популярна сред много холивудски звезди. Брада Брет може да се види в 30-те години на миналия век. Това е, като правило, носени от актьори, валидни истински лоши момчета, като участва в заснемането на филми за италианската мафия и други бойци от това време.

Котва

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Без съмнение, котва, ще ви осигури вниманието от пръв поглед. Тази брада изглежда стилно, модерно, модерно. Обичате да се открояват и да задават тенденции? Този стил е създаден точно за вас! Котва – къса брада, с ясни перфектни линии на долната част на брадичката, който продължава да се съблича до долната устна. Тънко подрязани мустаци, изглеждаше мишката върху линията на брадата си, който подчертава брадичката. Името на брадата, както се досещате, са били заради приликите с котва. Най-добрите възгледи за лицата, квадратна или продълговата. Котва визуално удължава лице, защото е противопоказан мъжете, които природата е надарен с триъгълна форма на лицето.

Balbo

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Името на тази брада е дал на един италиански генерал, Мусолини, Итало Balbo. Той стана „адвокат министерството на отбраната“ с брада тази форма носи името му. С течение на времето, тази форма на брадата се успокои и всички са забравили, че негов дизайнер е фашистским генерал. На Balbo брада сега е повече свързана с холивудски актьори и на герои. Образ на „лошо момче“ с пример за „лошо момче“ с брада са се превърнали в мъжката мода. Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Balbo много прилича на брада, разликата е липсата на бакенбард. Той може да има няколко варианта, за да бъде по-кратък или дълъг, носеше мустаци, превръщайки се в брадата си, с къси мустачки. Стил брада balbo отговарят на мъжете с по-тесен, брадичката и овални или триъгълен.

ЭспаньолкаFashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Эспаньолка е един от най-стилните и елегантни видове бради, когато им върху лицето на човека. Така беше и по времето на галантных мускетари, така е и в наши дни. Съвременните мъже ценят эспаньолка, защото той добавя изтънченост към почти всяка функция (с изключение на кръгла) на лицето. Тази аристократично брада никога не излиза от мода и е винаги актуална. Эспаньолка-това е малък остров растителността в ляво, под долната устна в центъра на брадичката, с форма на клин.

Гениален пост каишка

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Гениален пост или „гениален пост каишка“ е една тънка ивица по контура на челюстта към храмовете. Той е идеален успешни млади хора, които искат да покажат лицето си. Гениален пост колан може да стимулира експерименти, когато ивици, разделени канали или завои.

Лека четина

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Много млади момчета отиват с това, за да остане брутальным в 2018-2019 година. Лека небритость отдава на сексуалността образ и привлича противоположния пол. Нито една жена не ще бъде в състояние да се справят с грубостта на човек с брада. Освен това, това е най-популярният начин на рязане е до 2018-2019 година. На пръв поглед може да изглежда, че тази брада не трябва да се режат, трябва просто да не се обръсне и той ще расте. Въпреки това, в действителност всичко е по-различно. За да сета е добре поддържан вид, трябва да бъде върху него работят. В противен случай стилен и модерен начин няма. Изглежда, че хората не се грижат за себе си и забрави да се обръсне.

Эспаньолка

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Доста популярни сред младите хора. Човек има выбритое лицето, брадата расте само в долната част на брадичката. Тази козя брадичка отново на върха на популярността. Най-често това се случва в баскетболисти в НБА. За пример може да бъде Bradd Пит, Robert Pattison, Джони Деп.

За основните етапи подстригване на брада

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Необходимите за тази процедура инструменти можете да наемете машинка за подстригване, самобръсначки, пишеща машина за рязане или рязане с ножица. Всичко зависи от формата, плътността и вида на брадата. Всяка прическа започва с измиване и чесане на косата. Бузите и вратът на първо място.Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Ако брадата е достатъчно дълга, тези растителност може да се остави малко повече, просто премахване твърде много. След това мустаци, ако те са достъпни. Давайки им форма премине на страната на брадата си. Ако в тези места, косата е гъста, се използват ножици с извити нагоре с върха.
Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019
Особено трябва да се внимава, когато се дава конична форма, основна част на брадата си: тя трябва да се намира точно в центъра на. След обработват уиски, които наистина могат да променят чертите на лицето. Заплетени брада ще допринесат за премахване на космите в краища на устните, под носа ни. Крайната фаза е по време на бръснене нежелани гл.

Как да расте брада

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Сега вие сте заедно, за да растат по-голяма брада, а след това е време, за да сложи един бръснач и машинката за далечна рафт. Имате много, за да научите за отглеждане на брада, за да бъде в стила на вашата тема. Въпреки това, ние в този случай, дори не се съмнявам.

След като прочетете тази статия, вие ще имате всички необходими инструменти и умения, за да се носи такава брада, която ще ви позволи да се гордеете.Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Първо, вие трябва да имате търпение. Брада не се измерва в сантиметри, а в действителност се измерва в месеци. Ще имате 1 месец брада, 3 месеца, рожден ден момичетата година и Светия Граал сред всички брадата — терминал брада с максимална дължина, която ще ви позволи да растат вашите гени. За всеки от тези периоди, може да се сблъскате с различни трудности.

Първите стъпки към буйната брада

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

На етап besbrode около 2 седмици ще започнат да се чувстват, че на брадата-това е доста надоедливо сърбеж, може да изглеждат еднакви, и обикновено са космати. Когато ти си бреешься, това, всъщност, се съсредоточи в краищата на всеки косъм, които след получаване на достатъчна дължина, започнете да се потопите в кожата, което предизвиква сърбеж. Да бъде човек! Просто трябва малко търпение, тъй като това не е за дълго и скоро ще преминат. Все пак препоръчвам този крем, масло за оформяне на брада. Трябва да избягвате на овлажнители на базата на алкохол, тъй като те се изсушават кожата. Масло трябва за редовна грижа за брада, тъй че вече мога да започнете да съхранява този полезен инструмент.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

На този етап не ви съветвам да използвате шампоан, тъй като дължината е все още доста кратък. Препоръчително е да миете брада с натурален сапун, който не съдържа дразнещи химически вещества.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

До това време, когато минете през сърбеж парцел, твоята брада ще изглежда доста разхвърляна. Въздигам си външен вид, ние Ви препоръчваме да се обърнете за подстригване на врата, за да се оправям горния контур на бузите и линия мустаци над устните си. Ако сте избрали годишен брада, можете да го остави встрани. Можете да използвате някоя машинка за подстригване, честотата на косене е минимален, тогава ще можете да постигнете чиста и гладка резултат.

Създаване на правилната форма за растеж на брада

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Повечето от брадати чужденци на врата си твърде високо. Най-доброто място, където трябва да бъде линия на кант, това е мястото, където шията се свързва с главата. За да може успешно да направи това, не е нужно да се вдигне на главата си, и се стремим да се образуват закръглени крива от едно ухо на друго.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

В случай, че имате много гъста коса растеж на мустаци, за да бъде балансирана, ние препоръчваме използването на ножици. Това ще ви даде много повече контрол и могат да се режат, макар косата на време. В противен случай използвайте същата машинка за подстригване. За да не се режат повече, отколкото трябва и не се отваря, контура на устните, по-добре поставете гребена, и по този начин, за да зададете ъгъла на рязане. Така че да не се отреже нещо ненужно, и след това остава само отрежете краищата малко.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Ако все пак реши да расте красива, гъста брада, трябва да знаят следното: Всеки човек има определен тип на растеж на брадата. Казано на своите преживявания на растеж при избора на вида на брадата. Например, много от тях не могат да расте брада по шията, те са най-подходящи — котва. За притежатели на светли косми трябва да расте брада в 2 пъти повече, отколкото тъмно, защото е лесна небритость не изглежда толкова добре, колкото и тъмни. Да започнем с това, че първо да определят вида на растежа на космите. След бръснене около 2 седмици, може и 3. След това, като отида на фризьор. Той ще ви посъветва, кой стил е най-подходящ за вас! Полагане на големи и гъста брада се използва восък, но да го прилагат по минимум, за да не се развали целия мъжки стил.

Fashionable mens beard fall-winter 2018-2019

Брадата не ще ти истински мъж, тя само допълва визуален образ. Човек създава редица навици и фактори, да създаде себе си, да си създаде човек.