Модерен мъжки аксесоари 2018 — 2019

Животът се състои от малки неща. Особено важни детайли, когато става въпрос за стил. Правилният аксесоар може да се изпълни целостта на образа и подчертават неговата уникалност. В случай на мъжките аксесоари са показатели за състоянието на техните собственици. Не една седмица на модата не е без демонстрации на актуални новости в тази сфера. Какви стилни аксесоари трябва да бъдат в базовия гардероб уважаващ себе си мъж-модника?

Мъжки часовник

Ръчен часовник са неразделна и значима част от изображението стилни мъжки. Те много да разкажат за своя собственика: какви са му статус, ниво на доходи и на вкусовите предпочитания. Покажи ми своите часовници и аз ще ти кажа кой си ти. През 2018 — 2019 часовник трябва да бъде не само изключителни и скъпи, но и универсален. Циферблат също така може да бъде оборудван с различни сензори (термометър, барометър, монитор на сърдечната честота, хронометър, и т.н.), или най-малко за календара.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

На почивка-това е безценен навигационни часовници с компас или спорт с гъвкава гумена гривна. В офиса уместно изглежда ще прости, класически часовници на кожен ремешке. По този начин, ако една форма на циферблата придава известна променливост, общ асортимент от мъжки часовници с изключение на някои спортни модели с цветни джапанки в своя полза остава слаб.

Функционални умни часовници, които наскоро замяна на механични класика, това не е само мода, но по искане модерен ритъм и начин на живот. Умни часовници са по-практични за използване и наистина позволяват на човек да отиде, а понякога бягат в крак с времето.

Каишка

Каишка-това е просто незаменим нещо в мъжки гардероб. Освен практическата функция се изпълнява като декоративен аксесоар.

Класическа кожена каишка стандартен размер с малък, лесно се деформира, без изображение и, като правило, черно и по-рядко кафяв (като в Брей или Том Форд) цвят.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

За разлика от класическите модерни колани за ежедневна употреба се различава много различни цветове, материи, модели. През 2018 година на мода са влезли ярки цветни колани с катарами с различни размери, изработени във формата на различни предмети или геометрични фигури. Ширина на такива ремъци могат да бъдат както стандартни, така и на значително по-широк.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Вратовръзка

Не достоен мъжки гардероб е невъзможно да си представим без този аксесоар, като вратовръзка. Дори и да не сте привърженик на класическия стил в облеклото и не работя в офиса, в гардероба си в случай, ако някои официални и церемониални събития трябва да има поне една вратовръзка или папийонка, вкара наскоро на бърза популярност. Този аксесоар може да даде не само официоз и елегантност, както и уникален чар.

Днес, наред с класическите модели вратовръзки от леки материи (памук, коприна) се наблюдава тенденция към широко използване на нови текстури вратовръзка (фланела, кожа, кашмир). Една от съвременните тенденции на младежта — светло трико.

Мъжки чанти

Днес чанти отдавна не се счита за изключително женски модерен аксесоар. Съвременната модна индустрия предлага на мъжете голям избор от стилни чанти. В цял свят активно се рекламира мъжки чанти от различни стилове, цветове, форми и размери, от малки ръчни до по-големи раници. В този случай, за да ги шивашки се използва като текстил и кожа.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Ако вие сте консервативни и не са готови да излязат с модерен чанта, например, украсени с шарени, се препоръчва да се дава предпочитание на по-класически и удобен за носене документи, портфейл или мъжки модерна чанта в стил кэжуал.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Мъжете, се интересува от спорт, е идеално за малки чанти и раници. Тенденцията в последните години се наблюдава декоративни елементи, мъжки чанти и светкавици, във военната стил или спортен.

Можете да завършите начин ще стилни мъжки слънчеви очила дизайн на Porsche (Порше Дизайн) с правоъгълна форма.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Слънчеви очила

Много от избрания от модерния начин ще бъдат стилни мъжки слънчеви очила със стъклен правоъгълна форма дизайн на Порше. В края на краищата, сезон 2018 — 2019 модерни очила през тънка метална или пластмасова рамка със стъкло такива форми:

    Правоъгълна;овални;кръгла.

Избора на нови стилни слънчеви очила аксесоар, отталкивайтесь от формата на лицето и да се спазва правилото: очила не трябва да се говори за овал на лицето.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Проследяване на най-новите тенденции в света на модата по отношение на мъжки аксесоари, вие винаги ще могат да допълнят своя начин на стилни елементи и подчертават вашата индивидуалност. За щастие, в необятно море от разнообразие от модерни мъжки аксесоари, има къде да се обърнеш.