маникюр

Модерен лак за нокти през 2019 г.: актуални цветове и нюанси

Маникюр-това е сложно изкуство. Почти всеки месец се появяват нови методи, които бих искал да опитам. Рисунки, картини, разнообразие от покрития… но понякога вие искате да се откажете от сложни техники и просто нанесете лак за нокти, красиви цветове.

Да направите това у дома си, настроението, обикновен лак, който може да се променя всеки ден. И за „прием“ при художника нокти, понякога толкова ми хареса цвета и структурата на боя, които предпочитат всички сложни проекти.

Цвят на капак, без излишни украшения, винаги са на мода. Всяка година модната тенденция, като предлага нови цветови палитри и необичайна текстура, която позволява на обикновен маникюр, за да остане привлекателна и интересна на фона на стотици живописни техники.

Модерен лак за нокти 2019-това не е просто лак за определен цвят. Тази година на мода е не толкова цвят, а по фактура и блясък. В списъка на най-популярните лакове специален вид матово покритие, вариации на „захар“ лак за нокти, а също така зашеметяващ, блестящ лак – моделиране на метални, холограма и перли.

Най-добрата част е, че серията на мода сред обикновен лак за нокти (не се изисква полимеризация в UV-лампа), и в колекцията на гел-лакове.

Сред лакове без последствия в тенденция пастелни натурални цветове, от бежово до кафе нежен неутрален розово, светло виолетово и млечно бяло. Избирайте тези нюанси, блестяща и да се насладите на скромен, но модерен маникюр.

Модерен матов лак: ефект на стъклена за нокти

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shadesFashionable nail Polish in 2019: actual colors and shadesFashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Матово покритие за гел-лак в матов лак за домашна употреба, в продължение на много години не губят своята популярност. Мат ноктите изглеждат много естетически и подобно на нежен велур.

През 2019 технологията напредна и сега матиран лак има различни ефекти. Стандартна матова тенденция се запазва, но най-големият хит на годината ще лак с ефект на груба стъкло. За нокти с този лак изглежда абсолютно страхотно! Ефектът на първия цвят и втората е по-груб вид матова повърхност.

За да направите „стъклени“ ноктите в целия си блясък, използвайте лак nadovich цветове: бежово, розово, мока, пясък, кремаво, розово и бежово. Избор на покритие на тренда, бъдете готови за това, че светли матови нокти са много мръсни и трябва непрекъснато да се почистват с спирт или с разтвор от ацетон.

Ефект „металик“: тенденцията в нокътната естетика 2019

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

За постигане на невероятни „метални“ на ноктите е най-добре да използвате специална фолио. Но сред лак за нокти, вие можете да намерите подходящ ефект с красива светлина. На мода нюанси на благородни метали – злато и сребро.

Особено красиво на ноктите изглежда тон бяло злато бледо злато с добавянето на сив тон, и розово злато – светло златист, с розов тон. Лак с метален ефект може да бъде напълно съвместими с обичайните лъскави лакове подобни нюанси.

Можете да комбинирате лъскавите нокти с метален, или да се комбинират два вида лак на едно ногте. Създаване на интересни комбинации изберете геометричен дизайн нокти.

Красива метална изглежда и цветен лак. През 2019 избирайте лакове ягодоплодни нюанси, ярко лилаво и „космически“ цветове – лилаво, синьо, наситен син цвят. Текстура модерен калъф могат да бъдат различни, но на покритие с метален ами както мат, така и лъскава, и с различен брой блестящи частици.

Лак-хамелеон: мода игра на цветове

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Лак променя цвета в зависимост от ъгъла на мода хит 2019. Той съчетава в себе си красотата на лак за нокти с метален ефект и специални екзотични сочност на цветове. Луди переливы и преходи от цветя – идеален вариант за летния маникюр, въпреки че тази тенденция ще остане популярен в продължение на цялата година.

Ще бъдат основно тъмни на цвят: хамелеон в нюанси на зелено и зелено-златисто, синьо-лилаво, както и промяна на цвета от много черен-син до тъмно-синя. Много красиво изглежда комбинацията на лилаво и зелено.

Между редовете на действителното гелове можете да намерите покритие с ярко се променя цвета, но от друг вид. В случая с термо-бои, променя цвета си в продуктовата гама на подобни нюанси или с ефект омбре. Зависи от прехода от температурата на тялото и околната среда: топлина полски реагира на топлината.

В основата на ноктите може да бъде един и същи цвят, защото топлината от тялото, а в края на нокти – различно, защото там нокти винаги ще е по-хладна.

„Огледало“ на лак

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

2019 не престава да екстравагантни видове лак. На мода ще бъде уникално покритие с пищен блясък. В зависимост от нюанса, лак, ще даде или гланц, или ефект мокри нокти. Прекрасна вода на ноктите изглежда в светли цветове – бяло, бледо розово и синьо.

Освен това, производителите предлагат гама от полиролей с огледало осветление или ефект хамелеон – 2-в-1. Нежно съчетание от цветове и страхотни отблясъци, приличат на приказни еднорози и цветни карамельных в същото време – това е покритие, определено ще повиши настроението във всяка ситуация! Между другото, този лак е подходящ за къси нокти.

Нокти с голографическим ефект

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Още една тенденция лак с необичаен страничен ефект на цвета. Пречупване на светлината, падаща върху частици от лака дава промяната на цветовете правилни елипси, под слънцето буквално да „бягат“ на ногте. Изглежда много красиво. Светъл сребрист нюанси на холограмните лакове може да се използва и през лятото и през зимата, за да изберете палто в син тон.

Блясък лак за нокти

Fashionable nail Polish in 2019: actual colors and shades

Най-популярният лак през 2019 г.-на традиционния блясък лак за нокти. Мода малки искри, които добре играят на светлината. Изберете един слой върху всички нокти, предпочитам цветове с блясък и гланц и блясък.

Ако имате нужда от дизайн на ноктите, ноктите, ви късмет с груба „захар“ топ. Блестящи лакове изглежда страхотно във всички нюанси без ограничения. Изберете ярки цветове в розово и синьо на схемата и на „захар“ в по-тъмни цветове като класическото черно или кафяво.

Theme by Anders Norén