грим

Модерен грим пролетта-лятото на 2018 година, от Джорджо Армани и Шанел

Днес, ние предлагаме няколко възможности за пролетта и лятото на грим, актуални през 2018 година.

За студа не искам да мисля. И това е правилно – нека душата нагряват мисли за пролетта и лятото, както и смяна на мрачно небе и настроение бързо идват ярките цветове. Покажи като се направи един модерен грим пролетта-лятото на 2018 година с представянето на Джорджо Армани и Шанел. Отглеждане четки за грим и напред!

Контрастен грим на очите от Джорджо Армани 2018

Пролет / лято 2018 международен гримьор на Джорджо Армани предлага графичен грим в черно и бяло. Какво ти трябва? Да започнем с подготовката на кожата с лек хидратиращ крем. След това на проблемните зони са маскирани с помощта на консилера и нанесете я на лицето си лека, прозрачна тон с матирующим ефект.

Завършване на такъв грим на очите не е толкова просто, колкото изглежда: той се нуждае, правилен избор на инструменти. Първата цигулка свири в черен молив. Той трябва да бъде мек, послушен, когато петното и водоустойчива – работи и грешки не ни трябват. Това са, например, градски раздялата, M. A. C и Джорджо Армани.

Проучване на контур с молив на очите, в чужбина под външно клепач, а след това начертайте стрелка, постепенно утолщая им на вътрешни ъгли, леко да нарисува ги.

Следващото нещо, което ни трябва, е бял, прозрачен нюанс, в идеалния случай със сребрист или перламутровым блясък. На тях ние парцел за всички мобилни клепач, под външни и вътрешни ъгли на очите и под веждите. За да гледате загубеното израз, помрачи сгъвката на кафяви сенки. Мигли може да не се докосват. И най-доброто завършването на този грим ще бъде прозрачен гланц или балсам за устни.

Ярък „паун“ грим от Chanel 2018

За тези, които искат повече цвят през 2018 г., предложената опция, като модели за пролетта и лятото прожекция на Chanel. Тук трябва да приготвите крем за грижа за кожата и под очите – нанесете гел. След няколко минути, дори оттенък на кожата течности, изработи от несъвършенствата на коректора, нанесете блясък с помощта на хайлайтера и добавете малко руж.

Следващата стъпка – грим на очите. Подчертават веждите водоустойчив молив и да ги в прозрачен или цветен гел. След това вземете палитра в синьо-зелени тонове. Сините сенки нанесете върху горния клепач и зелено отдолу. Ето това е важно качество пуховиков. Боя спирала на миглите спирала-тъмно-син оттенък.

Устните могат да бъдат малко бежово червило или блясък, и за приключване на начина на лак, а-ла-натюрель.

Theme by Anders Norén