маникюр

Модерен дизайн педикюр 2018-2019 – съвременни образи

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Море, вечерни разходки и усещане за детска безгрижност на всичко това, ние с нетърпение подготовка, бране на себе си нов годишният начин, включително и чрез изучаване на снимка новости красив дизайн педикюр 2018-2019. Идеи за модерни ноктите изкуство изображения прости фигури и прости орнаменти. Въпреки това, ние ще се обсъдят различни техники за педикюр, аксесоари и цветове.

Основните педикюр

Преди да се говори за красив дизайн летен педикюр и актуализация през 2018-2019 г., за да разгледа снимката, ние ще говорим за това, че има различни видове педикюр.

По този начин, има седем основни техники:

Класика. Се смята за най-популярният, защото за неговото създаване не е задължително да отидете в салон. Ще ви трябва леген с топла вода и соли за крака, нокторезачки и пила за шлифоване на мазоли. Въпреки, че този метод е много популярен, то вие трябва да го вземете с голямо внимание. Ако повредената кутикула щипчиками може да доведе до наранявания и дори инфекции (ако инструментът е стерилен). Европейският. Този вид педикюр е по-лек, тъй като той не включва рязане на кожичките. За нейното отстраняване, както и премахване на мазоли, използвайте специално средство, което омекотява кожата. След кожичките и мазоли са били отстранени с портокалова пръчка. По-късно, при редовна употреба на тази техника, ципа расте по-бавно. Обзавеждане. Той се смята за изключително Вид козметичен педикюр. Сложността на провеждане на дома си, поради факта, че ще ви е необходима специална апаратура, с различни приложения (в зависимост от структурата на крака и нокти). Когато изберете тази педикюр не се нуждае от помощта на вода. Преди да използвате устройството, master обработва крака със специален гел. Комбо. За поведението му крака се лекуват с апарат, а ципа се отстранява с помощта на клещи. Киселина. Тя се състои в това, че кожата се използва специален разтвор, който я дразни. Не са ви необходими никакви допълнителни средства. Експрес. Това е най-бързият вариант педикюр, защото той не използва специални предмети за премахване на мазоли, кожичките, мазоли. Експресна педикюр включва грижа за ноктите и покритие. СПА. Това е нов пирон сфера. Тя се състои в това, че до непосредствена работа с ръцете, с помощта на специални маски, чорапи, масаж и други начини за омекотяване на стъпалата. Този маникюр, макар и да отнема повече време от обикновено, но това е страхотно отпуска цялото ви тяло. Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Интересни идеи за летен педикюр

Монохромен педикюр

От година на година обикновен педикюр не по-малко популярна, отколкото други възможности. Например, фото дизайн педикюр в 2018-2019 г. са представени в красива златисто, синьо, червено, оранжево и синьо.

В моден педикюр успя да издържи по-дълго, ви препоръчваме да използвате гел за нокти. Това ще ви спести време и ще изглежда по-добре акрил.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Моля, обърнете внимание, че гел-лак трае три пъти по-дълго и не скалывается, като обикновен лак за нокти. И процесът на сушене е по-бързо, защото той използва led лампата. Той също така изглежда естествено и по-безопасно.

Педикюр с чертеж

Обикновен педикюр, ако се чувствате прекалено скучно за лятото удоволствие, разредете с няколко рисунки. Това може да бъде не само прости форми, спирали и различни анимационни герои, вълна, плодове, и много други чертежи.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Най-честата схема на изпълнение на черен или бял лак на обикновена нокътната плочка. Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Педикюр за създаване на лятното настроение

Луната педикюр

Не само лунен маникюр е популярен. В последно време на мода лунен педикюр. И за разлика от лака за нокти, той е по-отворен за експерименти. По този начин, дупки, не само може да colorize в различни цветове, а понякога и в различни форми. Този традиционен, триъгълни, двойни и полу-овална дупка.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Тандем лунен и класически френски

Педикюр с кристали

Кристали, пайети или фолио разрежда твърди педикюр. Разбира се, можете да сложите кристали и в насипно състояние, но е по-добре да ги използват минимално. И така, преди няколко кристали на големия пръст на крака ще изглеждат по-изгодно, отколкото всички пръсти веднага.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

За да се избегне загуба на камъни, по-добре да изберете тези, които са по-малки. Те ще останат по-дълго и, в случай на загуба, няма да забележим празно пространство. Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Блясък и златни ивици

Необичаен Френски

Последните тенденции на модата е необичайно френски маникюр, който не се ограничава до една ивица на върха на нокътя, и предлага разнообразие от модели. Французите вече не е просто, класически вариант, който използва само бял и прозрачен лак. През лятото той е отворен за експерименти. Така че можете да видите на сини и червени, и зелени възможности за цветове.

Градиентный педикюр

Съдейки по снимката, красив дизайн нокти в техниката Омбре. Педикюр с постепенен преход от базата до друг цвят, вече бе спечелен миналата година от сърце момичета. През 2018-2019 това е най-популярният вариант. Градиентные преходи винаги смотрелась изгодно, както и на косата, и маникюр (педикюр за сега).

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Луксозно Омбре

Както виждате, летен педикюр. От класическия френски до градиент. Модерен дизайн нокти сфера не стои на едно място, и ни предлага оригинални новини. И лятото е най-доброто време за експерименти.

Вече сте избрали какъв ще бъде вашият любим летен педикюр?

Theme by Anders Norén