Модерен дамски часовник 2019 (снимка)

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Модни тенденции 2019 предлагам да се допълни с женски образи стилни ръчни часовници. В колекция пролет-лято дизайнерите представиха голям избор на тези аксесоари, а това значи, че всяка модата може да намери нещо, което тя харесва.

Въпреки тази популярност часа да се предскаже е просто невъзможно, защото в предишните сезони те като цяло са изключени от списъка на задължителните неща Момичета, които следят за своя стил. Но вее мода са непредвидими и така тези аксесоари са заемали почетно място в списъка с нещата, които трябва да си купя тази пролет.

Въпреки това вече почти не се използва по предназначение, а служат на стилни аксесоари. Купи модерен ръчен часовник ще помогнат на вашето чувство за стил и познания за това, че женските модели бяха представени на модни дизайнери в света през 2019 година.

Какви са дамски часовници, представени модерен дом Chopard и Louis Vuitton през 2019 г.?

Според водещ на Модна къща “ Луи Вюитон добри часове-това е статус, скъпи бижута, които носи в себе си известна идея. И това е любов „лукс“ за пътуване.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Тази година марката въведе доста необичайна модел за своя клас. Те са часовници с прост и интуитивен дизайн. Големи фигури с ясни циферблат и стоманена с допълнителна огледало или сатен полирано, се оказаха истинско бижу.

И, което е най-изненадващо за Louis Vuitton – пълна липса на инкрустации диаманти.

Въжета за такива часовници е изработен от крокодилска кожа в неутрални цветове. Може би това е провокативно и смело решение обещава да бъде най-модерен през този сезон.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Ръчен часовник от модна къща Louis Vuitton

Още една швейцарска марка Chopard на мнение, че трябва да бъде дамски Ръчен часовник съвсем различни. В техните колекции могат да се намерят модели с кръгла и овална форма, корпус от бяло или розово злато. Но циферблат доста лаконичен – само стрелките и лого на марката.

Основният акцент тук е върху ремешке. Той превръща един обикновен аксесоар в истинско произведение на изкуството. Може да забележите многопластова инкрустация с диаманти, създадени с флорални мотиви. Шопард е бил предлагащи алтернатива на диамантени ленти. За тези, които обичат необичайни аксесоари можете да закупите каишка бял или черен сатен, със закопчалка от розово злато.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Ръчен часовник на швейцарската марка Chopard

Брутален и кратък – точно така, както виждате, през 2019 г. модната къща Chopard и Louis Vuitton дамски Ръчен часовник в същото време те трябва да бъдат златни.

Часовник в стил Шанел

Специален интерес представляват и по-достъпни марки, които се задават тенденция през този сезон. Защото техните модели, които се носят в ежедневието. Благодарение на тях възможности за модерни часовници става много по-голяма.

Сега в тенденция необичайни филигран и боядисани скали. Те могат да имат за изобразяване на различни птици, ориенталски мотиви, цветя и дори френски дантели. Покритие на циферблата по-внимателни и по-лек, отколкото в Louis Vuitton. Въжета и по-лесно да се намери, тъй като кожата, и инкрустация метал. Но именно благодарение на техните модели изглеждат много елегантно.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Но и демократични модели, и такива, където цената се оценява на няколко хиляди долара, чрез създаването на някои часовници, това е украса. Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Ръчен часовник от Chanel с необичайна рисувани на циферблата

Маркови дамски часовници са представени в стил футуризъм. В този сезон на световните дизайнери са решили, че класическият вариант на часа със стрелки и цифри тривиално, и затова ни предлага нещо специално и неповторимо. Ярки цветове на каишка само обиколката на циферблата и стрелките. Този минимализъм перфектно комплимент към всяко лято облекло.

Подчертаване на най-модерен часовник, да не говорим за пластмасови модели, те са представени в два варианта. Първият вариант е младите хора и в същото време реколта. Тук е представен кварцов часовник с циферблат, вградени в широка гривна ярки цветове. През пролетта 2019 година си струва да се предпочитат по цветовете:

    лимон, розово; оранжево.

Там могат да бъдат допълнително разпечатки на каишка. Не е изключено и нюанси електрически.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Модерен дамски часовник с печатни каишка

Изглежда, че това е изключително спортен модел. Но като погледна образи, които ни предлагат дизайнерите, става ясно, че това е съвсем нова тенденция младежка мода.

На снимката по-долу е показан модел от младежката колекция на Chanel. Те взеха обичайните пластмасови часовници и леко интерпретировал им. Сега това е часовник с традиционните кръгли циферблат и широка каишка от пластмаса. Големият размер мъжки стил и компенсира цвят — леко перлено-розови и бели нюанси прави тези женствени и елегантни. Като декор модната къща е използвал обичайните си инкрустирани малки фианитами.

Тези модели не се вписват в образа на бизнес-дама, но като аксесоар в ежедневни или неформален стил е това, което ви трябва. Повечето модни критици нарича тези часове, като икона, като те са безгрижни ги носят на собствениците на ценителите на висшата мода.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Младежки часовник от колекция на Chanel

Миниатюрни часовници

Това е може би най-доброто, което се появява в новата колекция пролет. Една малка, тънка каишка – универсални, те са подходящи за всяко облекло.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Тяхното разнообразие е просто поразителен. Могат да бъдат изработени от метал, пластмаса и дори от благородни метали. Тези модели бяха представени от много модни къщи, а именно-Гучи, Долче и Габана и други.

Благодарение на своята простота, изглеждат много елегантно, скъпо и стилно, и следователно могат да се подчертае своята елегантност и отлично чувство за стил.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Елегантни часовници с тънък метален wsop гривна

Форма на циферблата може да бъде всеки, но най-популярният вариант – класически, кръг. Но, ако искате да се открояват, можете да си купите и нестандартни часовници с правоъгълно или триъгълен циферблат.

Масивни часовници

Тези модели се държат на върха на популярността вече няколко сезона подред. Въпреки факта, че те са били позаимствованы от мъжкия гардероб, снажен и миниатюрни момичета изглеждат много стилно.

И всичко това благодарение на многопластова лента, която подчертава женствеността и нежността на своята обладательницы. Освен това, тези часове се говори за смелост и решителност момичета. През тази година, като декоративни елементи ще бъдат използвани:

камъни; верига; кристали. Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Дамски часовник с стазисом и верига

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Именно благодарение на този декора стомана масивни часовници тенденции за пролет 2019. Ние ви препоръчваме да се обръщат към този модел. В края на краищата те са представени в различни варианти, така че всеки може да избере нещо за себе си.

И ако вие не обичате масивни аксесоари, а след това най-добрият вариант-това са класически часовници. Те не са на мода, и така винаги ще са актуални. Техните характеристики са:

    Ремък, който може да бъде както кожени, така и метал; просто наберете (кръгли или правоъгълни); пълна липса на интериор. В противен случай часовникът ще спре да бъде класика. Този аксесоар е най-подходящ за бизнес момичета. Тя ще подчертае неговата власт и статус.

Fashionable womens wrist watch 2019 (photo)

Ръчен часовник с правоъгълно циферблат

На снимката се вижда, всички часовници, които ще бъдат модерни през пролетта 2019. Надявам се, че статията се оказа полезно за вас, и може да се определи модел часа през този сезон.