Купи дамски зимни ботуши, ние първо мислим за тяхната практичност и колко са топли, защото в Русия за една дълга, студена зима. Само в екстремни студове това не е причина да забравяме, че обувки за всеки сезон трябва да бъде не само удобен, но и отговаря на модните тенденции.

Нова колекция на обувки този сезон 2018 подчертава безупречен стил, елегантност и обновен блясък. Много близо до зимата и е време да мисли за топли зимни обувки. Днес думата е за зимни ботуши. Дамски ботуши винаги привличат вниманието и придават особен еротичен характер.

В Русия тази обувки всъщност почти пет месеца. Не ще за тъжни неща, оставяйки топли дни през зимата има своя чар и своите радости, и момичета скандинавските страни има възможността да променя и сандали за красива зимни обувки под името ботуши.

Модели, които са създадени през новия сезон дизайнерите сами говорят за себе си:

Ботуши-ботфорты и обувки-чорапи

Ботуши-ботфорты и обувки-чорапи станаха супер популярни, защото този модел дава вид на много секси поглед. Те са много удобно допълнение към ансамбъла в экстравагантном и эротическом стил. Сред тях ще откриете ботуши не само за различна височина на вала и токчета, но и различни цветови нюанси, до златисто.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
2 снимки Алексис Mabille и Антонио Берарди
Fashion winter boots the 2018-2019 year
Снимка отгоре — Акилано Rimondi, Фенди, къща Холандия
Снимка отдолу на Изабел Марант, „Прада“, Shiatzy Чен

Fashion winter boots the 2018-2019 year

Високи зимни ботуши

Високи зимни ботуши-обувки, която винаги се плаща похарчени за него пари. Защото в Русия зимата е дълга и студена. Ботуши с висок голенищем позволяват носенето на по-леки рокли и поли дори и през зимата. Високи ботуши придават елегантен вид и дънки, те добре се съчетават с меховыми и кожени изделия.

Високи ботуши коляното-това е най-често срещаният вариант за тези, които търсят качество и комфорт по всяко време. Колкото и да се разви мода, високи ботуши са най-класическия модел. Понякога в различно време на годината и те се различават само по формата на шипове или чорап.

В последно време на мода има различни ера, и затова е допустимо петата и носочной част на обувката всяка форма. През зимния сезон 2018 отличителна черта на ботуши ще са остри пръсти, каубойски ток, светъл принт и разнообразна цветова палитра.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Annakiki, Aigner
Fashion winter boots the 2018-2019 year
Колекция Брок, Francesco Scognamiglio, къща Холандия
Марк Джейкъбс, Лоу И Вундеркинд

Fashion winter boots the 2018-2019 year

Ботуши с нагънат (трактора), подметка

Трактор подметка по-често се използва в ботуши, но ботуши с подметка повишили момичета оценена. Важни качества на тези модели е, надеждност и комфорт. Носенето на тези обувки ще се чувствате, като Вие не се страхувате от лоши атмосферни условия – мокър сняг или мокра дъждовно време. Не се изплъзне и да падне.

Тези обувки са подходящи и в разговорния стил, и в бизнеса. Що се отнася до петата височина – това е вашият избор. Има ботуши на нисък ток са мощен висок ток. В последния случай, Вие не ще се чувствате неудобство, като масивна подметка „намалява“ височина шипове.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Библос, Эрманно Шервино, Алтузарра

Дамски зимни ботуши с шнур

Дантели-up ботуши на мода вече не е първият сезон, но всеки път, когато те изглеждат като нови. Към днешна дата чрез шнурове често изпълнява декоративна роля, и ботуши са на цип. Защо да губите време, се нанизват една не е необходимо. Такива модели можете да видите в колекциите на Анна Суи, Альтузара, се появява линия blugirl, Боттега Венета, Дейвид кома, Стела Жан.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Появи Линия Blugirl, Боттега Венета, Дейвид Кома
Хермес, Shiatzy Чен

Fashion winter boots the 2018-2019 year

Ярък принт и цветова палитра

Както винаги пъстри модели с много украса или ярки щампи различни марката Долче и Габана. Въпреки това, да се спори с нея и марката Эрдем, къща Холандия, развратник, Москино, Shiatzy Чен. Съвременните модни дизайнери не се поставят на цвят и принт обувки от същата характеристики на чанта. Но все пак, ако изберете чанта със сложни комбинации от материали, ботуши трябва да представи за кратко, и обратното.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Долче & Габана, къща Холандия, развратник

Комбинация от различни материали

Комбинираната обувки-страхотна двойка, за разходки в пуловер или кожа жилетка, туид, пола или дънки…

Комбинацията от различни материали, обувките е една от най-новите модни тенденции, която набира скорост. Смели и удобни обувки на различни марката etro, модели, в които има кожа, велур, филц, и лента. Се намира на ботуши и обувки на дебелото матова или лакирана кожа, комбинация от кожа и велур или текстил и велур, комбинация от различни блокове.

Комбинираната женски обувки ще добавите малко цвят в своя офис през седмицата и сиви зимни дни. Тези обувки най-добре се съчетава с свитером или шарфиком в тон един от цветовете.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Этро, Тодс, Миу Миу

Дамски ботуши „в гармошку“

Ботуши „акордеон“ – още една ярка тенденция. Няма да ви кажа, че много дизайнери са страстни за баян, но като пример в новия сезон се превърна в символ марки като Джени, Марк Джейкъбс, Ив Сен-Лоран. Те изразиха своето отношение към топ модели, събрани в гармошку, но съгласете се, в колекцията Сен Лоран, ярко подчертават чар и елегантност.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Джени
Марк Джейкъбс, Ив Сен-Лоран

Fashion winter boots the 2018-2019 year

Зимни кожени ботуши

Козината на женските обувки е, дори и през лятото, и това не е първият сезон. Но през зимата 2018 година, марка Миу Миу, Паскал, просо, „Прада“, Montclair Гренобъл са създали оригинални кожени ботуши различни цветови палитри.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Миу Миу, Паскал Просо, Прада
Montclair Гренобъл, Montclair Везни Руж, Миу Миу

Fashion winter boots the 2018-2019 year

Кадифени ботуши

През зимата 2018 действителното различни материали. Освен естествена кожа, особено предпочитание към използването на велур и кадифе.

Кожа, велур, кожа материали, дамски обувки на негово място, и кадифе? В края на краищата, това е Кралската тъкан, която е предназначена за празник? Да, това е вярно. И така кадифени ботуши изглеждат страхотно.

Fashion winter boots the 2018-2019 year
Эллери, Джеръми Скот

Дамски ботуши на вашия стил, можете да намерите в колекцията на Антонио Берарди, Chanel, Фенди, Francesco Scognamiglio, Лаура Биаджотти, ниско и много други колекции. Широка пета и трактор подметка, каубойски ток, или модели с дантели – това е, преди всичко, избрали комфорт, защото нашата капризна зимата е на студено, а след това размразяване.