Моден френски маникюр за къси нокти

Fashionable French manicure on short nails

Приятелско ръкостискане или галантен целувка няма да остави без внимание своите ръце. Ако не ги подкрепят, а след това объркване не може да избегне. В ежедневието си, ръцете си в очите, може да бъде точно затова ние внимателно да се следи състоянието им. Или действат природни инстинкти? Какъвто и да беше отговорът, добре поддържани ръце, без внимателно да маникюр не се случва.

Ток е бил в заблуда, че приличен маникюр дълги нокти. Това е в основата на несправедливо. Понятието маникюр, това е не само украса на нокътната плоча, както и обработка на ноктите, кожичките, почистване и обработка. Нека да не спорим за това, че дълго лак за нокти изглежда идеално, но не мисля, че с една дума не е възможно.

Какво е френски маникюр

Якето е предназначена за къси и дълги нокти. Въпреки че първоначално идеята изглеждаше просто къса. Ноктите, с малко повече от пръстите, удобни и практични, но това не означава, че те не се нуждаят от грижи. Френски маникюр за къси нокти-това е идеалното решение. В класическия вариант на ноктите дават овална форма и изгладен.

Лак е връхната точка на цялото събитие. На върха на нокътя покрити с бяла, а не прозрачна лак, като се образува идеално гладка френски. Останалите плочи изпълнен прозрачен, естествен розов лак. Идеална дължина на ноктите и За правилното френски маникюр е 2-4 мм.

Fashionable French manicure on short nails

Техника за нанасяне на лак

Традиционно, френски маникюр за къси нокти включва два цвята: розов и бял. За тези цели, съответстващи на лакове, акрилни настилки, специални пастели и моливи. Целта е да се постигне гладка полукръгла ивици на върха на нокътя. В професионалните салони майстор правят французите достатъчно бързо. Но ако сте решили да се научите да го правите сами, бъдете готови за изучаване на техниката на прилагане.

За начинаещи, така и за много къси нокти, препоръчва се да използват бели пастели и моливи. Те се прилагат към задната част на нокътя. Ако мислите, че това е достатъчно проста, опитайте се да направите точно от първия път. За да се постави на французите на лицевата страна е още по-трудно. За тази цел можете да използвате специални шаблони.

По този начин, методът изисква предварителна подготовка. След внимателна обработка на ръцете, ноктите трябва да покрие безцветна база. Нататък, по-горе методи, се прилагат френски. Трети етап-нанасяне на основния цвят. В класическия вариант-това е розов или телесен цвят. Пълни френски маникюр за къси нокти – лак за фиксиране.

Как да разнообразят френски маникюр

Традиционни френски изглежда скучна. Не, разбира се, класическата мода и никога няма да излязат, но понякога искам нещо ярка, но е приемливо. За тези цели, дизайнери пусна цяла линия на модни тенденции. Един от които е лунен маникюр. За него се използва Златен или сребърен яке, а общия размер е изпълнен с тъмна лъскава повърхност. Изглежда такава френски маникюр за къси нокти скъпо и не предизвикателно. За по-модерните тенденции, можете да използвате ярки цветове. Най-важното правило-да не бъде твърде креативни, или френски, вашият маникюр ще бъде вулгарен.

Говорейки за разнообразие, не може да се пренебрегне като украса, като например картини и стикери за нокти. Важно е, че френски маникюр за къси нокти не направи матирано лакове, както и не използвайте прекалено голяма картина. Това се дължи на факта, че леко изпъкнали нокти, боядисани в матово, ще бъде визуално плосък, с една дума, и, следователно, всички усилия ще бъдат сведени до нула. Същото се отнася и големи бижута. Ако сте решили да декорирате своя маникюр с кристали и пайети, изберете подходящото значение, че ще фон гъбички, не всичко е загубено.
Fashionable French manicure on short nails

Как да запазите маникюр в продължение на дълго време

    Маникюр продължи дълго, само на здрава, добре поддържани нокти. Използването на масла, маски, допълнителна храна; Да лак дълго, упорито, пускайте си топла ръка. Уверете се, че ноктите са идеално сухи; не използвайте ниска степен на боя. Те не само малки копчета, но и може да навреди на вашето здраве; при изпълнение на домашната работа, се използват гумени ръкавици; измийте ръцете с вода и сапун, като се избягва агресивни среди и много студена вода.

Ако сте решили да направите френски маникюр, трябва да се помни, че дължината на ноктите не е от значение. Важно е, че той е еднакъв за всички. Край на нокътя трябва да е напълно равен, в противен случай маникюр изглежда помия. Цвят и текстура можете да експериментирате, най-важното е да не се прекалява.