Моден чорапогащник 2018-2019

Характерна особеност на сезон есен-зима тази година е връщане в модни чорапогащи. Тази есен и през зимата в светли и забележими отпечатъци и довършителни чорапогащник жени стил е по-бляскава.

Основните цветове чорапогащник тази есен / зима Бордо, тюркоаз и горчица нюанси и конфетно-розов нюанс или светло-зелен.

Трябва да се отбележи, че основната облекло трябва да бъде не непременно в комбинация с богати нюанси на чорапогащи в този сезон – ще бъдат напълно приемливи, например, носенето на чорапогащи горчица цвят черен костюм, а на лилаво — червена рокля. Такива марки като Дим, от modcloth, Зара, Топшоп и Коул Хаан най-добрите възможности ярки чорапогащи“.

Fashion tights 2018-2019

Особено модерни през новия сезон ще чорапогащник с рифлеными модели, на още по-популярно „на фиде“. Те често се използват в най-новите колекции на известни европейски дизайнери. Особено предпочитани бежово и класически черни нюанси.

Грах е най принтом този сезон, той често се появява на чорапогащи. Чорапогащник на точки е най-добре да се отдалечат от такива марки като Дим, Кейт Спэйд, Волфорд, от modcloth, командоси.

За вечерни събития, разбира се, да бъде един чифт чорапогащи с ефект на дантела или мрежа. Толкова секси вид, разбира се, може да открадне всяко облекло-от Черни рокли до загуби.нищо вечерно облекло. Това дантела сезон и окото с дизайн във формата на цвете или снежинка, в зависимост от степента на осветеност ще се преливат с различни нюанси, ще се добави тежест на краката си и да привлекат повече внимание към вашия стил.

Fashion tights 2018-2019

Ще бъдат модерни дантелен чорапогащник през зимния сезон тази година, черен, бордо, тъмно зелено и тъмно бежови нюанси (Iva Топшоп, Зара, Волфорд, Бетси Джонсън, Господ&Тейлър). Мрежа все още е изключително черна. Ако по-рано чорапогащник с шарени носи само поли и рокли, а след това и днес те може да се превърне в чудесно допълнение към Брючному покритие. Гащички брич и къси, визуално продължава ярък образец или пиян лъч чорапогащник и начин ще бъде завършен показно ботильоны.

По-долу Можете да видите представени фото галерия модни чорапогащи през този сезон.

Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019
Fashion tights 2018-2019