Мода weave 2019

Babyliss за

Наистина е гореща тенденция на следващата година. Излезе с тази версия на Джак Хауърд. В основата на принципа, заложен за оцветяване комбинация от balaia и класически осветление. В резултат ефекта выгоревшей на слънце направления. Не напразно е второто име на картината-израз на „целувката на слънцето“. Плавни преходи цветова палитра позволяват къдрици придобиват безпрецедентна натуральность. Капитанът, който избира най-подходящия тон и успешно гарей на косата, осигурява невероятен обем и пищност на къдрици без дори да се трупат.

Fashion weave 2019

Балая

През 70-те години на миналия век е бил изобретен във Франция метод на оцветяване на Балаяж. До ден днешен тя не излиза от мода. Се радва на безпрецедентно търсене, поради своята универсалност, тъй като той изглежда страхотно на косата на всеки цвят. В Балай възможно най-близо до естествения оттенку, защото стилист прилага коса по-светло от естествения цвят на косата в няколко нюанса. Този вариант е подходящ за онези момичета, които по силата на причини не могат да посещават салони за красота.

Fashion weave 2019

Омбре

Омбре е уникален метод на оцветяване, което е истинска благодат за къдрава българия, това е удостоверяват стилисти. Принципът на лакиране се състои, за да обхване цялата коса, като се започне от средата на дължината до краищата. Капитанът на плавни преходи хоризонтално боядисване на коса в различни цветове. Така че изглежда малко плевене растеж на косата. Творчески момичета и модата, които предпочитат оригиналност, трябва да се обърне внимание на контрастни преходи в техниката Омбре. Например, да се предпочитат лилаво-розови тонове или синьо.

Fashion weave 2019

Брондирование

Този вид на петна многоетапен, визуално увеличават обема на косата за сметка на цветовата игри. Този вариант е нещо средно между блондинка и брюнетка. Нищо чудно, че самото име съдържа думата „кафяво“ и „блондин“, което означава, кафяво и бяло. Ламиниране може да се извърши не само в класическия вариант, но също може да бъде зональной. Това означава, че тя ще изглежда на техниката Омбре. Популярните цветове за светли къдрици през 2019 г. ще бъде кехлибар, вкусен аромат на кафе с карамел. На тъмно е по-добре да се предпочитат кестен, кафяв, шоколадов цвят.

Fashion weave 2019

Шатуш

В основа на манипулация е прецизиране на отделни крепости 1 или повече нюанси, когато цветът се променя хоризонтално. Замъглено преходи са създадени хаотична направления, осветление и затъмнение в областта на корените на косата. Прическа е безспорно предимство: можете да обновите само 1 път на няколко месеца. Интересното е, че за такова оцветяване на фризьор използва фолио и специален гребен или четка. Така той като се простира тон.

Fashion weave 2019

Калифорния мелирование

През следващата година Тип подсветка позволява да се получи ефект на выгоревшей на слънце коса. Идеален за всяка дължина на косата. – Цветове мека, а косата не е силно химично въздействие върху структурата на косата запазва своята цялост, мекота, натуральность. Преминаването на цветя в косата в този вариант на осветление изглежда много леко, плавно. За създаване на капитана използва до 6 различни нюанси, близки по палитрата. Алтернатива на калифорния живопис казва за Венеция моменти. Процедурата се извършва в тъмна основа. Също така трябва да се обърне внимание на варианти на карамел оцветяване, която е типична за по-светли косата.

Fashion weave 2019

Както сте забелязали, 2019 година-това е времето, когато прически ще бъдат спокойни, естествени нюанси. Разбира се, никой не забранява да използват ярки цветове и новаторски подходи. Въпреки това, стилисти съветват една истинска дама да оставите косата си като натурални. Това ще бъде целта на модни осветление 2019. През следващата година ъпгрейд на изображението не е задължително, за боядисване на коса в ярки цветове, достатъчно е да направите няколко направления, по-близо до вашия цвят на цвят.

Снимка:

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019

Fashion weave 2019