Мода ивица рокля — снимка

Fashion dress stripe — photo

Сегашната тенденция за 2018 г. са стилни и оригинални рокли в райе, който, съдейки по снимката, и установили модни тенденции през този сезон. Много от тези модели бяха представени по време на европейската седмица на модата. Предлагаме Ви да се запознаете с най-популярните стилове през този сезон.

Това лято ивица в дрехи, продължава своето триумфално шествие. Невероятно стилни и модерни рокличка, 2018 е показано на снимката, не само нови продукти, но и най-актуалните модели този сезон.

„Морячок“

Името, дадено на известната „тельняшка рокля“. Сравнение с известна част от униформи на моряците дава характерна ивица плат. Рокли могат да бъдат тънки и широки, къси и дълги. Начало – хоризонтални морската ивица. Цвят на „моряците“ има само два вида черно — бяло или синьо-бяло.

Fashion dress stripe — photo

Случайни модели и официален вариант на рокличка

„Моряк с джобове“

Модели за момичета размер плюс, дизайнерите са украсени по-подробно. Така че, нов сезон 2018 г. ще бъде „рокля-жилетка с джобове. Най-често, джобове са направени от кожа или нейните заместители. Често кожени вложки красят други части на рокли, муфи, скоби, деколтето.

Fashion dress stripe — photo

Вечерни рокли в райе

Риза-рокля

Това е, когато моят любим модел за всички времена. Стилна риза с вертикална ивица са станали популярни още през далечните 60-те години на миналия век. Авторите на първите модели на италиански дизайнери. Сега, рокли, тениски са изрязани на върха на популярността. Може би този сезон ще бъде запомнен модели на този стил. Рокля-риза-много универсална дреха. Може да се носи не само като самостоятелен елемент, а като един от нива многослойни дрехи, които много харесват момичетата с нестандартни форми.

Fashion dress stripe — photo

Спектакълът туника и рокля-риза на райе

Рокли-линия

Друг модел, който преживява второ раждане. Рокли trapeze през този сезон е доста хлабава. Вертикални ивици от плат правят този модел популярна сред жените всяка комплекции. Повечето от тези рокли за този сезон е украсена с бродерия с флорални принтом или в стил „мозайка“.

Fashion dress stripe — photo

Рокличка с пола

Империята Силует

Красотата на този модел се състои в това, че той може много деликатно да се подчертае женски раменете и гърдите. Рокля с висока талия в стил Империя е подходящ за почти всеки. Е Показано на снимка в три дължини – мини, Макси, midi.

Fashion dress stripe — photo

Лесна лятна рокличка

Черно-бели и не само

Колекция Пролет-Лято 2018 г., представена на международните дизайнери за седмицата на модата, култивирани бяла ивица в съчетание с черно или синьо, като доминира през този сезон. Невероятно стилни модели показаха Шанел, Валентино, Джонатан Симхая, Соня Рикель, Lacoste, Габриела Хърст. Но, този стил въведени ярки модни дизайнери, представляващи модни къщи balenciaga, Burberry, Кристиян Диор, Долче и Габана, Givenchy; „Гучи“.

Fashion dress stripe — photo

Те обличам в разноцветную ивица и необичайно намаляване предизвика безпрецедентен вълнение сред обществеността. Ние Ви предлагаме да се насладите на дизайнерски рокли в райе, с участието на най-новите модни тенденции, на 2018 г., е показано на снимката по-долу. Fashion dress stripe — photo

Стилни Коктейлни рокли в райе

Аксесоари и обувки

Лятото шарени рокля може лесно да се превърне в бизнес дрехи, с помощта на аксесоари. Например, елегантен клатч и стилна кожена каишка ще създаде строг имидж на бизнес-дама и цветна чанта или лека раница, а напротив – прекрасен лук за разходки.

Fashion dress stripe — photo

Ежедневни рокли с асиметрични подолом

Fashion dress stripe — photo

Същия принцип трябва да се избират и обувки. С рокли в райе перфектна комбинация от кожени сандали, чехли Сабо, спортни обувки, сандали.

Шарен плат за моделиране на облекло

Разположението и структурата на ленти от плат играят ключова роля в създаването на модели на дрехи.

Вертикални ивици визуално удължават силуета, стройнят. Хоризонтални ивици може да се дава фигурата на допълнителен обем само чрез проектиране на дрехи. Дизайнерите отдавна са се научили да крият под хоризонтална ивица на излишни килограми. От триизмерни форми разсейват необичаен приятелка и бои. Fashion dress stripe — photo

Смели в ивицата рокля от летящи тъкани

Въпреки това, има някои нюанси при избора на дрехи на райета, трябва да се обърне специално внимание. Още повече, разнообразие от рокли в райе, не само ще направите правилния избор, но се обръща внимание на модните тенденции 2018. Ако фигурата ви е перфектна, а след това спокойно можете да изберете всяка любимите си модел.

Но момичетата с обемни форми, трябва да се обърне внимание на модели в меки цветове и с ленти със средна дължина. За тях дизайнерите предлагат модерен фасоны рокли с комбинирани ивици. Модели, с хоризонтална и вертикална ивица, не само отвличат вниманието от излишни килограми, но и ще се превърне в основен акцент в модерния начин.

Fashion dress stripe — photo

Право рокличка за пълни

Нека отделно на някои от най-популярните модели, които трябва да бъдат избрани в съответствие с типа на фигурата:

Модел с расклешенной пола, подходящи за момичета с тънка талия. Рокля-риза почти скрива всички недостатъци на фигурата. Къси и широки модели, не трябва да изберат тези, чийто ръст под средния. Дълги рокли в райе, с елегантен външен вид, мирис висока момичета. Пълен жените са дебнещ рокля, ушити от плат в разноцветную ивица. Дълга рокля в вертикални райета визуално удължава долната част на тялото. Правилната форма ще помогне на полегати линии около талията. Fashion dress stripe — photo

Вязаный шарени

Може би, не, не, жени, жени в гардероба не рокличка. И това е напълно разбираемо. Такива дрехи се свързва с лятото, море, почивка, и, съответно, може да добави романтика и ще създаде прекрасно настроение.