стил

Мода дънки 2020: 9 най-горещите модели на дънки през новия сезон

Най-универсална нещо всеки женски гардероб-това са дънки. Разбира се, този факт не споря с едно момиче. И същите тези дънки всеки сезон търпи нови промени. Дизайнерите непрекъснато експериментират с модели и възможности за обработка. През 2019 г. са били на мода в технологиите кръпки дънки, както и такива модели, като стегнати, разкроена, МОМ и тръби. И какво ни очаква през 2020 г.? Това е нещо, което бихме искали да поговорим с вас днес. Нашата статия ще ви разкажа за най-тенденция модели дънки, които непременно трябва да стигнем до 2020 година.

Дънки с висока талия

Дънки че каквото и да изберете тази година, дизайнери силно препоръчваме да се спрете на модели с висока талия. И това не е случайно. Защото тези варианти ще ви прекрасен начин да се коригират недостатъците на фигурата и, което е най-интересно, подходящ за всяка дама.

Разкроена дънки

Връщане на модни подиума и дънки клеш. Тази година те са претърпели някои промени. Сега стилни мадами, отивате в магазин, си струва да се обръщат към джинсам с расклешенной разширяване на бедрото и коляното. Но на дължина крак, толкова по-добре ботильоны или класически. Моля, обърнете внимание, че ниска момичета този стил най-добре е да се носят с ток.

Дънки-бойфренды

Не се обърна към 2020 г., дизайнери и популярни преди няколко години момчета. В предстоящия сезон се препоръчва да се избере модел с висока засаждане. Препоръчително е, ако те са в свободен стил, с леко зауженными брючинами, чиято дължина остава класически — 7/8.

Дънки преки и класически стил

Стилен и класически, както винаги на върха на своята популярност. Жените, предпочитат да създават елегантни снимки, които ще бъдат щастливи да получат директни средната засаждане Панталони с висока талия. За ежедневна начин на млади красавици идеален модел с леки ожулвания.

Дънки-скинни

Първата година бие всички рекорди по популярност скинни. Този модел чудесно ще изглежда на висок и снажен момичета и те са специалистите и съветват да ги купи. Цветовата палитра дънки могат да бъдат най-разнообразни, като се започне от класическия деним до по-смели нюанси на зелено и червено.

Мама дънки

Дънки, които бяха толкова популярни през 80-те години, започват да привличат най-известните дизайнери. Именно за дамски дънки са се появили почти във всички модни дисплеите. Светли панталони свободно намаляване с висока талия ще мачта-хэвом тази година, така че ви съветвам сега да мисля за закупуване, защото те ще отиват на всяка фигура, независимо от възрастта на жената.

Скъсани дънки с ожулвания и заломами

Няма да забравите тази година и за скъсаните дънки и ожулвания. По този начин експертите предлагат и да избират модели, които не са твърде пестреть дупки. В идеалния случай те ще изглеждат страхотно през всеки разговорния стил, добавяйки своя собственик особен чар и дързост.

Дънки с богата украса

Ако ви хареса в магазина дънки с интериор, не се лишавате от удоволствието да ги купуват. Дънки с бродерии, мъниста, ленти, шевроните, ивици и петна ще бъдат изключително популярни през 2020 година. Важното в дънки с декор на умереността.

Широка актуално

Украсете деним гардероба си, за да бъдат в тенденцията панталони широк cut. Разнообразие на модели ще ви позволи да се намери подходящ вариант за всяка жена, независимо от нейната възраст. Моля, обърнете внимание, че дънки този фасона е препоръчително да се тълпят, или остава на дъното без лечение.

Theme by Anders Norén