прически

Млечен цвят на косата: оригинални тенденции

За никого не е тайна, че млечен цвят на косата не може да се получи с помощта на естествен пигмент.

В най-добрия случай може да даде природата светли нюанси направления на пшеница. Сред най-модните тенденции тази година са станали нюанси, които стават все по-популярни. Млечен карамел, шоколадов цветове играят решаваща роля в избора на изображението. Именно за тях ние днес ще говорим.

Чистият млечен цвят на косата

Млечен цвят на косата чисто бял цвят на косъма, което в някои случаи може да съдържа карамел за цвят. Например, чистият млечен, блондинка, без пожълтяване на примеси в среброто и златото.

Този цвят напомня матиран бял цвят, който трябва да бъде хомогенна. Косата има лек блясък.

Milk hair color: original trends

Млечен цвят на косата или чист blond, който е популярен сред жените от всички възрасти, единственият недостатък на този вид оцветяване е пълна промяна на цвета на косата, което сериозно се отразява на здравето направления.

Избора на този цвят на косата, обърнете внимание на общеукрепляющие процедури, задължително използвайте маска за коса, и овлажнители спрейове, които предпазват от напречното сечение на косата.

Milk hair color: original trends

Milk hair color: original trends

Milk hair color: original trends

Млечен карамел, и млечно-кафяв цвят на косата

Млечен карамел цвят на косата-кафяво с по-топъл оттенък на карамел. Изглежда този цвят на косата е много атрактивна, в зависимост от боята за коса може да има хубав златист цвят, а в комбинация отблясъци в различни нюанси. Например, в съчетание с венециански плетением коса, млечно-карамел цвят изглежда много стилен и колоритен, създаване на съраунд ефект.

Milk hair color: original trends

Млечно-светло-кафяви на цвят-blond, с нюанс на светло-кестенява коса, която е студен оттенък. Този цвят на косата е идеален за собственици на по-светъл цвят на очите: светло-синьо и светло сиво. Млечно-кафява коса, често има пепеляв оттенък, това е неговата жар.

Milk hair color: original trends

Въпреки това, много стилисти препоръчват да се обърне внимание на светлите сенки с блясък на сребро.

Цвят на косата млечни карамел

Цвят на косата млечни карамел blond с оттенък на карамел. В този случай, бял цвят боя мач с червено, се превръща в лек оттенък на карамел. Това изглежда невероятно красиво, но само ако капитана правилно е изчислил концентрацията на боята.

Milk hair color: original trends

За да получите този цвят, с основни цветове е много трудно, често пъти много от тях предполагат, блондинка с жълт оттенък. И красотата на карамел цвят в червено бележки.

Този цвят на косата е идеална за жени с кафяв цвят на очите, както и зеленоглазых модата.

Цвят на косата млечен шоколад

Цвят на косата шоколад-най-популярния нюанс на цвета. Той се получава чрез смесване на млечно-кафяв и по-светъл цвят Казальнуово. Този цвят притежава силно изразени топли нотки, това може да изглежда като тъмно кафяво цвят със златисти нюанси.

Milk hair color: original trends

Този цвят на косата е идеално кареглазым момичета, тя прави изображението е ярко и запомнящо се. Освен това, много стилисти практикуват 3D оцветяване направления, което съчетава в себе си нюанси, като мляко, със светъл шоколад и тъмен шоколад.

Milk hair color: original trends

В резултат на това обемно оцветяване, който изглежда много стилно. Например, днес е известна холивудска актриса съчетаете цвета на млечен шоколад в съчетание с мелирование и оцветяване на косата, за да получите по-ярко изображение.

Цвят на млечен шоколад може да има тъмен елемент, в този случай фризьор може да добавите цвят черен шоколад. Този вид на петна изглежда много привлекателно.

Milk hair color: original trends

Млечен цвят на косата: избор на цвят

Няма значение, кой нюанс на косата ще получите от детството си, за това, за да получите млечен цвят на косата ще ви преведе през процеса на избелване направления. Ето няколко примера нюанса боя за коса, за които говорихме по-горе.

Чистият млечен цвят

Боя за коса:

• Шампоан Лореаль Париж Экселанс 10.21 светло-светло кафяво перла осветляющий

• Крем-боя на Garnier 100% цвят Xl1 – блондинка ultracity

Млечен карамел цвят на косата

Боя за коса:

• Шампоан Лореаль Париж Экселанс 9.3 много светъл блондин златен

• Крем-боя на Garnier 100% цвят 103 – ультраблонд златист

Млечно-светло кафяв на цвят

Боя за коса:

• Шампоан Лореаль Париж Экселанс 9.1 много светло кафяво пепеляв

• Крем-боя на Garnier 100% цвят 801 –светло кафяво пепеляв

Цвят на косата млечни карамел

Може би комбинацията от различни цветове боя за коса Garnier 100% цвят:

• 930 – Златен

• 743 – мед злато

Цвят на косата млечен шоколад

Боя за коса:

Шампоан l ‘ Oreal има превъзходство 6.13 светло кафяво, бежово

Крем-боя на Garnier 100% цвят 512 студено – тъмно кафяво

Е, това е всичко, модерен цвят на косата!

Theme by Anders Norén