Youth brands: originality, convenience, self-expression

Във всички времена, младежта пропагандировала начин и се опитва да носят скандални неща, като се стреми да се открояват от тълпата и дойде като шок за по-възрастното поколение. Да се отдадат на всички направления и стилове младежка мода, много компании, дизайнери и конструктори, които са постигнали добри резултати в тази област. Превръща вашия продукт модни модел, тези създатели са създадени младежки марки, че днес много млади момчета и момичета са обекти на благоговение и любов.

Постоянен ток

Производител големи „хип-хоп“ обувки за напреднали юноши и сърфистите. В прилагането му обувки от DC практични, удобни и ярки, което привлича много тийнейджъри.

Youth brands: originality, convenience, self-expression

Рибена кост

Качеството на марката за дрехи, клуб и всеки ден на уличната дрехи. В рамките на сезонни хитове са разработени колекция за фенове на различни стилове: техно, рап, рейв, хип-хоп. Специално производство – един б-младежи и любители на скейтборд. Модел-ярка индивидуалност, удобство и ярки цветове.

Фънк

Истински крал стилни очила и младежки дамски чанти. В устата на по-възрастното поколение, думата „блясък“ е мръсна дума, но това е дефиницията на funk.
Phat Farm. Друга популярна марка дрехи хип-хоп команда. За популярността му, достатъчно е да се каже, че компанията е създал известен музикант Ръсел Симънс. Тази марка е достъпен за млади хора, които са близки до хип-хоп и оригиналност.

Pepe Jeans

Рядко лидер в областта на улицата дрехи за младежи. Всеки ден в своите работилници произвеждат голям брой модни дънки, ризи, поли, дамски гащеризони, кърпи, чанти и раници. Тези неща са популярни и популярни сред тийнейджърите в много страни.

Вокал

Не много младежки марки могат да се похвалят с такова разнообразие клубни тениски и шапки за младежки партита. Тук всяко нещо – стандарт оригиналност и нестандартен дизайн.

ХD DEF

Американският производител на модни и удобни ежедневни облекла. Дизайнерите на компанията, разработване на модели, в приоритет на комфорт и красота, че те постигат благодарение на използването на различни технологии и материали.

Селото

Тази марка има много фенове в Русия. Марката е насочена към жителите на градове и по-близо към ежедневното стил. Продукти Младежка линия изразява желание за изява, активен живот и нови знания.

Допълнителни

Напълно е насочена към младите хора, и да поддържа своята репутация, като се започне от деветдесетте години на миналия век. Марка предлага на потребителите разнообразие от различни модели и стилове обувки, дрехи, аксесоари. Концепцията на марката може да се нарече провокация, насочена към стремеж на всеки индивид в уникален начин на изразяване на себе си. Основният девиз: „не се страхувайте да бъдете различни!“.

В befree

Полярна разнообразие на стилове и направления младежки облекла. Това са смели и иновативни решения за дръзко, оптимистични и жизнерадостных.

Лягушачий

Един от лидерите в производството на дамски младежки облекла, съчетаващ в работата с демократична ценова политика и широка гама.