грим

МК грим за светла кожа 2018-2019 перфектния тон от A до Z снимка

За начало, ние правим на кожата, де грим, просто дума да се мият мицеллярной вода. Не забравяйте, че мицеллярная вода — това не е съвсем подготвително средство за отстраняване на грим, така че, за да бъде с нея дълго време не е препоръчително кожата да бъде малко пересушивая. Премахнете остатъците от miceliari овлажняващ лосион. Всъщност, тоник е много важно, след използване на грим, за да отидете по-добре, защото можете да затворите този тоник порите, нормализира кожата, те дори може да напусне лющене, ако тя завинаги остава в кожата.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

    Модни бретон 2018 снимка нови тенденции, мода пролет дамски палта през 2018 г. снимка стилни модели, модни тенденции пролет-лято през 2018 г., цената на нов Пролетен маникюр 2018 снимка 90 вкусни цветови варианти сватба през 2018 г., цената на новите идеи мъжки прически 2018 косата снимка модерни цветове за маникюр април 2018 снимка на нов маникюр с лалета фото-2018 96 нови модни идеи за боядисване на коса 2018 снимка тенденции, новости

Нанесете балсам за устни, за предпочитане е той да е с ефект на изтръпване за увеличаване на обема. Това може да бъде всичко любимите си храна за домашни любимци, това фенол и ментол, той ексфолира и придава по-малък обем. Или на липите maximizer за от Dior, тя също така добавя обем. След това нанесете грунд, той наистина подобрява тонуса на кожата и нейният външен вид. Не е съвсем ясно, тъй като продуктът на кожата, но той регулира за половината от грешки, ще получите по-лек грим, без грим. Следващото средство-това е овлажняващ грунд от призми FX с Danessa Мугіскѕбыл, това е може би продукт на външната част на лицето, за да hiliting или prediluting.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

Сега за тонизиране на кожата. Има много добри и подходящи продукти за ултра-светла кожа. Чудесен допълнителен светли нюанси от фирма НАРС (сянката на магарето и Сибир), който е специално предназначен за много светла кожа. Също така в марка представляват смес от вода, придава естествен, лек, красив тон. От гъста рогожки продукти Можете да вземете пълен контрол НИКС, други марки могат да ви корейска козметика. След този етап ще преминем към коректор. Коректор изберете някоя, важното е, че ви хареса текстура, и добавете малко пасатор. Цената на миксер около 990 рубли, но тя напълно оправдава себе си в решаването на всички проблеми наведнъж. Един от най-добрите wipeout средства могат да се разграничат грим завинаги HD и товарни часови зони (когато става дума за тънка и деликатна кожа). Те трябва да се прилага само с пръсти утапливании движения, как ще вбивая в кожата. Той овлажнява, не изсушава кожата, не набляга на бръчки и не падам както и на всички останали (ако се прилага правилно).

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photosСега за коригиране на недостатъците. Винаги трябва да знаете, как и какво, след това, да погледнем на кожата. Работа същата коректор, нанесете гледна вбивающими движения. Ако имате комбинирана кожа, която е първата, да губят пигмент в тонус през деня, това е областта около носа, така че е по-добре да дублира коректор. За да грим е супер стабилна и добра, ние винаги трябва да се работи всеки две средства. Това може да бъде красота, пасатор и четка или четка, след това с пасатор за красота, една четка, после друга, после Dwapara четка-любител, той подобрява улавяне и увеличава устойчивостта на грима.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photosПреминете към оформяне. Това е може би най-трудният етап. Имаме нужда от контура на сянката на кремообразна текстура, това е страхотно, но не е много червено и не много лилаво. Фактът, че светла кожа, много силно се проявява нюанс, който aplinkai, все по-топло ще бъде по-светла кожа. Божествена палитра на 20 сянка от грим върху клепачите, но за много светла кожа е идеален скулптори от Mac (цвят на залез слънце — по-зелена и корени и цвят-кафяво-бронз). Смес от тези две сенки да се движат, за да очертанията на брадичката, а след това посветен на скулите и малко на върха на носа.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

Сега преминаваме към избор на прах. Как да изберете прах? Ако говорим за Propromote, ние препоръчваме марка Laura Mercier или Beautydrugs или аналози на леко Оцветени прах. Това може да бъде малко тен, или просто с rotovisco или леко жълтеникав оттенък. Защо? Защото прахът е, който се нарича нулевкой, той може да даде бели отблясъци при избухването. Препоръчвам или ментов оттенък, или малко лавандула. Това може да бъде фирма, Ингрид и nyx. Да се определи само на тези места, които са ни нужни.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

Theme by Anders Norén