Маратонки за бягане: съвети за избор на

Running shoes: tips for choosing

Ако ще да се упражняват, а именно-джогинг, без чифт качествени спортни обувки не можеш да направиш. При извършване на стрес-теста, не само краката, но и на цялото тяло. Така че е важно за всеки вид спорт, за да вземете точно този вариант, който да гарантира, че по време на тренировка най-комфортни условия. Старите кецове или обувки за тенис за такива занимания едва ли е подходящ. Най-добрите обувки за спорт, разбира се, маратонки. Те не е задължително да бъдат скъпи и добре обзаведени; всичко, което им трябва-това е способността да издържат дълго и досадно да се работи. За начинаещи е най-добрият вариант за практикуване може да бъде бягане Asics обувки.

Какви качества маратонки за ежедневни тренировки?

    Един от основните качества, които трябва да притежават тези обувки е способността му да абсорбира. Това качество обикновено е необходимо, за да се намали натиска и налягането върху крак по време на джогинг. Днес повечето производители на спортни обувки, използвани за извори под петата и въздушна възглавница, която представлява кухина в плочата, завършили специален газ. Това не само намалява ударни натоварвания, а също така помага на отгонять. Също маратонки трябва да бъдат леки, удобни, те трябва да се определят надеждно крак. Всички тези качества притежава спортни обувки за бягане Asics и други известни производители на обувки. Независимо кой модел не сте избрали всяка от тях вътре има супинатор, който е необходим не за удобство на краката, но и за правилното разпределение на тежестта на тялото по време на движение. Това значително намалява натоварването върху гръбначния стълб. За тренировка на природата са най-подходящи маратонки с по-агресивна подметка, с чипированием и различни „специални ефекти“ за увеличаване на съединителя. Избирате обувки се препоръчва за дантели, изработени от мека, здрава и естествени материали, като кожа и памук. Днес има огромен избор от модели с инкрустации под формата на мрежа, която по време на спортни занимания позволяват на краката да „дишат“. Най-добрите обувки за зимата джогинг маратонки се считат за изолирана със специални подметки, не се втвърдява от студа. Тези обувки във всяко време запазва гъвкавостта и еластичността. На практика върху твърда повърхност, например асфалт на пътя, да отдават предпочитание на модели с дебела подметка с двойни амортисьори под капачката на палеца и на петата. За по-добра вентилация обувки за зимни писти трябва да се купуват в един размер по-голям, отколкото обикновено се носят. Физически натоварвания на открито, имат едно безспорно предимство — освен поддържане на тялото в отлична форма, те все още допринасят за закаливанию. Само да изберете правилната обувки! Спортни обувки е по-добре да се купуват в магазините, където за разлика от пазара на различни потребителски продукти отговаря на това определение, не само с външния си вид.

Running shoes: tips for choosing

Как да удължите живота на спортни обувки?

За обувки колкото се може по-дълго да ви служи чрез вяра и истина, за него трябва да е правилно. За съжаление, не всички знаят как да го направят. Следвайки съветите на специалисти, вие сте в състояние значително да удължи живота на любимия си чифт кецове.

Всеки път след тренировка, трябва да извадите стельку и нейните маратонки, за да се проветрява и да ги изсъхне на топло място, далеч от отоплителни уреди. Ако обувките оставят мръсотия след джогинг, внимателно го избършете първо с влажен, а след това със суха кърпа. Ако обувките промокла под дъжда, използвайте стария изпитан начин: напълнят обувките стари вестници и не забравяйте от време на време промяна на влажна хартия на сухо.

И накрая, искам да добавя: тук са като жените, те винаги и навсякъде, дори и на детската площадка, искам да изглежда перфектно. За щастие, в днешно време изборът на спортни обувки са толкова разнообразни, че вземете един чифт маратонки, който ще бъде включен в хармоничен тендем красота и комфорт, не е толкова сложно.

Избор на бягане Asics обувки или някаква друга марка, не забравяйте, че той е предназначен само за тренировки. Така че да го използвате за ежедневието на работа или на разходка из града, не се препоръчва.